|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
mój pierwszy raz
wczoraj miałam swój pierwszy raz z chłopakiem, ale chyba nieudany pierwszy raz..
chłopak nie mógł w ogóle we mnie wejść... a jak już się udało, to mówił, że jego też bolało. czym to może być spowodowane? chłopak mi mówił, że mam strasznie ciasną ![]() ![]() nie wiem co źle zrobiliśmy... nie jestem w ogóle doświadczona i sama nie wiem jak wam to wszystko opisać, nie wiem co dalej robić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: mój pierwszy raz
Może za mało gry wstępnej?
I polecam w takim wypadku kupić żel nawilżający |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nie moze, a napewno byliscie zestresowani ta sytuacja i stad problemy.
Nastepnym razem, jak juz kolezanki doradzily proponuje dluzsza gre wstepna i zel np. durex smakowy ![]() Wiecej luzu i wszystko pojdzie jak po masle ![]()
I'm Chuck Bass ![]() Nie posiadam polskich znakow Edytowane przez SmokeyKiss Czas edycji: 2012-10-07 o 13:22 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Spoko, mnie też za pierwszym razem bardzo bolało, nawet kilka kolejnych "razów" mnie bolało
![]() Polecam żel nawilżający tak jak dziewczyny, dłuższą grę wstępną, "palcowanie" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A ja ze swojej strony polecam wziąć ze dwie nospy i nic na siłe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Skoro piszesz, że Cię piecze to pewnie się poobcierałaś.
Czyli nie byłaś odpowiednio rozluźniona i nawilżona bo gdyby nawilżenie było ok to w sumie nawet przy lekkim ściskaniu nie obtarłabyś się tak, że boli Cię "aż ciężko Ci się ruszać". Głowa do góry, uspokój się, nawilżenie - jeśli gra wstępna z powodu stresu nic nie daje to po prostu kupcie żel. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie to nie kwestia zbyt dużego penisa, mój tż olbrzyma nie ma a moje rozdziewiczanie także go tak jakby bolało, po prostu pochwa jest nieprzyzwyczajona, do tego błona itd...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ale uważajcie na te żele, bo mogą one uczulać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
też miałam ten problem. Byłam u ginekologa bo nie wiedziałam co się dzieje mój facet nie mógł wejść we mnie wogóle. Żebym się nie uczuliła na żel , powiedział mi ginekolog żebym kupiła zwykły żel nawilżający bez żadnych dodatków. To taki żel co ginekolog używa podczas usg . Nie ma żadnych środków zapachowych ani nic takiego.
Kupiłam i nie był mi potrzebny hehe bo za drugim podejściem moj facet zadbał o to żebym była bardzo rozluźniona i wilgotna. Wtedy było ok . Żelu używałam tylko wtedy jak robiliśmy to któryś raz z rzędu bo chociażby na rzęsach stawał to już nie byłam przy 4 czy 5 razie już wilgotna aż tak..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Obecnie kup mydło o kwaśnym pH (żel do higieny intymnej, np. Ziaja albo lactacyd) i przemywaj okolice intymne tym żelem (bez irygacji!). dodatkowo pobierz witaminę A i E w kapsułkach, nabłonek szybciej się odtworzy.
Za duży penis to nie problem. Ja od dawna współżyję, z moim ukochanym już lat 3, i teoretycznie jesteśmy "niedopasowani" - ja za ciasna, on za duży. Ale każdy stosunek rozpoczynamy długą grą wstępną, palcówką (żeby nieco porozciągać wejście pochwy), a czasem moim orgazmem (nic tak nie rozluźnia...). Musicie się siebie nauczyć - cierpliwości ![]() powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.