chirugiczne powiêkszanie ust - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz siê chirurgi± plastyczn±? Podda³a¶ siê zabiegowi lub go rozwa¿asz? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-08-03, 20:04   #1
czarna17023
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2
chirugiczne powiêkszanie ust

Hej s³uchajcie mia³ kto¶ mo¿e powiêkszane usta wkladkami silikonowymi?jak tak to kto robi gdzie? za ile i czy bardzo boli ja chce bardzo ale sie boje troszke bólu ..POMOCY
czarna17023 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-08-20, 08:26   #2
Kasandra071
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4
Dot.: chirugiczne powiêkszanie ust

Hej, proponujê ci umówiæ siê na rozmowê z chirurgiem, który wszystko wyt³umaczy co i jak. Je¶li chodzi o Wroc³aw to polecam doktora Michalaka.
Kasandra071 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-09-12, 17:37   #3
MIRIAM92
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6

NIE rozumiem mody na botoks i powiekszanie ust.Marilyn Monroe czy Audrey o Vivien Leigh nie wspominaj±c nie musia³y siê ostrzykiwaæ czy powiêkszaæ biustu,ust a mimo to gdyby teraz stanê³y obok Jolie,Campbell czy innej poprawionej 'gwiazdy' to skasowa³yby by je ma³ym paluszkiem u nogi.Nie chodzi o wielkosc ust czy botoks na czole.Poza tym nie powiedz± wam tego,ale nie ka¿dej kobiecie pasuj± takie oponki.Kto wmówi³ ¿e tylko du¿e usta s± ³adne nawet je¿eli nie pasuj± do oczu itd.wiêkszosæ kobiet z powiêkszonymi sztucznie ustami wygl±da jak kaczuszka.Je¿eli dodamy do tego podkrêcone rzêsy to jak ¿abka.Sama mam pe³ne usta ale mam arabskie korzenie i to wspó³gra z reszt±.Nie dajcie sobie wmówiæ,¿e jest z wami co nie tak.Natura rzadko siê myli.Kochaj siebie a inni pokochaj± ciebie
MIRIAM92 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-11, 04:08   #4
bentkuff
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 759

Cytat:
Napisane przez MIRIAM92 Poka¿ wiadomo¶æ
NIE rozumiem mody na botoks i powiekszanie ust.Marilyn Monroe czy Audrey o Vivien Leigh nie wspominaj±c nie musia³y siê ostrzykiwaæ czy powiêkszaæ biustu,ust a mimo to gdyby teraz stanê³y obok Jolie,Campbell czy innej poprawionej 'gwiazdy' to skasowa³yby by je ma³ym paluszkiem u nogi.
nie wiem czy wiesz, ale Marilyn Monroe czy tam Norma Jeane Mortenson/ Baker czy jak sietam zwa³a- mia³a kila operacji plastycznych nie tylko zmienila kolor w³osów z br±zu na platynowy blond dziwi mnie kreowanie MM na jak±s super gwiazdê- to by³a pierwsza taka znana kur*wka- seksbomba - poxnie by³o ich tylko wiêcej Pamela czy nawet polska Doda...MM jako jedna z pierwszych zaczê³a sprzedawaæ seks na skalê wiêksz± ni¿ 3 przecznice. Dziwi mnie jej gloryfikacja- bo wg mnie kariera oparta na uzyskaniu popularno¶ci i s³awy dziêki Playboyowi i romansom nie jest czym¶, co powinnismy wynosiæ na piedesta³. Piêkna i naturalna to by³a m³oda Anna Dymna. Dawno temu widzia³am progfam £abedziem byæ i tam- brzydka kobieta, gruba, naprawdê nieatrakcyjna-kiedy zak³ada³a perukê i trochê make upu i stylizowa³a siê na MM wygl±da³a WOW- kto by pomyslal ze taka szara mysz, ba! nieatrakcyjna kobieta - po przebraniu pracuje jako sobowtór MM

w za³±cznikach zdjêcia MM- przepraszam, dla mnie nie by³a piekno¶ci±.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg marilyn_monroe_posted.jpg (86,0 KB, 27 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg norma-jean-baker-Marilyn-Monroe-marilyn-monroe-20371971-458-550.jpg (62,4 KB, 21 za³adowañ)
bentkuff jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Chirurgia plastyczna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.