![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 99% pozyt.
|
Lipiec/Sierpień - wakacyjna wymianka u misssg :) różne rozmiary
NIEKTUALNE
1. Piszesz u mnie, ja u Ciebie 2. Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza 3. Wysyłamy poleconym (jest mi obojętne, czy eko czy prio), w bąbelkowej kopercie 4. Nie robię zdjęć na sobie, bo nie mam takiej możliwości (rzeczy mam w rodzinnym mieście) 5. Rzeczy są wystawione też na innym portalu na sprzedaż, dlatego mogą zniknąć 6. Ubrania przed zrobieniem zdjęć nie były prasowane - nie mam na to czasu DOKŁADKA!! Nowe buty a'la emu, czarne w kwiaty - rozmiar 37 - TYLKO ZA INNE NOWE BUTY W ROZMIARZE 36 Edytowane przez misssg Czas edycji: 2012-10-08 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec/Sierpień - wakacyjna wymianka u misssg :) różne rozmiary
1. NOWA marynarka boyrfiend blazer Denim Co, rozmiar 8-36. Cena z metki 13 funtów
wymienię tylko za inną NOWĄ marynarkę 2. H&M T-shirt w róże, rozmiar z metki 8-36, ale moim zdaniem to bardziej 34 3. New Look biało-pomarańczowy pasiak z marynarskimi guziczkami na ramionach, rozmiar 40, ale to taki oversize, więc pasuje na mniejsze. Na jednym ramieniu ma maleńką dziurkę (na białym pasku) 4. H&M bawełniana granatowa kamizelka, nowa, jeszcze ma ślad po metce, rozmiar z metki 36 5. Atmosphere bluzka/tunika w etniczne wzory, związywana z tyłu, w dekolcie gumka, rozmiar 8 - 36 6. GAP Kids, granatowa koszula, zapinana na zamek na plecach, rozmiar 13 lat, pasuje na S 7. Czarna bluzka z bufkami, w kolorowe neonowe kwiatki, związywana z tyłu. Rozmiar z metki 36, ale raczej na mały biust, XS 8. Atmosphere ramoneska w kratę, rozmiar 40 (tylko za inną kurtkę) 9. River Island, żakiecik z bufkami, rozmiar 36 10. Skórzana kurtka New Look - rozmiar z metki 8 - 36, pasuje na 34/36 - TYLKO ZA INNĄ KURTKĘ/SKÓRZANĄ TOREBKĘ Edytowane przez misssg Czas edycji: 2012-09-19 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
11. Bordowa asymetryczna bluzka Club Couture z kieszonka na piersi - NOWA Z METKĄ!! Kupiona za około 120zł
12. Brzoskwiniowa, jedwabna tunika Miss Selfridge, rozmiar 40 13. Bokserka floral Atmosphere, rozmiar 42 - pasuje na mniejsze 14. Czarno-biała bluzeczka New Look (założona 2 razy), rozmiar 36 15. Fioletowa bluzka z kokardą Miss Selfridge, rozmiar 40, ale pasuje na mniejsze 16. Bluzka Atmosphere, typu 2w1 na wewnętrznej stronie kołnierzyka ma małą skazę, niewidoczna przy noszeniu (mogę wysłać zdjęcie) , rozmiar 38 17. T-shirt H&M, rozmiar 34 18. Atmosphere - Kobaltowa tunika w kółka (zgubiłam sznureczek do związywania, ale nie przeszkadza to w niczym) rozmiar 36-38 19. Atmosphere biała tunika w kwiaty, założona raz, rozmiar 40, pasuje na mniejsze 20. Sweterek z krótkim rękawem i kapturem, rozmiar XS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sukienki
1. Piękna sukienka panterka + koronka, beżowa ze złotą poświatą, podszewka wykończona tiulem, rozmiar L 2. Malinowa sukienka Dorothy Perkins, rozmiar 34 (pasuje też na 36) 3. Sukienka czarno-biała, Select, rozmiar z metki 40, ale pasuje na mniejsze 4. Niebieska sukienka w kwiaty, rozmiar 36/38 5. Sukienka francuskiej firmy Jus d'Orange, z usztywanianymi miseczkami. Na ramiączkach koraliki, rozmiar 38 6. Sukienka w kwiatki firmy Lindex, zapinana na guziczki, rozmiar 38 7. Czerwona sukienka-bombka - rozmiar z metki 36, ale to raczej 34 (na mniejszy biust) 8. Kobaltowa sukienka z fuksjowymi wstawkami, pagonami i złotymi guzikami, z szeroką gumą w pasie, rozmiar dość uniwersalny (takie 36-40) Kupiona w amerykańskim sklepie vintage. 9. Złota sukienka TOPSHOP (ma odkryte plecy) - rozmiar 42 (Kosztowała około 50 funtów - tylko za coś o podobnej wartości!) 10. Czarna sukienka we wzorki, z kieszeniami - firma ZOUL, rozmiar XS Edytowane przez misssg Czas edycji: 2012-09-19 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Spodnie/Spódnice
1. Jeansy KANGOL, kupione w Londynie, założone 3 razy - rozmiar 8 -36 2. Jeansy NLJeans, ciemnogranatowe, stan idealny, na wysoką osobę - rozmiar 8 - 36 3. Jasne jeansy "boyfriendy" firmy Denim by Select, można skrócić do długości widocznej na foto - rozmiar 8 - 36 4. Rurki w brązowo-czarną kratkę - XS / małe S 5. Jeansy H&M Divided - rozmiar z metki W29 L32, rozporek na guziki 6. Oryginalne jeansy Levis 512 Bootcut, stan idealny, rozmiar z metki W27 L30 7. Króciutkie jeansowe szorty New Look - rozmiar młodzieżowy, ale pasują na XS/S 8. Spódniczka - bombka TOPSHOP, rozmiar 38 9. Szorty H&M , rozmiar 34 (36 też wejdzie ![]() 10. NOWE spodnie - granatowe z karmelowym pasem-gumą z kokardą , pasują na S/M Edytowane przez misssg Czas edycji: 2012-09-24 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Buty
1. Sandałki z kokardką H&M, 36 2. Balerinko-sandałki w kwiatki, 36 3. Tenisówki Converse, 37 (pasują na 36) - założone 2 razy, tylko za inne Conversy 4. Czarne balerinki, rozmiar 36 5. Pasiaste tenisówki z kokardkami z tyłu (mają małe zabrudzenie, widoczne na zdjęciu, trzeba sprać ), F&F, rozmiar 36 6. Czerwone tenisówki, nigdy nie założone, F&F, rozmiar 36 7. Czarne niziutkie czółenka, rozmiar 37 8. Czarne szpileczki z klamrą, założone 3-4 razy - tylko na domowe imprezy, F&F, rozmiar 36 9. Sportowe buty na rzepy - kupionie w Londynie na stadionie Arsenalu , rozmiar 36 10. Karmelowe botki F&F - rozmiar 36 (raz założone) - TYLKO ZA INNE BUTY W TYM ROZMIARZE LUB DUŻĄ TORBĘ! - rezerwacja Edytowane przez misssg Czas edycji: 2012-09-19 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dodatki
1. Czapka z uszkami, na małą głowę, młodzieżowy rozmiar 2. Mała beżowo-brązowa torebeczka na długim pasku 3. Słomkowa torebeczka Atmosphere - nowa z metką! (raczej tylko za inną torebkę lub inną NOWĄ rzecz) 4. Miętowa/niebieska torebka Reserved z kwiatem i piórkami 5. Czarna torebka z ekoskórki H&M, mieści A4 na styk 6. Atmosphere niebieski worek w wisienki, mieści A4 7. Depilator Braun Silk-épil SoftPerfection - dokładnie taki, jak na foto (w tej chwili nie mam czym zrobić zdjęcia) Użyty może z 5 razy - jednak to nie zabawa dla mnie Przeleżał w szafie dość długo. Zgubiłam tą szczoteczkę do wymiatania włosków, więc muszę znaleźć inny sposób, aby powymiatać szczelinki 8. Stroje kąpielowe - NOWE Z METKAMI F&F - góra turkusowa i biała rozmiar 34 - cena z metki 25zł/ szt F&F - spodenki turkusowe rozmiar 36 - cena z metki 25zł Pull&Bear - góra w truskawki rozmiar M - cena z metki 69,99zł Edytowane przez misssg Czas edycji: 2012-09-19 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria
1. kolczyki kapelusze 2. pierścionek róża 3. bransoletka sznureczkowa 4. karmelowa bransoletka Stradivarius 5. pierścionek z kamieniami 6. kolczyki fioletowe - za drobiazg 7. pierścionek renifer - nowy 8. pierścionek na 2 palce - gitara z motywem flagi (te paski w rzeczywistości są różowe ) - nowy z metką, regulowany 9. pierścionek różowa kamea - nowy, regulowany 10. kolczyki pióra - NOWE !! Edytowane przez misssg Czas edycji: 2012-09-23 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
2. Mała beżowo-brązowa torebeczka na długim pasku ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
8. Czarne szpileczki z klamrą, założone 3-4 razy - tylko na domowe imprezy, F&F, rozmiar 36 4. Czarne balerinki, rozmiar 36 Na jaką długość stopy będą dobre??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
A.
|
cos za szary blazer?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
cos za asymetryczną bluzeczke?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
kocyka juz niestety nie ma;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
6. Sukienka w kwiatki firmy Lindex, zapinana na guziczki, rozmiar 38
cos za?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1343374839 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1343373398
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
cos za czarne balerinki 36?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1343375144 i pierścionek róża?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za szorty New Look i t-shirt w róże?
![]()
![]() |
#27 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.