| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-02-25, 22:09 | #1 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | Dla kogo fiolet na paznokciach?

Witam wszystkie Wizażanki   . Zakładam ten wątek z nietypowym pytaniem. Ostatnio popularny i modny stał się fiolet. A mi się jakoś zachciało (to nie ma nic wspólnego z tym, co napisałam w poprzednim zdaniu  ) fioletowego lakieru do paznokci  . Chodzi mi o odcień głębokiej śliwki, raczej ciemny, ale żeby było widać, że to fiolet, a nie czerń. Lakier już znalazłam w Inglocie, ale teraz pytanie do Was. Jak sądzicie, osoba z jakim "minimalnym wiekiem" będzie wyglądać z takimi fioletowymi paznokciami dobrze, nie jak "stara maleńka"? Wypowiedzcie się, a ja Wam potem powiem (żeby się nie sugerować odpowiadając  ) ile mam lat. Bardzo podoba mi się ten kolor, tylko nie jestem pewna, czy nie będę w nim wyglądać głupio  . Jeśli nie na paznokcie u rąk, używałabym go u nóg w lecie, myślę, że nie będzie za poważnie  . | 
|     |   | 
|  2009-02-25, 22:32 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Dla kogo fiolet na paznokciach?

Jeśli lubisz ten kolor i na dodatek masz ciuszki fioletowe to nad czym się wahasz? a poza tym, jeśli nawet się nie nosi w Twoim wieku takich kolorków, to może czas wprowadzić nowy trend, dlaczego nie mogłabyś to być akurat Ty? łamać stereotypy, ja mam prawie pół wieku a zielony żarówiasty też mialam już na łapkach, ważne jak Ty się z tym czujesz, nie przejmuj się innymi  ) | 
|     |   | 
|  2009-02-25, 22:41 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

kazdy chyba ostatnio polubil ten kolor. uwazam tak jak moja poprzedniczka   wazne, zebys sie dobrze czula w tym co masz na sobie. ja lubie rozowe lakiery, a z ubran to moze mam pare koszulek w tym kolorze. paznokicie to tylko dodatek. np. na kolor czerwony maluja sie dziewczynki w podstwowce, gimnazuj, liceum, dorosle kobiety i emerytki . | 
|     |   | 
|  2009-02-26, 07:39 | #4 | 
				 | 

Dziękuję Wam za rady  . Mam ubrania w tym kolorze, także myślę, że paznokcie by pasowały  Jeśli już się zdecyduję pomalować, to chyba raczej nie do szkoły  A co do zielonego, to kocham ten kolor i też mam taki lakier, ale używałam do tylko w lecie do paznokci u stóp  Czekam na dalsze opinie i komentarze   Edytowane przez Paramore Czas edycji: 2009-02-26 o 07:44 | 
|     |   | 
|  2009-02-26, 08:26 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

Przy krótkich paznokciach fioletowy lakier będzie świetny, sama mam fiolet wpadający w fuksję i specjalnie dla niego obcięłam paznokcie na krótko, bo przy długich wyglądał... dziwacznie.

__________________ Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 | 
|     |   | 
|  2009-02-26, 11:03 | #6 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Hej  Maluję paznokcie na fioletowo już jakiś czas. Bardzo podoba mi się ten kolor i uważam, że pasuje on wszystkim niezależnie od wieku. Acha, co do długości paznokci...ja mam raczej dłuższe i fiolet wygląda na nich super!  Pozdrawiam! | 
|     |   | 
|  2009-02-26, 11:47 | #7 | 
| La Moderatoiure Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

A jaki masz numerek tego Inglota Paramore ? Bo mam jedną ciemną śliwkę z Inglota    Uważam, że ciemne lakiery ładnie wygladają na paznokciach niezależnie w jakim się jest wieku, o ile Ty będziesz sie w nich dobrze czuć. Ja bardzo lubie ciemne lakiery na krótkich, zadbanych pazurkach  Wyglądają tajemniczo i bardzo elegancko  Pozdrawiam! | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-02-26, 13:58 | #8 | |
				 | 

Cytat: 
  A co do krótkich i ciemnych pazurków, to akurat dobrze się składa, bo prawie cały czas mam krótkie paznokcie, z powodu ich łamliwości. No, Dziewczyny, dzięki za rady - może wkleję fotki fioletowych pazurków jak coś  Pozdrawiam! Edytowane przez Paramore Czas edycji: 2009-06-04 o 15:31 | |
|     |   | 
|  2012-04-17, 13:17 | #9 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2012-04 
				 | 

Właśnie jeżeli dobrzesię bedziesz czuć to czemu nie. Ja mam ciemno fioletowy avonu i jestem z niego zadowolona.   | 
|     |   | 
|  2012-06-18, 15:24 | #10 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-05 
				 | 

jak to dla kogos?dla kazdego! dlaczego niby patrzec na wiek? masz ochote? malujesz. Proste,.

| 
|     |   | 
|  2012-09-08, 21:16 | #11 | 
				 | 

jakie polecacie ciemnofiloletowe lakiery?

| 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-09-22, 19:04 | #12 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Ja lubię fiolet, do fioletowych dodatków wygląda super, mój ulubiony to ten: http://www.zlotewyprzedaze.pl/produk...owth-133-ml-20 . Kupiłam niedawno taki komplet lakierów z H&M w tym też fioletowy, jest dość ciemny i źle się naklada, trzeba się bardzo starać, bo zostawia smugi. Dlatego zdecydowanie wolę ten Sally Hansen - duzy plus za odżywkę w składzie. | 
|     |   | 
|  2012-09-26, 15:34 | #13 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

a macie jakieś sprawdzone fiolety wpadające w błękit, niezapominajkę   ? bardzo lubiłam essence lovely secret, niestety już mi zgęstniał a w nowej kolekcji go nie ma. 
				__________________ Ogrody opuściły swoje drzewa I'm going slightly mad     | 
|     |   | 
|  2012-09-28, 13:33 | #14 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2012-09 Lokalizacja: łódzkie 
				 | 

Essence 87 Passion for Fashion genialny !   
				__________________ www.hiro-no-kuni.blogspot.com (◡‿◡✿) | 
|     |   | 
|  2012-10-06, 09:50 | #15 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2011-12 
				 | 

Na Facebooku pokazali nowy kolor lakieru ciemno-niebiesko-fioletowy http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...64211942_n.jpg mam ochotę gozamówić ale czy kolor ten jest modny? co myślicie? | 
|     |   | 
|  2012-10-06, 11:57 | #16 | 
				 | 

fiolety są teraz modne, ja właśnie kupiłam sobie fioletowy lakier , bo poprzedni mi się kończy

| 
|     |   | 
|  2012-10-06, 14:10 | #17 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

A musi być modny żeby nosić? Ważne chyba żeby Tobie się podobał?   A tak poza tym, to uważam, że nie ma niemodnych kolorów. 
				__________________ live long and prosper | 
|     |   | 
|  2012-10-10, 12:52 | #18 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-10 Lokalizacja: Sopot 
				 | 

Hehe, nie ma takiego wieku minimalnego, no chyba, że jesteś we wczesnej podstawówce, ale w tej sytuacji odradzałabym stosowanie jakiegokolwiek lakieru.   W końcu nie napisałaś ile masz lat... To jak?   
				__________________ W krzyżówkach jestem niezła, gorzej mi idzie z facetami... | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Paznokcie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.