|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Dobry krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (lat 45)
Witam,
jestem juz na wizazu jakis czas, ale tutaj zagladam pierwszy raz. ![]() - normalna - sklonnosc do rozszerzonych porow - brak sklonnosci do pekajacych naczynek - gruba (odziedziczylam to po niej ![]() - czasem na wskutek zmian hormonalnych pojawi sie jakis wyprysk - nie jest wrazliwa - zmarszczyki lokalizuja sie zwlaszcza wokol brody i ust (mama ma wypukle policzki i golne partie twarzy wraz z czolem nie wykazuja az takiej tendencji do zmarszczek) Kremy moga byc z gornej polki lub apteczne... Musza byc naprawde skuteczne, bo mama jest ostatnio niepocieszona stanem swojej cery... I co jej poradzicie, Drogie Panie? ![]() Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Polecam na noc Avene Yestal i na dzień filtry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobry krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (lat 45)
Cytat:
rano krople Juvit z kapsulka tokoferolu 400j.m. + filtr wieczorem retin-a co drugi dzien, a w przerwach od retinu nanobase. NIKT nie daje mamie 45 lat, naprawde nikt - max.35. Mama stosuje ten program od 3 m-cy i juz widac duuuze rezultaty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hm, dziekuje za rady! Jestescie niezawodne, dziewczny!
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ystheal, serum Flavo C używane codziennie na noc jak krem, na przemian z serum Hydracid SP SVR stosowanym już trochę inaczej.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Podbijam temat
![]() ostatni post jest z 2006 roku więc może macie AKTUALNE dobre kosmetyki szczególnie jeśli chodzi o zmarszczki? jakiś krem na dzień ![]() Cera mamy 40+ zmarszczki głębokie na czole w okolicach ust cera bez żadnych problemów cera wydaje mi się gruba i mieszana ![]() za wszelkie rady i pomysły z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja też szukam pomysłów, szczególnie przed Dniem Matki. Myślałam o czymś górnopółkowym (45+ na noc) typu Cinique, Collistar, etc. Douglasowe bestsellery są tylko pod oczy, a ja wolałabym coś na całą buźkę http://www.douglas.pl/home/top-10/pielegnacja/
Pomóżcie, dziewczyny ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Odnawiam temat.
Szukam dobrego (może być z górnej półki) kremu na dzień dla mamy. Najlepiej przeciwzmarszczowy. Zażyczyła sobie takiego prezentu, więc chcę się wywiązać ![]() Krem do ceny 45+ - cera raczej tłusta - bez skłonności do pękających naczynek - bez skłonności do uczuleń - nie jest wrażliwa - raczej stresujący tryb życia (w pracy) - zmarszczek jeszcze wielu nie ma, ale trzeba zapobiegać ![]() z góry dziękuję za podpowiedzi i liczę na Was ![]() pozdrawiam!
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Polecam kremy marki Vichy, moja mama używa je od kilku lat i jest bardzo zadowolona
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.