|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Skrzypiae obcasy
Dziewczyny jak uporac sie ze skrzypiacymi obcasami? Mam piekne botki ale ich pisk jest tak krepujacy ze wstyd w nich chodzic. Mam wrazenie ze wtedy wszyscy sie na mnie patrza. Staram sie w nich lzej stapac ale to na dluga mete jest uciazliwe. Mozna je jakos namoczyc, nasmarowac czyms?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skrzypiae obcasy
ale co piszczy? obcas sie rusza, flek piszczy o podloge, skora sie o siebie obciera?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hm wlasciwie to nie wiem. Obcas sie nie rusza ale piszczy a czy ociera to nie wiem. Wiem tylko ze obcas sie nie rusza, to sprawdzilam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
to nie wiem, nie mialam nigdy takiej sytuacji. wiem, ze jak mam kable za twarde to smaruje je olejem szmatka i robia sie gietkie i sie nie lamia, sa bardziej elastyczne. ale buty po czyms takim moga przestac skrzypiec, ale skora stanie sie miekka a tym samym sie "rozklapia".
Moze trzeba pochodzic w nich dluzej to przestana? dlugo w nich chodzisz?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nawet nie wiem w jakis wlasciwie sposob mialabym je wysmarowac tym olejem. Jest to slupek, jakies 10cm, moze jutro przed wyjsciem cos pokombinuje z tym olejem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
o nie, ja nie probowalam z tym olejem na butach, mozesz sobie buty rozwalic
![]() Nie wiem, moze to sie wkladka rusza i piszczy? Ja to tylko no sztywnych kablach stosuje ( usb, ladowarki, przejsciowki) bo takto zawsze sie zalamie. Obserwuj, ale najlepiej w ccc czy deichmanie rozejrzyj sie za jakims woskiem czy cos. Bo wiem, ze jak but ze skory jest suchy to peka nawet.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Moja pierwsza myśl to wymiana fleka. Sama kiedyś kupiłam buty, które okropnie hałasowały, więc od razu poleciałam z nimi do szewca i problemu się pozbyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.