|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Proszę przesunąć moją recenzję.....
Proszę przesunąć moja recenzję wpisaną pod tonikiem Bielendy ogórkek &limonka do recenzji kremowego żelu do mycia twarzy ogórek &limonka Bielendy. Recenzja dotyczy żelu, a wpisana została pod tonikiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Proszę przesunąć moją recenzję.....
Cytat:
![]() Rozwiązanie: skopiuj recenzję tam, gdzie powinna być, a tutaj wklej linka do swojej recenzji, którą powinniśmy usunąć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Złośliwcze, to miał być żart?
![]() Przecież opcja kopiowania jest zablokowana i niczego , NICZEGO nie mogę sobie skopiować (swoją drogą pierwszy raz spotykam się z czyms takim, że własnych wypowiedzi nie mogę skopiować ani usunąć). Wnioskuję o przywrócenie możliwości kopiowania tego co się napisało, a także o możliwość usuwania WŁASNYCH recenzji. Skoro można edytować to i usuwać powinno się móc samemu.....Nie rozumiem logiki tych zasad. Tak więc nie skopiuję sobie recenzji jak mi podpowiadasz, a PRZEPISZĘ ją sobie, a potem napiszę we właściwym miejscu jeszcze raz. Średniowiecze............ ...... ![]() Poniżej kopiuję Ci link do recenzji, która ma być usunięta. http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=8726 Dziękuję Ci Złośliwcze za wszechstronną pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
gdybyś nie zablokowała opcji wysyłania do siebie PW i maili to możnaby Ci wysłać treść usuwanej recenzji .... albo poradę .... na wszelki wypadek wklejam Ci ja poniżej. A treść recenzji MOŻNA kopiować - właśnie zrobiłam to z Twoją ![]() Jeśli nie wiesz jak, to na przyszłość może zapytaj, zanim komuś nawymyślasz ![]() ![]() Recenzentka Vanilla Dodano 2005-06-25 22:10 Ocena kosmetyku ** Podsumowanie: co za konsystencja Czy kupisz ten produkt ponownie?: Nie Komentarz Recenzentki: Konsystencja mnie dobiła- raz mnie złości, a raz śmieszy. Złości, bo żel przecieka przez palce, odrywa się od twarzy i rąk i zjeżdża z twarzy, a śmieszy mnie kiedy sobie uświadomię z czym mi się kojarzy[img]images/old_icons/icon12.gif[/img] Nie wiem czemu nie mogę uciec od tego skojarzenia, ale gdy tylko uświadomię sobie czym myję twarz to...[img]images/old_icons/icon10.gif[/img] Kto miał ten żel to wie o czym mówię - biała, rozrzedzona, klejąca się substancja, ześlizgująca się z twarzy- to własnie jest kremowy żel do mycia twarzy firmy Bielenda[img]images/old_icons/icon10.gif[/img] Zapach bardzo orzeźwiający- limonka i ogórek świetnie spełniają swoje zadanie, czuję że twarz jest oczyszczona i odświeżona. Nie wysusza pomimo obecności kwasu salicylowego. Cena też niewielka. Nie mogę dać więcej nmiż 2 gwiazdki, bo ta konsystencja w niczym nie przypomina kreomowego żelu, a mycie nią jest po prostu uciążliwe. Używam tego kosmetyku od kilku tygodni ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie nawymyslalam Ci. Niczego sobie nie zablokowałam, bo nawet nie wiem jak.
To, że Tobie udało się skopiować to nie argument. Próbowałam już wiele razy kopiowac (dużo wcześniej) i nigdy mi się to nie udawało. Ale zacznę szukać i może odblokuję coś, czego nie zablokowałam. Wyraziłam tylko swoje zdanie co do logiki działania tego portalu. Dzięki za pomoc, ale tak jak już wcześniej wspomniałam przepisałam sobie ręcznie tamtą recezję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Proszę usunąć moją recenzje
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=694327 gdyż pojawia się ona dwa razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.