|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() taniec brzucha- gra w rozbieranie
cześć dziewczyny. Mam pytanie otóż jedna z koleżanek powiedziałą że taniec brzucha to idealna forma do streaptisu czy wiecie jak go wykonać? albo posiadacie jakąś inną formę tańca, do zabawy w rozbieranie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: taniec brzucha- gra w rozbieranie
wejdź na http://kobieta.interia.pl/news?inf=721415 są tam 2 filmiki z tańcem brzucha lub poprostu popatrz na teledyski Shakiry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cos mi sie wydaje ze wiecej odpowiedzi znalazłabys w dziale Intymne na plotkowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Chciałabym sprostować pierwszy post jako uczennica.
Taniec brzucha nie ma nic wspólnego z tańcem erotycznym a tym bardziej ze striptizem. To jest taniec jak każdy inny, tańczony głównie przez kobiety (a początkowo tylko przez kobiety dla kobiet ) zawiera hmm... zmysłowe ruchy, ale to w końcu kobiecy taniec... zmysłowość=emocje nie erotyzm... równie dobrze można zrobić striptiz tańcząc dancehall. ![]() p.s. Nie czepiam się autorki wątku. Po prostu Polacy bardzo często kojarzą taniec brzucha z tańcem erotycznym...błędnie. Chciałabym aby to się zmieniło a tańczące dziewczyny nie były postrzegane jako tancerki erotyczne, striptizerki... Pozdrawiam. ![]() Edytowane przez Shakeit Czas edycji: 2009-07-04 o 01:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dobre spostrzezenie Shakeit
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mi taniec brzucha tez nie kojarzy sie z tancem eortycznym...Oczywiscie moze byc dodtakiem.
Erotyczny taniec powinnien byc zmyslowy i mysle, ze nie ma okreslonej reguly jak to robic. Po za tym byly watki o tancu brzucha. Nawet ktos w nich podawal linki do filmow nauki tanca brzucha. Probowlam to robic, ale nie jest takie latwe jakby sie zdawalo ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja miałam 6 miesięczna przygode z tańcem brzucha.ale miałam wtedy 16 lat i raczej myślalam o nim jak o fajnej zabawie niż o tkwiacej w nim erotyce...chociaż faktycznie jeśli zna się troche figur i potrafi wykonywac shimmy np to mozena wykorzystac go i tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Nie... nie wydaje mi się. Taniec brzucha, to afirmacja kobiecości, ale nie sprowadzałabym tego do erotyki. Oczywiście elementy tańca brzucha mozna wykorzystac w sytuacji, hmmm, erotycznej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.