![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Christina
Na wstępnie chciałam przeprosić jeśli umieściłam w złym miejscu wątek i prosić o przesunięcie... a teraz do rzeczy...
która z Was, drogie Wizażanki, posiada kolczyka "Christinę"? Czy przekłucie dla Was było bolesne? Jak ją pielęgnowałyście? Czy szybko się goi? Co sądzicie o tym miejscu przekłucia? Szalenie mi się podoba ten kolczyk jednak wiadomo, miejsce jest dość wilgotne i ciepłe... zastanawiam się więc jak wygląda gojenie tej ślicznoty oraz czy haczy o bieliznę. ORAZ czy szczególnie dbacie o niego podczas miesiączki. Mam nadzieję, że za jedno wrzucone zdjęcie nie dostanę batów (chcę żebyście wiedziały o jaki kolczyk chodzi). Wybrałam stosunkowo najmniej obnażające.
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Christina
Wiem, że nic nie wniosę do tematu swoją wypowiedzią, ale muszę przyznać, że pierwszy raz w życiu widzę taki piercing
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;37291747]Wiem, że nic nie wniosę do tematu swoją wypowiedzią, ale muszę przyznać, że pierwszy raz w życiu widzę taki piercing
![]() i jak wrażenia ![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nie jestem fanką piercingu, więc jestem w lekkim szoku
![]() Ale też ciekawa jestem czy to potęguje lub osłabia w jakiś sposób doznania seksualne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;37291795]Nie jestem fanką piercingu, więc jestem w lekkim szoku
![]() Ale też ciekawa jestem czy to potęguje lub osłabia w jakiś sposób doznania seksualne.[/QUOTE] Mnie od kilku dni nosi żeby sobie coś przebić i nie mogę się zdecydować co bo prawie wszystko mi się podoba ![]() Jeszcze jestem po przekłuciu jednym i ciągnie mnie do następnego. Christina jest bajeczna jednak zastanawiam się właśnie nad sprawami higieny. Nie mam jakoś problemu z "przyswojeniem" przez ciało kolczyków w innych miejscach i jestem ciekawa jak zachowałby się ten. Podczas okresu, wiadomo- w użycie lecą tampony ... jednak w nocy przecież się nie zakorkuję ... Kwestia seksu- pojęcia nie mam jak to może wpłynąć, raczej patrzę na walory wizualne, które mnie zadowolą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2012-10-28 o 06:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja z kolei myślę o Vertical hood... Wydaje mi się, że Christina dłużej się goi, bo w końcu przekłuwasz już grubszą skórę na łonie. Wtedy też ew depilacja może podrażniać to miejsce.
CZy któraś z Was ma może VerticalHood? Jakie wrażenia, wspomnienia, doznania? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
kolczyk na Krystynie :P dziwne dziwne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Do "Kryśki" polecam dobranie kolczyka typu l-bar-najlepiej na wymiar pod daną anatomię-górna kulka wtedy opiera się na skórze i nie wpija
przekłucie nie należy do przyjemnych-w końcu wykonywane jest w miejscu mocno wrażliwym-jeśli nie ma się uczulenia na lidokainę można się znieczulić goi się jak każde przekłucie powierzchniowe od 10-12 tygodni w górę ja do pielęgnacji polecam tylko sól fizjologiczną i octenisept warto do każdego przekłuci intymnego wybrać osobę doświadczoną w tym temacie
![]() |
#11 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2012-10-28 o 10:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Do 12 tygodni bez seksu ...
![]() a jak jest w przypadku depilacji ? Czy jeśli zdecyduję się na wosk na czas zabiegu będę musiała wyciągnąć kolczyk ? Jak to się w ogóle ma do depilacji ? ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Z tego, co się orientuję, zalecana jest w ogóle depilacja laserowa tego miejsca, jeśli chcesz mieć Kryśkę. Prawda dziewczyny? Bo tak mi piercerka raz powiedziała( ja mam język przekłuty i sobie chwalę, a Kryśka to moze kiedyś;])
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to trochę wątpliwe gdyż na wielu zdjęciach widać, że kobietą odrastają włoski. Pytanie tylko właśnie jak się tam depilować? Wiadomo- woskiem lepiej ale co wtedy kolczykiem? Może woskiem dookoła a w miejscu przy "krysi" trymerem ?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Matko... wszystko mnie boli po tych zdjeciach... To musi bolec masakrycznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale o masakrycznym bólu w ogóle nie mam mowy-przekłucie trwa sekundkę-dwie ja zalecam wstrzymanie się minimum na 4-5 tygodni-ze świeżym przekłuciem łatwo o uraz i infekcje (np.przy seksie oralnym)
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślę też, że dopiero wtedy ewentualnie dookoła użyłabym depilatora ![]() Jakoś też powstrzymałabym się z depilacją do tego czasu żeby nic nie podrażnić. ![]() ![]() edit: przebiłam sutka, dziś mamy bodajże 4 dzień od przekłucia i zaczęło mnie troszkę swędzieć, czy to normalne ?
![]() Edytowane przez effulla Czas edycji: 2012-10-28 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Skorzystam z obecności specjalistki miss venflon.
![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Nefertiti_piercing Zdaję sobie sprawę z tego, że gojenie może być długie ze względu na to że przekłucie przechodzi przez dużą część wzgórka łonowego i wychodzi napletkiem łechtaczki. Czy może lepiej zrobić sobie kombinację: VCH+Christina? Co radzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Aaaa! Aż mnie zabolało jak to zobaczyłam :P
Pierwszy raz widzę aby "tam" zrobić kolczyk. Wchodząc myślałam że będzie pytanie odnoście perfum Christiny Aguilery ![]() Co do pytania autorki, to wydaje mi się że przy pozycji misjonarskiej on będzie przeszkadzać, ale mogę się mylić, to tylko moje wyobrażenia. Lubię piercing ale nie w tak hardcorowych miejscach ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie wizualny efekt będzie podobny przy christinie i vch - a i czas gojenia o niebo krótszy tak głębokie i długie przekłucia jak nefretiti mogą się goić miesiącami więc jeśli nie zależy ci mocno akurat na tym przekłuciu to bardziej poleciłabym mniej problematyczne połączenie
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Fajne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Droga miss venflon, czy mogłabyś mi powiedzieć jakiej długości i grubości kupić kolczyka do świeżego tragusa ?
a dla zorientowanych gdzie na terenie Wrocławia mogę kupić kolczyki do piercingu?
![]() |
#25 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;37291747]Wiem, że nic nie wniosę do tematu swoją wypowiedzią, ale muszę przyznać, że pierwszy raz w życiu widzę taki piercing
![]() ja też ![]() ![]() pierwsze co mi przyszło na myśl- jak się 'w tym' depilować? ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
a czemu nie? ja od zawsze stosuję tampony na noc i nadal żyję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, chyba nie chcę się korkować na noc
![]() ![]() edit- uważam też, że 8 /9 h z korkiem to za długo
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
twój piercer będzie wiedział-dobierze typ,grubość i długość do twojej budowy anatomicznej
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Ja do takich nie należę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Można ściągnąć partnerkę do łóżka magnesem
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.