|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Wakacje z dziewczyną
Moja dziewczyna zaproponowała mi dzisiaj wspólny wyjazd na wakacje w lipcu. Jestem pomysłem zachwycony, wreszcie będziemy mogli spędzić ze sobą duuuużo czasu. Nauczony Waszymi odpowiedziami z poprzedniego wątku, za które bardzo Wam dziękuję, powiedziałem jej wprost, otwartym tekstem, że bardzo chętnie pojadę, ale pod warunkiem, że będziemy spać w osobnych łóżkach i zachowywać się przyzwoicie.
Dziewczyna jednak obróciła wszystko w żart. Powiedziała "tak, oczywiście, będziemy bardzo grzeczni, łapki przy sobie, a łóżka postawimy w przeciwległych kątach pokoju". Cały czas miała przy tym figlarny uśmieszek. Jak do niej dotrzeć, skoro zarówno sygnały niewerbalne, jak i mówienie wprost nie pomaga? Boję się, że ona może ten wyjazd wykorzystać do inicjacji odważniejszych pieszczot ze mną, a ja wcale tego nie chcę. Chcę poprzestać na przytulaniu się i całowaniu. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Autorze, czytałam Twój poprzedni wątek, żeby zrozumieć o co w ogóle chodzi. Rozumiem powody, dla których chcesz jeszcze poczekać, ale powiedz - rozmawiałeś z dziewczyną o tym, że póki co nie chcesz seksu? Bo jeśli ona tego nie wie, to musisz wiedzieć, że Twoje zachowanie i opór w końcu zaczną ją frustrować.. Może do wakacji Ci się z tym seksem odmieni i sprawa sama się rozwiąże. Moim zdaniem to jest coś wspaniałego, jechać na wakacje pierwszy raz ze sobą, tylko we dwoje, ale ja osobiście nie przyjęłabym takiego warunku, że spimy w osobnych łóżkach. Przecież osoby zakochane potrzebują, że ktoś je przytulił w nocy, bo to jedno z przyjemniejszych doznań w związku. Nie rezygnuj z tego, po prostu powiedz, że na seks jest dla Ciebie za wcześnie.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacje z dziewczyną
Seks seksem, ale jakby mi chłopak powiedział, że śpimy w dwóch osobnych łóżkach na wakacjach, to bym się chyba obraziła
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2014-05-26 o 22:15 Powód: ocenzurowanie wulgaryzmu |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
kolejny troll wątek? Ludzie mają jednak dużo czasu
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Mam wrażenie, że autor napisał ten wątek by utrzeć nam nosa, że te nasze rady to wcale nie działają. Jak się od niej odsuwał to w końcu zrozumiała, a jak jej powiedział to nie rozumie.
Ale mimo wszystko dalej polecam usiąść i pogadać. Sama uważam, że nie ma sensu rezygnować nawet z samego przytulania w nocy, przecież spanie w jednym łóżku nie zobowiązuje do "nieprzyzwoitych zachowań". |
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Spanie w jednym łóżku nie musi prowadzić do seksu, podobnie jak spanie w osobnych nie wyklucza, że do seksu dojdzie. Wiem, że truizm, ale do niektórych chyba nie dociera.
Zamiast dziewczynie rzucać takie teksty pojedynczo i tonem kategorycznym, który ona może traktować jako żart (no sorry, jakby mi mój coś takiego powiedział to też bym tak pomyślała) to weźże z nią porozmawiaj. Nie na zasadzie pojedynczego zdania rzuconego przy okazji, tylko normalnej, szczerej rozmowy. Po prostu jej u licha powiedz, że dla Ciebie jeszcze trochę za wcześnie na odważniejsze zabawy, że bardzo Cię pociąga i Ci na niej zależy, ale nie chcesz niczego przyspieszać. Jak będzie próbowała to obrócić w żart, to weź ją złap za rękę i spokojnie powtórz, że dla Ciebie to ważne i mówisz jak najbardziej poważnie i prosisz, żeby to uszanowała. |
|
|
|
|
#8 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A przede wszystkim musisz z nią porozmawiać, zrobiłeś to w końcu? Uświadomiłeś jej, że nie jesteś gotowy? Nie byłoby chyba nic gorszego, niż gdyby nastawiła się zbytnio na seks, a tu lipa. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Powiedz jej wyraźnie, że nie będzie żadnych igraszek bo takie masz zasady i basta. Bo jak będziesz owijał w bawełne to dziewczyna może pomyśleć, że tak się tylko drażnisz.
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
Jak to nie troll to kluczowe powinno być dla Ciebie sformułowanie "unikanie okazji". Lepiej się na taki wyjazd nie wybieraj.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Ante Pante
|
Uważam, że autor najzwyczajniej w świecie robi sobie z nas jaja. A jak nie, to musi być jakimś niedorozwiniętym "dorosłym" facetem. Spanie w jednym łóżku nie oznacza od razu seksu! Dalsze dyskusje nie mają sensu, bo to tylko walenie grochem o ścianę. My swoje, on swoje. My się irytujemy, że tacy mężczyźni chodzą po tym świecie, on narzeka na niesmaczne zachowania swojej dziewczyny. Szkoda czasu wizażanek. Dziękuję.
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
Z tym spaniem w jednym łóżku to po prostu chodzi o to, że po pierwsze ona może się do mnie dobierać, ale nie tylko. Chodzi też o to, że ona nieziemsko mnie pociąga, więc nie chcę, żeby mnie nadmiernie kusiło
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
1.Masz dziewczynę nimfomankę? 2.Uważaj bo cię siłą weźmie. 3.W czym ty masz problem tak naprawdę? Pociąga cię,ale nie bo nie,bo za wcześnie? A co ty taki chcę ale się boję?
|
|
|
|
#16 |
|
Ante Pante
|
Czekasz do ślubu, tak? Radzę również odstawić "namiętne całowanie", bo też kusi...
|
|
|
|
|
#17 |
|
Konto usunięte
|
Nie ogarniam, albo trolling albo autor ma coś nie tak... traktujesz ją jak jakąś pierwszą lepszą panienkę z imprezy, że nie chcesz się z nią przespac, podczas gdy jest Twoją dziewczyną. Ciesz się, ze cie nie zostawiła. Póki co.
|
|
|
|
|
#18 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Naprawdę nie wyśmiewajcie mnie. Dla mnie też ta sytuacja jest trudna. To moja pierwsza dziewczyna, a ja jestem jej pierwszym facetem. Sytuacja jest dla mnie nowa i niełatwa. Weźcie to pod uwagę. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
no uważaj, bo wsadzi Ci ołówek w penisa, żeby stał i zacznie ujeżdżać.
Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2014-05-26 o 23:05 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrałaś wątek
|
|
|
#21 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
A ty nie jesteś czasem tym samym autorem innego bardzo popularnego wątku, w którym opisywałeś,że dziewczyna Cię dotyka tu i ówdzie a Tobie to przeszkadza?
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ante Pante
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
To co? Kastrujemy?
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
Troll mistrz xD
|
|
|
|
|
#27 |
|
Konto usunięte
|
Ale strzeliłam
Nie czytałam do końca tamtego wątku, bo mnie Autor za bardzo mierził. CHŁOPIE, naprawdę lubisz hodować sobie bakterie i inne grzybki na własnym przyrodzeniu? Nie obetną Ci kurczę penisa, ta operacja to jest podstawa podstaw. Jakby mój facet sobie takie coś hodował na własne życzenie i traktował to jak jakiś kurczę pas cnoty, którego się nie pozbędzie dopóki nie zdecyduje się na początek współżycia, to by figę a nie seksy zobaczył. To jest obrzydliwe. Nie sama stulejka, bo rzecz ludzka, z racji moich studiów widziałam gorsze rzeczy i żyję. Obrzydliwe jest to, że chodzisz sobie z czymś takim i nic z tym nie planujesz zrobić. |
|
|
|
|
#28 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeszcze raz proszę, nie wyśmiewajcie się. Bolą mnie Wasze szydercze wypowiedzi. Bardzo natomiast dziękuję za wszystkie konstruktywne. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#30 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po co to odwlekać w nieskończoność zamiast zrobić już i mieć z tym święty spokój?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.

Po co to odwlekać w nieskończoność zamiast zrobić już i mieć z tym święty spokój?