mój pierwszy raz - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-07, 13:05   #1
lolsonon
BAN stały

mój pierwszy raz

wczoraj miałam swój pierwszy raz z chłopakiem, ale chyba nieudany pierwszy raz..
chłopak nie mógł w ogóle we mnie wejść... a jak już się udało, to mówił, że jego też bolało. czym to może być spowodowane? chłopak mi mówił, że mam strasznie ciasną i mnie strasznie bolało, bo jego członek jest chyba zbyt duży. czy to też może być powodem? dodam jeszcze, że odczuwam teraz straszny ból pochwy, piecze mnie i ciężko mi jest się ruszać. bo tak mnie boli.

nie wiem co źle zrobiliśmy...
nie jestem w ogóle doświadczona i sama nie wiem jak wam to wszystko opisać, nie wiem co dalej robić...
lolsonon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 13:11   #2
spritfire
Rozeznanie

Dot.: mój pierwszy raz

Może za mało gry wstępnej?
I polecam w takim wypadku kupić żel nawilżający
spritfire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 13:12   #3
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lolsonon Pokaż wiadomość
wczoraj miałam swój pierwszy raz z chłopakiem, ale chyba nieudany pierwszy raz..
chłopak nie mógł w ogóle we mnie wejść... a jak już się udało, to mówił, że jego też bolało. czym to może być spowodowane? chłopak mi mówił, że mam strasznie ciasną i mnie strasznie bolało, bo jego członek jest chyba zbyt duży. czy to też może być powodem? dodam jeszcze, że odczuwam teraz straszny ból pochwy, piecze mnie i ciężko mi jest się ruszać. bo tak mnie boli.

nie wiem co źle zrobiliśmy...
nie jestem w ogóle doświadczona i sama nie wiem jak wam to wszystko opisać, nie wiem co dalej robić...
Za sucho było i poobcieraliście się oboje?
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 13:21   #4
SmokeyKiss
Przyczajenie

Nie moze, a napewno byliscie zestresowani ta sytuacja i stad problemy.
Nastepnym razem, jak juz kolezanki doradzily proponuje dluzsza gre wstepna i zel np. durex smakowy
Wiecej luzu i wszystko pojdzie jak po masle

Nie posiadam polskich znakow

Edytowane przez SmokeyKiss
Czas edycji: 2012-10-07 o 13:22 Powód: literowka
SmokeyKiss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 13:46   #5
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Spoko, mnie też za pierwszym razem bardzo bolało, nawet kilka kolejnych "razów" mnie bolało zanim się nie rozciągnęłam, nie nauczyłam rozluźniać itp.
Polecam żel nawilżający tak jak dziewczyny, dłuższą grę wstępną, "palcowanie" Mi pomogło się rozciągnąć, rozluźnić mięśnie Kegla (czy jak mu tam) i ogólnie nastawić się psychicznie i fizycznie na uczucie jakim jest penetracja
Kaja-ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 14:03   #6
agulinda01
Zakorzenienie

A ja ze swojej strony polecam wziąć ze dwie nospy i nic na siłe
agulinda01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 16:35   #7
kwiatek101
Zadomowienie

Skoro piszesz, że Cię piecze to pewnie się poobcierałaś.
Czyli nie byłaś odpowiednio rozluźniona i nawilżona bo gdyby nawilżenie było ok to w sumie nawet przy lekkim ściskaniu nie obtarłabyś się tak, że boli Cię "aż ciężko Ci się ruszać".

Głowa do góry, uspokój się, nawilżenie - jeśli gra wstępna z powodu stresu nic nie daje to po prostu kupcie żel.
kwiatek101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-07, 17:10   #8
GagaFace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez spritfire Pokaż wiadomość
Może za mało gry wstępnej?
I polecam w takim wypadku kupić żel nawilżający
Ja też o tym samym pomyślałam ...

GagaFace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 21:47   #9
chwast
Zakorzenienie

Wg mnie to nie kwestia zbyt dużego penisa, mój tż olbrzyma nie ma a moje rozdziewiczanie także go tak jakby bolało, po prostu pochwa jest nieprzyzwyczajona, do tego błona itd...
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-08, 05:30   #10
ddas
Raczkowanie

Ale uważajcie na te żele, bo mogą one uczulać...
ddas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-08, 09:14   #11
niewolnica21
Raczkowanie

też miałam ten problem. Byłam u ginekologa bo nie wiedziałam co się dzieje mój facet nie mógł wejść we mnie wogóle. Żebym się nie uczuliła na żel , powiedział mi ginekolog żebym kupiła zwykły żel nawilżający bez żadnych dodatków. To taki żel co ginekolog używa podczas usg . Nie ma żadnych środków zapachowych ani nic takiego.

Kupiłam i nie był mi potrzebny hehe bo za drugim podejściem moj facet zadbał o to żebym była bardzo rozluźniona i wilgotna. Wtedy było ok . Żelu używałam tylko wtedy jak robiliśmy to któryś raz z rzędu bo chociażby na rzęsach stawał to już nie byłam przy 4 czy 5 razie już wilgotna aż tak.....
niewolnica21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-08, 18:24   #12
kahoko hino
Zakorzenienie

Obecnie kup mydło o kwaśnym pH (żel do higieny intymnej, np. Ziaja albo lactacyd) i przemywaj okolice intymne tym żelem (bez irygacji!). dodatkowo pobierz witaminę A i E w kapsułkach, nabłonek szybciej się odtworzy.

Za duży penis to nie problem. Ja od dawna współżyję, z moim ukochanym już lat 3, i teoretycznie jesteśmy "niedopasowani" - ja za ciasna, on za duży. Ale każdy stosunek rozpoczynamy długą grą wstępną, palcówką (żeby nieco porozciągać wejście pochwy), a czasem moim orgazmem (nic tak nie rozluźnia...). Musicie się siebie nauczyć - cierpliwości No i akcesoria - wyżej wspomniane żele, tylko te smakowe sobie darujcie, śmierdzą koszmarnie =3= odradzam też rozgrzewające, można się nieźle podrażnić.

powodzenia
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości