|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wągier
Mam osobiste pytanie dlatego zakładam własny temat a mianowicie na czole mam nietypowego wągra który sie chyba dopiero robi czuje go pod palcem a widze na czole taka dziurkę w której on siedzi nie dam rady tego wyciskac bo probowałam lekko nacisnąć i niestety jak myślicie co było by dobre zeby on szybciej wyszedł do góry aby co wycisnąć ??
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: wągier
Możesz próbować różnymi maściami przeciw (np z cynkiem) albo się schowa albo wyjdzie, ewentualnie maseczek oczyszczających. Poczekaj, aż będzie naturalnie widoczny w całej swojej okazałości(nie pomagaj mu xd) i ewentualnie wtedy coś z tym zrób.
Ja kiedyś smarowałam te miejsca z wągrami cytryną ale ona rozjaśnia (bo ma witamine C) ale znacznie poprawiły mi się te miejsca narazone na te niespodzianki. Edytowane przez xvxaniaxvx Czas edycji: 2012-10-28 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: wągier
Ja używam plasterków na wypryski z firmy Marion. 10 małych kółeczek kosztuje około 2 zł. są rewelacyjne, naklejam przeważnie na noc jak coś mi się robi i rano albo do wyciśnięcia albo jakoś się wchłania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.