Wakacje z dziewczyną - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-05-26, 20:36   #1
tobiasz92
BAN stały

Wakacje z dziewczyną

Moja dziewczyna zaproponowała mi dzisiaj wspólny wyjazd na wakacje w lipcu. Jestem pomysłem zachwycony, wreszcie będziemy mogli spędzić ze sobą duuuużo czasu. Nauczony Waszymi odpowiedziami z poprzedniego wątku, za które bardzo Wam dziękuję, powiedziałem jej wprost, otwartym tekstem, że bardzo chętnie pojadę, ale pod warunkiem, że będziemy spać w osobnych łóżkach i zachowywać się przyzwoicie.

Dziewczyna jednak obróciła wszystko w żart. Powiedziała "tak, oczywiście, będziemy bardzo grzeczni, łapki przy sobie, a łóżka postawimy w przeciwległych kątach pokoju". Cały czas miała przy tym figlarny uśmieszek.

Jak do niej dotrzeć, skoro zarówno sygnały niewerbalne, jak i mówienie wprost nie pomaga? Boję się, że ona może ten wyjazd wykorzystać do inicjacji odważniejszych pieszczot ze mną, a ja wcale tego nie chcę. Chcę poprzestać na przytulaniu się i całowaniu.
tobiasz92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 20:45   #2
vergiss
Raczkowanie

Wink Dot.: Wakacje z dziewczyną

Autorze, czytałam Twój poprzedni wątek, żeby zrozumieć o co w ogóle chodzi. Rozumiem powody, dla których chcesz jeszcze poczekać, ale powiedz - rozmawiałeś z dziewczyną o tym, że póki co nie chcesz seksu? Bo jeśli ona tego nie wie, to musisz wiedzieć, że Twoje zachowanie i opór w końcu zaczną ją frustrować.. Może do wakacji Ci się z tym seksem odmieni i sprawa sama się rozwiąże. Moim zdaniem to jest coś wspaniałego, jechać na wakacje pierwszy raz ze sobą, tylko we dwoje, ale ja osobiście nie przyjęłabym takiego warunku, że spimy w osobnych łóżkach. Przecież osoby zakochane potrzebują, że ktoś je przytulił w nocy, bo to jedno z przyjemniejszych doznań w związku. Nie rezygnuj z tego, po prostu powiedz, że na seks jest dla Ciebie za wcześnie.
vergiss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 20:48   #3
Pestka88
Zadomowienie

Dot.: Wakacje z dziewczyną

Seks seksem, ale jakby mi chłopak powiedział, że śpimy w dwóch osobnych łóżkach na wakacjach, to bym się chyba obraziła

2014:

książki: 12
filmy: 70
"Fizyka rzeczy niemożliwych" Michio Kaku
"Epidemia" Robin Cook

miesiąc z hula hop: 2/30
Pestka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 21:04   #4
Random84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tobiasz92 Pokaż wiadomość
Moja dziewczyna zaproponowała mi dzisiaj wspólny wyjazd na wakacje w lipcu. Jestem pomysłem zachwycony, wreszcie będziemy mogli spędzić ze sobą duuuużo czasu. Nauczony Waszymi odpowiedziami z poprzedniego wątku, za które bardzo Wam dziękuję, powiedziałem jej wprost, otwartym tekstem, że bardzo chętnie pojadę, ale pod warunkiem, że będziemy spać w osobnych łóżkach i zachowywać się przyzwoicie.

.
Hahaha, niezły z Ciebie <cenzura> ziomek. Szacunek za to że masz swoje zasady i się ich trzymasz!

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2014-05-26 o 22:15 Powód: ocenzurowanie wulgaryzmu
Random84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 21:08   #5
hypnose22
Raczkowanie

kolejny troll wątek? Ludzie mają jednak dużo czasu
hypnose22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 21:08   #6
Lina9213
Rozeznanie

Mam wrażenie, że autor napisał ten wątek by utrzeć nam nosa, że te nasze rady to wcale nie działają. Jak się od niej odsuwał to w końcu zrozumiała, a jak jej powiedział to nie rozumie.

Ale mimo wszystko dalej polecam usiąść i pogadać. Sama uważam, że nie ma sensu rezygnować nawet z samego przytulania w nocy, przecież spanie w jednym łóżku nie zobowiązuje do "nieprzyzwoitych zachowań".
Lina9213 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 21:08   #7
201605300922
Konto usunięte

Spanie w jednym łóżku nie musi prowadzić do seksu, podobnie jak spanie w osobnych nie wyklucza, że do seksu dojdzie. Wiem, że truizm, ale do niektórych chyba nie dociera.

Zamiast dziewczynie rzucać takie teksty pojedynczo i tonem kategorycznym, który ona może traktować jako żart (no sorry, jakby mi mój coś takiego powiedział to też bym tak pomyślała) to weźże z nią porozmawiaj. Nie na zasadzie pojedynczego zdania rzuconego przy okazji, tylko normalnej, szczerej rozmowy. Po prostu jej u licha powiedz, że dla Ciebie jeszcze trochę za wcześnie na odważniejsze zabawy, że bardzo Cię pociąga i Ci na niej zależy, ale nie chcesz niczego przyspieszać. Jak będzie próbowała to obrócić w żart, to weź ją złap za rękę i spokojnie powtórz, że dla Ciebie to ważne i mówisz jak najbardziej poważnie i prosisz, żeby to uszanowała.
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-26, 21:09   #8
201609102148
Konto usunięte

Cytat:

Dziewczyna jednak obróciła wszystko w żart. Powiedziała "tak, oczywiście, będziemy bardzo grzeczni, łapki przy sobie, a łóżka postawimy w przeciwległych kątach pokoju". Cały czas miała przy tym figlarny uśmieszek.

Jak do niej dotrzeć, skoro zarówno sygnały niewerbalne, jak i mówienie wprost nie pomaga? Boję się, że ona może ten wyjazd wykorzystać do inicjacji odważniejszych pieszczot ze mną, a ja wcale tego nie chcę. Chcę poprzestać na przytulaniu się i całowaniu.
No ale po co? Skoro nie masz żadnych "złych" zamiarów? Możecie przecież spać razem i tylko się przytulać- zanim zaczęłam sypiać z moim obecnym chłopakiem często u niego nocowałam i tylko się w nocy tuliliśmy i smyrali po pleckach. To żaden wyczyn.
A przede wszystkim musisz z nią porozmawiać, zrobiłeś to w końcu? Uświadomiłeś jej, że nie jesteś gotowy? Nie byłoby chyba nic gorszego, niż gdyby nastawiła się zbytnio na seks, a tu lipa.
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 21:13   #9
aamidale
Rozeznanie

Powiedz jej wyraźnie, że nie będzie żadnych igraszek bo takie masz zasady i basta. Bo jak będziesz owijał w bawełne to dziewczyna może pomyśleć, że tak się tylko drażnisz.

27.02.2012
aamidale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 21:46   #10
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usunięte

Jak to nie troll to kluczowe powinno być dla Ciebie sformułowanie "unikanie okazji". Lepiej się na taki wyjazd nie wybieraj.
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 21:47   #11
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pestka88 Pokaż wiadomość
Seks seksem, ale jakby mi chłopak powiedział, że śpimy w dwóch osobnych łóżkach na wakacjach, to bym się chyba obraziła
Ja tak samo. Przecież spać razem, przytuleni, nie równa się od razu -> seks.
Tobiaszu, coś z Tobą jest nie tak.
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 22:18   #12
cud nie kobieta
Ante Pante

Uważam, że autor najzwyczajniej w świecie robi sobie z nas jaja. A jak nie, to musi być jakimś niedorozwiniętym "dorosłym" facetem. Spanie w jednym łóżku nie oznacza od razu seksu! Dalsze dyskusje nie mają sensu, bo to tylko walenie grochem o ścianę. My swoje, on swoje. My się irytujemy, że tacy mężczyźni chodzą po tym świecie, on narzeka na niesmaczne zachowania swojej dziewczyny. Szkoda czasu wizażanek. Dziękuję.
cud nie kobieta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 22:24   #13
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Ja tak samo. Przecież spać razem, przytuleni, nie równa się od razu -> seks.
Tobiaszu, coś z Tobą jest nie tak.
Właśnie Poza tym w wakacje zdarza się nawet spać w jednym łóżku ze znajomym i nikt się na siebie nie rzuca raczej.

Nie dbaj o markę ołówka, sprawdź czy jest zatemperowany.

Porozmawiaj z nami o Bułgarii

Od dupy strony, zapraszamy
Niedopowiedzenia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 22:25   #14
tobiasz92
BAN stały

Z tym spaniem w jednym łóżku to po prostu chodzi o to, że po pierwsze ona może się do mnie dobierać, ale nie tylko. Chodzi też o to, że ona nieziemsko mnie pociąga, więc nie chcę, żeby mnie nadmiernie kusiło
Stary 2014-05-26, 22:27   #15
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lina9213 Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że autor napisał ten wątek by utrzeć nam nosa, że te nasze rady to wcale nie działają. Jak się od niej odsuwał to w końcu zrozumiała, a jak jej powiedział to nie rozumie.
Też mi się tak wydaje

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Z tym spaniem w jednym łóżku to po prostu chodzi o to, że po pierwsze ona może się do mnie dobierać, ale nie tylko. Chodzi też o to, że ona nieziemsko mnie pociąga, więc nie chcę, żeby mnie nadmiernie kusiło
Teraz to już ciebie nie rozumiem kompletnie.
1.Masz dziewczynę nimfomankę?
2.Uważaj bo cię siłą weźmie.
3.W czym ty masz problem tak naprawdę? Pociąga cię,ale nie bo nie,bo za wcześnie? A co ty taki chcę ale się boję?

Stary 2014-05-26, 22:27   #16
cud nie kobieta
Ante Pante

Cytat:
Czekasz do ślubu, tak? Radzę również odstawić "namiętne całowanie", bo też kusi...
Stary 2014-05-26, 22:40   #17
201605161006
Konto usunięte

Nie ogarniam, albo trolling albo autor ma coś nie tak... traktujesz ją jak jakąś pierwszą lepszą panienkę z imprezy, że nie chcesz się z nią przespac, podczas gdy jest Twoją dziewczyną. Ciesz się, ze cie nie zostawiła. Póki co.
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 22:48   #18
tobiasz92
BAN stały

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
traktujesz ją jak jakąś pierwszą lepszą panienkę z imprezy, że nie chcesz się z nią przespac, podczas gdy jest Twoją dziewczyną.
Czy mam obowiązek spać i uprawiać seks ze swoją dziewczyną od samego początku związku?

Naprawdę nie wyśmiewajcie mnie. Dla mnie też ta sytuacja jest trudna. To moja pierwsza dziewczyna, a ja jestem jej pierwszym facetem. Sytuacja jest dla mnie nowa i niełatwa. Weźcie to pod uwagę.
Stary 2014-05-26, 22:54   #19
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

Cytat:
no uważaj, bo wsadzi Ci ołówek w penisa, żeby stał i zacznie ujeżdżać.

Edytowane przez kisielova
Czas edycji: 2014-05-26 o 23:05
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-26, 22:59   #20
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisielova Pokaż wiadomość
uważaj, bo wsadzi Ci ołówek w penisa, żeby stał i zacznie ujeżdżać.
Wygrałaś wątek

Stary 2014-05-26, 23:00   #21
201605300922
Konto usunięte

Cytat:
Czy mam obowiązek spać i uprawiać seks ze swoją dziewczyną od samego początku związku?

Naprawdę nie wyśmiewajcie mnie. Dla mnie też ta sytuacja jest trudna. To moja pierwsza dziewczyna, a ja jestem jej pierwszym facetem. Sytuacja jest dla mnie nowa i niełatwa. Weźcie to pod uwagę.
Wiesz, jakbyś z nią był dwa tygodnie, to spoko. Nie twierdzę, że 4 miesiące to już nie wiadomo ile, ale też nie jest to bardzo krótki czas. Ja i kilka innych dziewczyn Cię nie wyśmiewamy, ale Ty nas już drugi wątek z rzędu nie słuchasz. Zrozum, laska z Tobą prędzej czy później zerwie, bo zwyczajnie nie wie, co jest grane. Może myśleć, że Ci się nie podoba, że jesteś kryptogejem, że zataiłeś przed nią surowość obyczajową i planujesz czekać z tym do ślubu, może też myśleć, że coś Ci fizycznie dolega i próbować zaciągnąć Cię do lekarza/dopytywać, czy np. nie masz stulejki. To wszystko może siedzieć w jej głowie. Jedyna dla Ciebie szansa, żeby sytuację wyjaśnić to nie odtrącać jej, nie walić tekstami ex catedra pt. ,,śpimy w osobnych łóżkach", tylko z nią pogadać.
Stary 2014-05-26, 23:02   #22
AnnetteK
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to AnnetteK

A ty nie jesteś czasem tym samym autorem innego bardzo popularnego wątku, w którym opisywałeś,że dziewczyna Cię dotyka tu i ówdzie a Tobie to przeszkadza?
AnnetteK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 23:07   #23
cud nie kobieta
Ante Pante

Cytat:
Napisane przez Nadis Pokaż wiadomość
Wiesz, jakbyś z nią był dwa tygodnie, to spoko. Nie twierdzę, że 4 miesiące to już nie wiadomo ile, ale też nie jest to bardzo krótki czas. Ja i kilka innych dziewczyn Cię nie wyśmiewamy, ale Ty nas już drugi wątek z rzędu nie słuchasz. Zrozum, laska z Tobą prędzej czy później zerwie, bo zwyczajnie nie wie, co jest grane. Może myśleć, że Ci się nie podoba, że jesteś kryptogejem, że zataiłeś przed nią surowość obyczajową i planujesz czekać z tym do ślubu, może też myśleć, że coś Ci fizycznie dolega i próbować zaciągnąć Cię do lekarza/dopytywać, czy np. nie masz stulejki. To wszystko może siedzieć w jej głowie. Jedyna dla Ciebie szansa, żeby sytuację wyjaśnić to nie odtrącać jej, nie walić tekstami ex catedra pt. ,,śpimy w osobnych łóżkach", tylko z nią pogadać.
On faktycznie ma stulejkę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-26, 23:26   #24
Lina9213
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AnnetteK Pokaż wiadomość
A ty nie jesteś czasem tym samym autorem innego bardzo popularnego wątku, w którym opisywałeś,że dziewczyna Cię dotyka tu i ówdzie a Tobie to przeszkadza?
To ten sam.
Lina9213 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-27, 09:28   #25
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

To co? Kastrujemy?
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-27, 10:12   #26
201604181004
Konto usunięte

Troll mistrz xD
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-27, 10:38   #27
201605300922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cud nie kobieta Pokaż wiadomość
On faktycznie ma stulejkę
Ale strzeliłam Nie czytałam do końca tamtego wątku, bo mnie Autor za bardzo mierził.

CHŁOPIE, naprawdę lubisz hodować sobie bakterie i inne grzybki na własnym przyrodzeniu? Nie obetną Ci kurczę penisa, ta operacja to jest podstawa podstaw. Jakby mój facet sobie takie coś hodował na własne życzenie i traktował to jak jakiś kurczę pas cnoty, którego się nie pozbędzie dopóki nie zdecyduje się na początek współżycia, to by figę a nie seksy zobaczył. To jest obrzydliwe. Nie sama stulejka, bo rzecz ludzka, z racji moich studiów widziałam gorsze rzeczy i żyję. Obrzydliwe jest to, że chodzisz sobie z czymś takim i nic z tym nie planujesz zrobić.
Stary 2014-05-27, 10:49   #28
tobiasz92
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nadis Pokaż wiadomość
Obrzydliwe jest to, że chodzisz sobie z czymś takim i nic z tym [stulejką] nie planujesz zrobić.
Planuję docelowo się zoperować. Przecież to jest jedna, bardzo prosta operacja i naprawdę to zrobię. Jak dziewczyna wyjedzie (a planuje za kilka miesięcy), to umówię się do rodzinnego po skierowanie. Wcześniej jednak będę musiał zmienić rodzinnego, bo obecny to znajomy moich rodziców.

Jeszcze raz proszę, nie wyśmiewajcie się. Bolą mnie Wasze szydercze wypowiedzi. Bardzo natomiast dziękuję za wszystkie konstruktywne.
Stary 2014-05-27, 11:02   #29
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Planuję docelowo się zoperować. Przecież to jest jedna, bardzo prosta operacja i naprawdę to zrobię. Jak dziewczyna wyjedzie (a planuje za kilka miesięcy), to umówię się do rodzinnego po skierowanie. Wcześniej jednak będę musiał zmienić rodzinnego, bo obecny to znajomy moich rodziców.

Jeszcze raz proszę, nie wyśmiewajcie się. Bolą mnie Wasze szydercze wypowiedzi. Bardzo natomiast dziękuję za wszystkie konstruktywne.
Napisz książkę pod tytułem Ja i moja stulejka
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-27, 11:52   #30
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale dlaczego nie możesz się zoperować teraz, tylko zwlekasz z tym aż tyle skoro to "jedna, bardzo prosta operacja" Po co to odwlekać w nieskończoność zamiast zrobić już i mieć z tym święty spokój?
annic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości