| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-05-28, 15:19 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-04 
				 | Pedicure Szczecin

Hej   Dziewczyny czy znacie dobrą pedikiurzystkę w Szczecinie? Byłam dzisiaj w jednym salonie i prawdę mówiąc nie jestem zadowolona. W internecie ciężko znaleźć kogoś dobrego a z polecenia to co innego. Mam nadzieję, że nie zdublowałam żadnego wątku, ale przeszukując nie natrafiłam na żadne pytanie o Szczecin. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź  ) | 
|     |   | 
|  2012-06-13, 16:09 | #2 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Dot.: Pedicure Szczecin

Pedicur medyczny,kosmetyczny,stop  y cukrzycowej,klamrowanie wrastających paznokci ,usuwanie odcisków modzeli dobieranie ortez.tel.91/4220402 joanna wiszniewska salon visage.ul.łucznicza 74b

| 
|     |   | 
|  2013-08-12, 15:37 | #3 | 
| Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy! Zarejestrowany: 2013-08 
				 | 

Hej! Ja również byłam już w kilku gabinetach w Szczecinie w poszukiwaniu najlepszej pedikiurzystki i różnie z tym bywało, poziom co do jakości w niektórych gabinetach kosmetycznych pozostawia wiele do życzenia. Także z doświadczenia mogę polecić Ci gabinet urody Bijou. Kosmetyczki są naprawdę dobre, salon jest czysty i elegancki. Wszystkie pozostałe usługi opisane tutaj http://www.gabineturody.szczecin.pl/ Zapewniam, że unikniesz rozczarowania i pieniędzy wyrzuconych w błoto. Pozdrawiam   Edytowane przez fajrancik Czas edycji: 2013-08-12 o 15:39 | 
|     |   | 
|  2013-10-11, 08:29 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-10 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Hej dziewczyny . Byłam na pedicurze w yasumi-epil http://www.yasumi-epil.pl/gabinety/z...czecin/centrum i muszę powiedzieć, że rewelacja Trochę się bałam , bo zawsze tak mam przed nowymi miejscami, ale wierzcie mi - REWELACJA! Polecam   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Paznokcie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.