|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jakie zachowania facetów w łóżku was drażnią?
Co was denerwuje w zachowaniu facetów podczas seksu, bezpośrednio przed nim, lub bezpośrednio po nim? Ja na przykład nie znoszę, gdy facet bezpośrednio po akcie zapala papierosa lub włącza telewizor. W trakcie stosunku mój facet natomiast czasami zaczyna się śmiać i nie chce powiedzieć z czego. Jest mi wtedy głupio, bo wydaje mi się, że zrobiłam coś nie tak. Jakie są wasze doświadczenia dziewczyny?
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie zachowania facetów w łóżku was drażnią?
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Bezpośrednio przed nim denerwuje mnie za długa gra wstępna.
A po - jeszcze nie zdarzyło się w moim życiu coś, co wyprowadziłoby mnie z równowagi albo sprawiłoby przykrość
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Wiele rzeczy mnie irytuje, ale wymienię najważniejsze.
Egoizm - myśli tylko o tym by mu było dobrze. Brak symetrii - jak ja się czegoś nie boję/nie brzydzę, a jemu sprawia to przyjemność, to naturalne że pragnę rewanżu. Brak komunikacji - lubię różne rzeczy, ale ważne bym była na nie gotowa. Nie jesteś pewien - nie zaczynaj. Narcyzm - wku.rwia mnie do imentu. Jednemu kolesiowi raz robiłam loda, a on sobie wtedy w lustro patrzy jaki to on piękny. ![]() Nieszczerość - mówi że mu dobrze, a nic nie czuje. Laski udające orgazm to dla mnie ta sama historia. Brak inwencji - ja to jestem dziwna, bo sama lubię inicjować większość zabaw ale czasem też oczekuję choćby minimalnej pomysłowości. Nie bój się, że się ośmieszysz, mogę powiedzieć "nie", ale zawsze docenię chęci. Inaczej do łóżka zawita nuda, a wtedy sama chętnie wypalę papierosa, przewrócę się na drugi bok i zasnę smacznie.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
jestę wieszczę
|
Skąd wiesz, że to do Ciebie?
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
pytanie czy doszłam po fakcie. po 1 to zazwyczaj widać, słychać i czuć
a po 2 nie zawsze mam orgazm ale nawet bez niego seks może być super. a przez takie pytanie czuję presję.a poza tym to chyba miałam szczęście nic mnie nie irytowało
Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2012-10-05 o 18:14 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie lubię jak facet nie ściąga skarpetek zostaje taki golas, ale w skarpetach. wyjątkowo aseksualny widok
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Jak w trakcie sobie troche poplacze, a moj chlop na to "wszystko ok? mam przestac?"
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pytanie " jak było" , "doszłaś" a jak powiem, że tak to on np " ale tylko raz? "
Nienawidzę tych pytań, również nie zawsze dochodzę mimo ze uwielbiam seks z nim ale później nie wiem co odpowiedzieć. ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
A czy to ważne?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
pewnie dlatego że jest jej dobrze, płacz albo nielubiany przez założycielkę wątku śmiech podczas stosunku są w porządku, czasem podczas superorgazmów się to zdarza..
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta gdyby to bylo pierwszy raz, to ok, ale to juz nie pierwsza taka sytuacja i zawsze to samo pytanie wielce zdziwiony;Ppatiasym, ja to bym chyba zamarzla, jakbym miala chodzic po domu boso
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-10-05 o 18:25 |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie też wkurza pytanie typu: "Doszłaś?"
-"Nie, k*rwa, myślałam o dzisiejszym obiedzie podskakując pod sufit i zwijając się w kłębek podczas "udawanego" orgazmu" Na szczęście wytłumaczyłam swojemu TŻ, że jak dochodzę, to raczej to czuje (kiedyś u mało mu nosa nie złamałam podczas orgazmu), a po drugie, nawet bez orgazmu seks jest super. No i druga rzecz, która mnie wkurza, chociaż wiem, że TŻ pyta o to, żeby mi sprawić jak największą przyjemność... "Czujesz coś?" - po takim pytaniu mam ochotę wstać i wyjść Problemów z komunikacją nie mamy, więc jakbym nic nie czuła to raczej domagałabym się zmiany pozycji a nie leżała jak kłoda. |
|
|
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
..............
..............
Edytowane przez 10256707ec776820308db4c1f0d79c3a6390beb4_5dfabd9430a8d Czas edycji: 2019-12-18 o 15:25 |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
[1=10256707ec776820308db4c 1f0d79c3a6390beb4_5dfabd9 430a8d;36927063]Irytuje mnie pytanie w trakcie "i jak?". O ile komunikacja jest bardzo ważna, by upewnić się, że obie strony są zadowolone, to zadawanie tego samego pytania dosłownie co 30 sekund doprowadza mnie do szewskiej pasji i robię się agresywna
Może to ma w sobie coś z chęci usłyszenia potoku komplementów [/QUOTE]Brak komunikacji niewerbalnej. Facet robi mi minetę, ja już prawię dochodzę, jęczę, stękam, sapię coraz szybciej jak lokomotywa przed odjazdem, a ten idiota odrywa głowę i pyta "dobrze ci?" |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam zastrzeżeń żadnych - jest genialny w łóżku i myśli o mnie , po wszystkim jeśli idziemy spać to przytula,nie pali,nie oglada telewizji i rzadko pyta czy mi dobrze
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2012-10-23 o 19:13 |
|
|
|
|
#24 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moj eks jak mu tlumaczylam ze mnie to drazni to mowil "no przeciez w niczym nie przeszkadzaja" o ja :P
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
o kur... a ja wszystko w skarpetkach robię - nawet śpię
ale mój eks nigdy mi tego nie wypomniał, może kobietom bardziej wypada ![]() za to ja mojemu wytykałam NIE ZA WŁOSY!!! jak na pieska figlowaliśmy wrrr... jak ja tego nie cierpiałam |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
ponoc facetom w skarpetkach łatwiej uzyskac orgazm
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
-nie lubię przedłużania gry wstępnej (
chociaż im dłużej ona trwa tym szybciej osiągam orgazm podczas stosunku )-podsumowania mojego orgazmu 'udawałaś' tak jest kochanie, trenuję do szkoły aktorskiej, mam nadzieję że się nie gniewasz? ![]() to chyba dwa największe grzechy, które mi teraz przychodzą do głowy
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
słyszałam to samo, ale o kobietach ;> ma to związek z krążeniem krwi
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Z obecnym TŻ-em nic mnie nie denerwuje - jeśli chodzi o seks, to dobraliśmy się idealnie
![]() Z poprzednimi różne rzeczy mnie irytowały... Jeden za każdym razem jak po spotkaniu odwoził mnie do domu, to w samochodzie zaczynał wypytywać czy było mi dobrze - odpowiadałam [zgodnie z prawdą], że było bardzo przyjemnie, tylko po prostu nie jestem z tych, co drą się z rozkoszy* - a mimo tego on stwierdzał, że na pewno nie było mi dobrze i że czuje się winny * Przy moim aktualnym TŻ-cie (już podczas naszego pierwszego zbliżenia) okazało się, że jednak jestem z tych, co drą się rozkoszy Przy nim w ogóle odkryłam inny wymiar seksu
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.

A po - jeszcze nie zdarzyło się w moim życiu coś, co wyprowadziłoby mnie z równowagi albo sprawiłoby przykrość

wielce zdziwiony;P

Może to ma w sobie coś z chęci usłyszenia potoku komplementów
tak jest kochanie, trenuję do szkoły aktorskiej, mam nadzieję że się nie gniewasz?