|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
A.
|
Wątek Mikołajkowy edycja 2012.Witam wszystkie Wizażanki serdecznie To już II wątek, który dzięki Wam powstaje. Wątek Mikołajkowy (ważny/czynny do 7/12/2012) Tu można wrzucać rzeczy, które jesteście chętne po prostu dać w ramach Mikołajek innym Wizażankom. Aby móc wybrać jakąś ofertę wystawioną tutaj przez Wizażankę należy również coś wstawić do tego wątku, tak aby było sprawiedliwie UWAGA - nie jest to wątek wymiankowy!!! - dajemy tylko info, co oferujemy - gratis czyli tak jak to ustaliłyśmy z Wizażankami osoba, która wystawia rzeczy w ramach prezentu Mikołajkowego pokrywa również koszt wysyłki tego prezentu. - o ile ktoś jest chętny zgłasza się na wątku osoby oferującej, a potem na PW - nie wystawiamy przekupek - do obowiązku Mikołajów należy edytowanie postów w zakresie informacji, co już jest nieaktualne Życzę miłego obdarowywania się nawzajem
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek Mikołajkowy edycja 2012.
1. zwiewna bluzka r. xs/s
2. bluzeczka z bolerkiem xs/m 3. spodnica s/m 4. spodniczka house xs 5. brazowa sztruksowa stan idealny r. s/m 6. sukienka xs/m 7. kolczyk coś jeszcze moze doloze
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2012-11-30 o 10:14 |
|
|
|
#6 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
A u mnie w mikołajowym woreczku takie rzeczy:
- znalazła chętną - znalazła chętną Jakby jedna osoba wzięła wszystko, byłoby fajnie ![]() wszystko rozdane, dziewczyny, które sobie porezerwowały proszę o PW, do końca tygodnia popakuję i powysyłam
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2012-11-26 o 18:39 |
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
brazowe rajstopy ( raz mierzone rozmiar 2 )
Bluzeczka M-L
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Oddam kolczyki
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
oddam
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również chętnie podaruję kilka rzeczy.
Zaznaczam, że wszystko oddam jednej, góra dwóm osobom - chyba, że będą chętne wizażanki z Łodzi. Termin wysyłki do ugadania - na pewno nie w tym tygodniu. ![]() Na pomarańczowo - rezerwa do jutra wieczora. Szary - oddane. Czarna kurtka ze ściągaczem i wysokim kołnierzem. Modo Casual, rozm. 8 (36). Różowy sweterek, rozm M. Nie ma żadnych wad, jest w stanie idealnym 100% acryl. Śliczna, satynowa tunika/sukienka przewiązywana w talii. Pięęękna. I-mode, rozm. M Tunika, narzutka floral na guziczki. Atmosphere rozm. 36/38. Rozkloszowana spódnica zapinana z boku na zameczek i guzik, w kolorach granat i biel. Lindex, rozm. 40 (w pasie 40,5 cm) Czarna spódnica o kształcie litery A, za kolano . New look, rozmiar 12. Cała w zamszowe, malutkie kokardki. Jest przeurocza, właściwie nowa. Niewiele miałam okazji żeby ją założyć (może dwie?), a teraz jest po prostu za duża Bladomiętowa, pastelowa spódnica. Radar, nie ma metki rozmiarowej, ale to ok. 40. Zdjęcie nie oddaje uroku, ale jest bardzo ładna. Jeśli będzie chętna jakaś wizażanka z Łodzi to proszę o kontakt - wtedy pewnie coś jeszcze będę w stanie zaproponować.
Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2012-12-03 o 20:24 |
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
broszka/spinka stan idealny oddana
koszula reserved 38 M stan bdb - oddana w razie zainteresowania zapraszam od razu na PW! wysyłkę planuję na piątek/poniedziałek ![]() jeżeli jedna osoba chciałaby obie rzeczy to trzeba będzie chwilkę poczekać bo mam je w różnych domach
Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2012-11-28 o 18:23 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
U mnie ubranka dziecięce w rozmiarze 0 - 3 miesiące
*Ogrodniczki Disney *Spodenki dresowe Next *Rompers F&F *Śpiochy Disney *Czapeczka Wszystkie w stanie bardzo dobrym, najchętniej oddam wszystko jednej osobie! cukrovvva Spódnica Only rozmiar 38(M). W pasie 41cm. Stan bardzo dobry. Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2012-11-28 o 20:06 |
|
|
|
#14 |
|
:)
|
oddam
1. Spódniczkę dzinsowa marmurka rozm 40 stan bdb 2. Carna bluzeczka rozm. uni stan bdb IMG_1977.jpgIMG_1978.jpgIMG_1882.jpg ODDANE OBIE Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-11-29 o 13:38 |
|
|
|
#15 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Wraca worek misiankowy (niecały, ale jednak - wizażanka nie uprzedziła że wysyłka do UK, a na to ja jestem zbyt ubogi Mikołaj):
Zapraszam zatem chętne ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- nieaktualne już, wszystko leci do niezwykła22
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
oddam jednej osobie :
KOSZULA ODDANA
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post78284251 Edytowane przez niezwykla22 Czas edycji: 2012-12-07 o 21:18 |
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Na dobry początek
Biały kołnierzyk zrobiony własnoręcznie ![]() Kolczyki Wisiorek Edytowane przez BeataLuk Czas edycji: 2012-11-28 o 17:29 |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
A ja oddam srebrne koła z próbą oddane
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post53006688 zapachy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1077066 Edytowane przez TeeQuillaa Czas edycji: 2012-11-28 o 21:14 |
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Oddam te rzeczy najchętniej jednej osobie 1,2. Plecione bransoletki 3. Długi naszyjnik 4. Bransoletka na gumce 5. Delikatny szaliczek 6. Długi naszyjnik ( łańcuszek się starł i zrobił złoty ) 7. Lakiery do paznokci 8. Sweterek XS/S oddane
Smile and let it go. Edytowane przez kociara92 Czas edycji: 2012-12-04 o 21:26 |
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
oddam bluzkę navy rozm. M/L, ze ściągaczami po bokach
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.