|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pękła prezerwatywa, kawałek został, brak wystrysku.
Witam, 2 dni temu kochałam sie ze swoim chłopakiem. Podczas stosunku pękła prezerwatywa, jej górna część została we mnie a dopiero dzisiaj wyszła ( 2dni po stosunku). Nie doszło do wytrysku, chłopak wyciągał wcześniej i skończył poza mną. Okres powinnam dostać 20 października. Czy jest możliwość zajścia w ciąże ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pękła prezerwatywa, kawałek został, brak wystrysku.
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie, sądziliśmy, że pękła i się tylko zsuneła. Wtedy skończyliśmy się kochać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dobre ![]() ![]() Co do pytania, możliwość zawsze jest, nie ma 100% zabezpieczenia to po pierwsze. Można powiedzieć że kochaliście się bez zabezpieczenia bo pękła, więc jest jeszcze większe ryzyko zajścia w ciąże. Najlepiej poczekać nie stresować się bo to jeszcze bardziej opóźni okres, zobaczysz co będzie się działo.
Zapraszam na swojego bloga --> http://zapachmiety.blog.pl Dziś: ciasto 3 bit ![]() _________________________ ________ "Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" - Abraham Lincoln ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to fuuj, mogłas palcem wyciągnąć od razu albo chłopak mógł a nie z tym chodzić...
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
No zgadza się, można powiedzieć, że kochaliśmy się bez zabezpieczenia jednak nie doszło do wytrysku we mnie i jestem ciekawa jak wyglądają teraz szanse zapłodnienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mogla nie wiedzieć że zostało w środku.. ja kiedyś nie wiedziałam i też wypadła po uwaga tyg! ( dzięki bogu że nic mi się nei stało) . Ryzyko jest, aczkolwiek jeżeli chłopak nie doszedł i nie miałaś dni płodnych przeczekaj.. Jeśli bardzo boisz się mogłaś od razu biec do ginekologa po tabletkę po.. teraz juz na to troszkę za późno.
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Gdy był bliski dojścia wyciągnał, wtedy zauważyliśmy, że gumka pękła i skończył poza mna... Pisze to po raz enty. Czytanie ze zrozumieniem się kłania, jasno napisałam, że myśleliśmy, że tylko pękła i się zsuneła. ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- No tutaj zostanie jedno pytanie, czy płyn który wypływa z penisa może mnie zapłodnić bo ile użytkowników internetu tyle opinii na temat owego płynu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
prawdopodobieństwo istnieje. Przed wytryskiem z penisa wydobywa się niewielka ilość płynu który zawiera plaminiki.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
No bo nas to zastanawia, nasi znajomi kochają się zawsze bez prezerwatywy a chłopak przed samym spustem go wyciąga i dochodzi poza nią i jakoś się o nic nie martwią. Wiem także, że dużo ludzi tak się kocha i sądzą, że nie ma możliwości zapłodnienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tego co kiedyś czytałam to te plemniki w tym płynie raczej nie są w stanie zapłodnić. Co prawda niektórzy mają pecha ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Mi się wydaje, że prawdopodobieństwo jest tylko i wyłącznie teoretyczne a praktyczne prawie równe zeru...jednak piszę tutaj aby poznać zdanie innych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Nam się kiedyś też zsuneła - nie lubie prezerwatyw a tu nagle takie miłe odczucie... i cos zaczeło chlupotać
![]() ![]() kazałam mu paluszkami szukać i ją wyjął ![]() ![]() Jeśli chcesz poznać zdanie innych to moje jest takie jak Twoje ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
współżyjąc zawsze trzeba brać pod uwagę szansę że można wpaść. Takie sa tego skutki, a antykoncepcja czasami zawodzi. Co do tego czy plemniki znajdują się w owym płynie czy też nie- zdania są podzielone. Jedni mówią że tak , inni że nie.
Ja razem z moim chłopakiem na początku też stosowaliśmy prezerwatywę + wychodził zanim doszedł. Jednak zaczęło robić mi sie go szkoda, i zaczęło to byc dla mnie męczące gdy musiałam później pomagać sobię ręką lub ustami aby on też mógł skończyć. Czuję się z nim na tyle bezpiecznie że kochamy się z prezerwatywą do końca. Jesteśmy jedynie bardziej ostrozni gdy mam dni płodne. Jak na razie wpadek z gumką nie było ![]() Radzę się wyluzować, nie ma co się spinać niepotrzebnie ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Mozliwość zawsze jest- przed wytryskiem często można zaobserwować obecność płynu, w którym tez mogą być plemniki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Możliwe (ze względu na płyn przedejakulacyjny), ale mało prawdopodobne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Ja się skłaniam ku teorii, że u mojego faceta ten płyn nie ma plemników, zdolnych zapładniać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.