|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pilnie, może masz? Oddam dużo!
Na chwilę obecną pilnie poszukuję kilku rzeczy
![]() Jeśli masz coś z tej listy, pisz. W zamian chętnie oddam rzeczy z moich wątków lub poszukać jeszcze czegoś poza ![]() Jasnego, dobrze kryjącego podkładu - najchętniej Chanel, Guerlain, Shiseido, Clarins, Bobbi Brown, MAC Bazy brązującej Chanel Żelowego eyelinera Bobbi Brown Brązowej kredki do brwi Chanel, MAC, Clarins Balsamu do ust Clarins Suchego olejeku Nuxe bez drobinek Odżywki do włosów Jantar Odżywek do włosów Dove i Gliss Kur Odżywek do włosów John Frieda Lakieru do włosów brązowych John Frieda Suchego szamponu - najchętniej Klorane Odżywki do rzęs Revitalash Peelingu do twarzy The Body Shop Kremu nawilżającego/fluidu nawilżającego Sephora Kremów do rąk L'occitane i Phenome Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2013-01-27 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: pilnie, może masz? Oddam dużo!
Hej, mam odżywkę do włosów jantar
![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tą w szklanej buteleczce? Bo w wątku widzę tylko tą w sprayu.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
jantaru nie mam ale mam Capitavit na mnie sprawdza się dużo lepiej 100ml nowy -tu mozesz o nim poczytać
![]() http://kotwilka.blogspot.com/2011/10...capitavit.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mam Chanel Vitalumiere Hydra w odcieniu 12 Beige Rosé. Uzywany 2 razy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.