|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Żłobek na Bielanach
Drogie Mamy!
Przyszedł czas, że stanęłam przed wyborem żłobka dla mojej małej. Niestety do państwowego się nie dostała, więc pozostają prywatne. Mam już kilka na oku, m.in.Akademia Uśmiechu na Przybyszewskiego, Jak u Mamy na Wolumenie, nowy żłobek Gumisiowo na Andersena i Bambino. Jeśli Wasze dzieci uczęszczają do tych złobków bardzo proszę o pomoc! Czy są zadowolone, czy "ciocie" w porządku i ogólnie atmosfera w żłobku? Będę wdzięczna za wszelkie porady i opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żłobek na Bielanach
ale Bambino na placu Grunwaldzkim czy jakiś inny?
wymienionych przez ciebie nie znam- wiem tylko (z ich stron internetowych) że są dość drogie aha- odradzam żlobek na Kleczewskiej, niby jest ogród a dzieci siedzą całymi dniami w zamkniętych pomieszczeniach nawet bez wietrzenia ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Bambino na Tołstoja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mieszkam w stolicy, nie posiadam samochodu a do żłobka dojeżdżamy komunikacją miejską do dzielnicy po drugiej stronie Wisły.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jeśli mam wybierać to wolę nie dojezdzac z polrocznym dzieckiem komunikacja miejska przez pół Warszawy i więcej czasu spędzić np na świeżym powietrzu niż w zatłoczonym metrze. Każdy ma prawo wyboru, ja zdecyduje się na żłobek, który jest blisko, proszę tylko o poradę, który z ww żłobków wybrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.