Proszę przesunąć moją recenzję..... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne dla katalogu kosmetyków

Notka

Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów".

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-06-25, 21:39   #1
Vanilla
Zakorzenienie

Proszę przesunąć moją recenzję.....

Proszę przesunąć moja recenzję wpisaną pod tonikiem Bielendy ogórkek &limonka do recenzji kremowego żelu do mycia twarzy ogórek &limonka Bielendy. Recenzja dotyczy żelu, a wpisana została pod tonikiem.
Vanilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-25, 23:26   #2
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Dot.: Proszę przesunąć moją recenzję.....

Cytat:
Napisane przez Vanilla
Proszę przesunąć moja recenzję wpisaną pod tonikiem Bielendy ogórkek &limonka do recenzji kremowego żelu do mycia twarzy ogórek &limonka Bielendy. Recenzja dotyczy żelu, a wpisana została pod tonikiem.
Przykro mi, ale nie przesuwamy ocen. W uzasadnionych przypadkach usuwamy
Rozwiązanie: skopiuj recenzję tam, gdzie powinna być, a tutaj wklej linka do swojej recenzji, którą powinniśmy usunąć
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-26, 11:29   #3
Vanilla
Zakorzenienie

Złośliwcze, to miał być żart?
Przecież opcja kopiowania jest zablokowana i niczego , NICZEGO nie mogę sobie skopiować (swoją drogą pierwszy raz spotykam się z czyms takim, że własnych wypowiedzi nie mogę skopiować ani usunąć).
Wnioskuję o przywrócenie możliwości kopiowania tego co się napisało, a także o możliwość usuwania WŁASNYCH recenzji. Skoro można edytować to i usuwać powinno się móc samemu.....Nie rozumiem logiki tych zasad.
Tak więc nie skopiuję sobie recenzji jak mi podpowiadasz, a PRZEPISZĘ ją sobie, a potem napiszę we właściwym miejscu jeszcze raz. Średniowiecze............ ......
Poniżej kopiuję Ci link do recenzji, która ma być usunięta.

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=8726

Dziękuję Ci Złośliwcze za wszechstronną pomoc
Stary 2005-07-01, 16:52   #4
Maga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vanilla
Złośliwcze, to miał być żart?
Przecież opcja kopiowania jest zablokowana i niczego , NICZEGO nie mogę sobie skopiować (swoją drogą pierwszy raz spotykam się z czyms takim, że własnych wypowiedzi nie mogę skopiować ani usunąć).
Wnioskuję o przywrócenie możliwości kopiowania tego co się napisało, a także o możliwość usuwania WŁASNYCH recenzji. Skoro można edytować to i usuwać powinno się móc samemu.....Nie rozumiem logiki tych zasad.
Tak więc nie skopiuję sobie recenzji jak mi podpowiadasz, a PRZEPISZĘ ją sobie, a potem napiszę we właściwym miejscu jeszcze raz. Średniowiecze............ ......
Poniżej kopiuję Ci link do recenzji, która ma być usunięta.

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=8726

Dziękuję Ci Złośliwcze za wszechstronną pomoc
Vanilla,
gdybyś nie zablokowała opcji wysyłania do siebie PW i maili to możnaby Ci wysłać treść usuwanej recenzji .... albo poradę ....
na wszelki wypadek wklejam Ci ja poniżej.
A treść recenzji MOŻNA kopiować - właśnie zrobiłam to z Twoją
Jeśli nie wiesz jak, to na przyszłość może zapytaj, zanim komuś nawymyślasz sorry że tak publicznie

Recenzentka Vanilla
Dodano
2005-06-25 22:10 Ocena kosmetyku **
Podsumowanie: co za konsystencja

Czy kupisz ten produkt ponownie?: Nie

Komentarz Recenzentki:

Konsystencja mnie dobiła- raz mnie złości, a raz śmieszy. Złości, bo żel przecieka przez palce, odrywa się od twarzy i rąk i zjeżdża z twarzy, a śmieszy mnie kiedy sobie uświadomię z czym mi się kojarzy[img]images/old_icons/icon12.gif[/img] Nie wiem czemu nie mogę uciec od tego skojarzenia, ale gdy tylko uświadomię sobie czym myję twarz to...[img]images/old_icons/icon10.gif[/img]
Kto miał ten żel to wie o czym mówię - biała, rozrzedzona, klejąca się substancja, ześlizgująca się z twarzy- to własnie jest kremowy żel do mycia twarzy firmy Bielenda[img]images/old_icons/icon10.gif[/img]
Zapach bardzo orzeźwiający- limonka i ogórek świetnie spełniają swoje zadanie, czuję że twarz jest oczyszczona i odświeżona. Nie wysusza pomimo obecności kwasu salicylowego. Cena też niewielka. Nie mogę dać więcej nmiż 2 gwiazdki, bo ta konsystencja w niczym nie przypomina kreomowego żelu, a mycie nią jest po prostu uciążliwe.

Używam tego kosmetyku od kilku tygodni
ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze

Maga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-01, 17:37   #5
Vanilla
Zakorzenienie

Nie nawymyslalam Ci. Niczego sobie nie zablokowałam, bo nawet nie wiem jak.
To, że Tobie udało się skopiować to nie argument. Próbowałam już wiele razy kopiowac (dużo wcześniej) i nigdy mi się to nie udawało. Ale zacznę szukać i może odblokuję coś, czego nie zablokowałam.

Wyraziłam tylko swoje zdanie co do logiki działania tego portalu.
Dzięki za pomoc, ale tak jak już wcześniej wspomniałam przepisałam sobie ręcznie tamtą recezję.
Stary 2012-10-15, 12:43   #6
evanuela
Przyczajenie

Proszę usunąć moją recenzje
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=694327
gdyż pojawia się ona dwa razy.
evanuela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne dla katalogu kosmetyków

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości