|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pomysły na album erotyczny
na wstępie chcę zaznaczyć, że od niedawna jestem na wizażu i pierwszy raz zakładam wątek. mówię to ponieważ przeglądając inne wątki czasami spotkałam się z krytyką typu to nie tutaj i nie tak. dlatego proszę nie krzyczeć
![]() chciałam prosić zdolne koleżanki o pomoc. dostałam zamówienie na album wykonany w scrapbookingu. tematyka zabawnie i erotycznie. znajoma zrobi sobie rozbieraną sesję u fotografa. nie mam pomysłu na zabawne ujęcie tego tematu. co gorsza nie ma erotycznych scrapów ani tym bardziej zabawnych. z papierami jakoś dam radę. ale może wy macie jakieś pomysły. zabawne ale nie wulgarne teksty, ilustracje, zdjęcia. coś co bym mogła wykorzystać. to dopiero na walentynki więc mam czas. z góry dziękuję za odpowiedzi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CraftMod
|
Dot.: pomysły na album erotyczny
przesunęłam na papierowy.
Myślę, że powinnaś wybrać jakąś paletę kolorów, która będzie ci pasowała i wtedy może jakieś fragmenty wierszy, cytaty pododawać, może jakieś grafiki. Trochę to zależy w jakim celu album jest tworzony, czy od dziewczyny dla chłopaka, czy tak dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- możesz dodać też jakieś fajne, tematyczne przekładki, tu masz np kartkę w kształcie gorsetu klik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
twój blog już kiedyś odwiedzałam i będę zaglądać nadal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
znajoma chce żeby album był czerwony. więc kolor z głowy. powiedziała, że chciałaby aby po przewróceniu każdej strony było coś zaskakującego i zabawnego.
troszkę dziwnie mi się przestawić bo kiedy wyszedł pomysł z albumem na prezent dla jej chłopaka myślałam raczej o czymś zmysłowym i w głowie miałam pełno pomysłów. niestety zmiana na zabawny album zburzyła wszystko. mam już kilka cytatów i pomysł z kartą w kształcie gorsetu który prawie na pewno wykorzystam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zabawny- to może powstawiaj cytaty np. ze skeczów, dowcipów.
Choć osobiście wolałabym zrobić to w stylu zmysłowym, z lekką nutką tajemniczości i niedomówienia... Ale skoro koleżanka woli zabawny i zaskakujący to może warto poszukać w kawałach, skeczach. Lub ewentualnie rysunkach "Mleczki".
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.