|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Salon - jak urządzić
Witam, jak urządzić mały salon o wym. 3,80mx3,80.
W pokoju 2 ściany pomalowane są w kolorze żółtym, a 2 w brązowym. Nie wiem jaki kolor mebli i dodatków np. dywanu, narzuty na kanapę. Dodam, iż oświetlenie świeci na niebiesko. Mój pomysł na salon to narożnik, stół + 6 krzeseł (ale nie wiem czy mi się zmieszczą), komoda pod telewizor i narożny kredens. Pilnie proszę o pomoc! Edytowane przez tiffo Czas edycji: 2012-10-20 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Salon - jak urządzić
Cytat:
![]() niebieskie oświetlenie i żółte ściany jakoś średnio mi pasuje. do żółtego i brązu bezpieczny kolor to zgaszona czerwień.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Lubię styl nowoczesny, musi się w nim znaleźć kanapa stolik i chcialabym stół z krzesłami.
Osoby zamieszkujące to 2 dorosłych i 2 dzieci. A co do oświetlenia, to pod sufitem mamy taśmę ledową, która świeci na niebiesko oraz półeczki zrobione w ścianie, które także świeca na niebiesko, ale równiez mamy oświetlenie białe - żyrandol i halogeny w obniżonym suficie. Dlatego też trudno wybrać mi kolor dodatków jak już wczesniej pisałam ![]() Edytowane przez tiffo Czas edycji: 2012-10-21 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
DOMator
|
Żółto-brązowe ściany i niebieskie ledy w kartonowo-gipsowej konstrukcji sufitowej? Moja wyobraźnia podsuwa mi widok zielonkawych i burych ścian wieczorową porą
![]() Mogłabyś wrzucić jakąś fotkę poglądową pokoju dla zobrazowania tego, co już tam jest? I jakieś inspiracje dot. mebli, które mają się tam znaleźć. W jakim miałyby być kolorze i stylu? Może warto przemalować ściany na jaśniejsze kolory? Salonik jest mały, więc nie warto zagracać go nadmiarem ciepłych barw, szczególnie jeśli kolory ścian są intensywne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ściany wcale wieczorem nie są bure i nie bedę zmieniała koloru, gdyż własnie dopiero je pomalowaliśmy. A jeśli chodzi o meble to coś w brązie - komoda pod telewizor, stół z krzesłami i kredens narożnikowy. Zdjęcia niestety nie wrzucę gdyż zepsul mi sie aparat. Jakie dodatki mam wybrac - chodzi mi o kolor do tych scian i oswietlenia???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.