|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Czarna sukienka na wesele????
Ratujcie dziewczyny !!!!
Za dwa tygodnie jadę do mojej kuzynki na wesele, dodam, że przyjęcie weselne będzie w eleganckim pałacyku ![]() Dodam, że jestem blondynką o włosach blond do łopatek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czarna sukienka na wesele????
Mozesz iść w takiej sukience, u mnie na weselu też dziewczyny były tak poubierane.
A dodatki? najlepiej srebrne, bo złoto do srera strasznie mnie razi. Poza tym taka sukienke wykorzystasz jeszcze na sylwestra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Uważam, że czarna sukienka na wesele nie pasuje, ponieważ nie powinno się wybierać koloru czrnego ani w którym jest suknia panny młodej (biały, ekrii).
Polecam przejrzyj sobie te wątki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=czym+%B6lub http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=czym+%B6lub http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=59621 Życze miłej zabawy na weselu i pozdrawiam
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
No właśnie obawiam się tak jak Nadin, że na wesele nie wypada iść na czarno.... ale niestety z braku funduszy będę musiała :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Na wesele POWINNO sie isc w tym w czym czujemy sie dobrze.niewazne czy czarne czy biale czy neonowe. po prostu nie ma to znaczenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
Poszłabym w innym kolorze jakbym miała pieniążki..... wyjście na wesele to są niestety koszmarne koszty :-( . Prezent, kwiaty, dojazd, fryzjer, inne drobiazgi typu pończoszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
no cóz, to w takim razie nie masz wyboru. Szczęście, że sukienka nie jest cała czarna, tylko z jakimiś srebrnymi wstawkami czy wzorkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
u mnie była dziewczyna w krótkiej , b. ładnej sukieneczce i ładnie wygladala, ale były tez chyba 4 panie ubrane na bialo i to mi sie bardziej nie podobalo, ani tez ładnie nie wygladaly
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
Sukienka ma odcinany tzw. ,,stanik" w kolorze srebno-czarnym .... jest ładna, elegancka i nie wygląda tandetnie.....
Tak sobie myśle może rozweselić ją jakiąś kolorową ozdobą..... ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może dobrym pomysłem byłoby dokupienie do sukienki jakiegoś kolorowego zwiewnego szala (takie są często w sklepach indyjskich).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
a ja ne widze problemu, od wieków czerń jest prosta i elegancka, pierwsze słyszę żeby na wesele trzeba się było ubierac na kolorowo, zwłaszcza, jak ktoś się źle czuje w różach i innych takich. według mnie czarna elegancka sukienka bardziej pasuje niż jakieś prtrokacizmy. pamiętam wesele gdzie jedna dziewczyna miała na sobie top bez pleców a przód coś jakby motyl. według mnie to dopiero nie pasowało.
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewiczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
nie widze problemu gdy sukienka ma styl cocktailowy i w niczym nie przypomina ubrania na pogrzeb że tak powiem..można ją rozjaśnić i nadać bardziej zabawowy charakter biżuterią tylko czasem nie zakładać czarnych rajstop
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
A macie może jakieś zdjęcia czarnych sukienek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
po co Ci przecież sukienkę już masz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Chodzi mi o zdjęcia sukienek, może podpatrzyłabym dodatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Czarny jest dość popularnym kolorem jeśli idzie o damskie sukienki na weselach [moje tegoroczne obserwacje] i przyznam, że wiele z nich wygląda bardzo ładnie i nie rzuca się w oczy "ooo!!! czarna sukienka!!!"
Bardziej w oczy rzuca się gdy gość założy sukienkę w kolorze białym/ecru/kość słoniowa nawet blady róż czy inny jasny kolor - baaardzo strojną, wręcz balową i niektórzy goście nie do końca wiedzą "która to panna młoda"...
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Ja byłam w kwietniu na weselu kuzyna ... kilka dziewczyny było w czarnych sukienkach... wyglądały bardzo elegancko... i nikt nie miał nic przeciwko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]()
Martwie się tym czarnym, bo gdzie na forum wyczytałam, że to jest foux pass :-( . Ale nie mam wyboru i mam nadzieję, że będe ładnie wyglądać i dobrze się bawić, bo przecież to jest najważniejsze.....
![]() ![]() ![]() Jeszzce raz dzięki za wsparcie i podtrzymanie na duchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Goniu, nic się nie przejmuj, jak sukienka ma wieczorowy charakter to śmiało możesz w niej iść, tym bardziej jak jesteś blondynką masz jasne włoski, ja bym dobrała do tego jakiś zwiewny szalik w kolorze jasnego różu, wtedy makijaż też w rózowym kolorze, i biżuteria oczywiście srebro. Bedziesz pięknie wyglądać
![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
eee tam, czy mTy sie prejmujesz
ja nie raz gosciłam w czarnej sukni na weselu z wielu pododów: 1) taka tylko miałam 2) dobrze sie w niej czułam 3) czerń wyszczupla- lepiej wyglądałam jedynie zmieniałam do niej dodatki - najczęsciej chustę - legancka, w innym kolorze- rozświetlająa sukieneczke. Wynik taki ze po północy spici wójkowie ciagle chceili ze mna tańczyć ( czemu tylko po pijaku ![]() hehe Pozdrawiam i zycze udanej zabawy ![]() PS>jako przyszła Panna Młoda nic bym nie miała przeciwko czarnej sukni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jeszce raz dziękuje
![]() ![]() Jutro biegne na poszukiwania dodatków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.