|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wiecznie przestraszona
Witam serdecznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wiecznie przestraszona
Tak, ja znam taką dziewczynę. Po prostu ma taki wyraz twarzy, jakiś zdziwiony, wiecznie zmartwiony i płaczliwy głos. Wszyscy myślą, że dzieje jej się jakaś krzywda zawsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Spróbuj popatrzec na siebie z boku i przez kilka dni miej świadomośc tego, jakie gesty, ruchy czy miny wykonujesz.
Chodzisz podkulona, machasz dużo ramionami, nie wiesz, co zrobic z rękami, garbisz się? Objawów może byc wiele, ale te są tymi najczęstszymi, które zdradzają niepewnośc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Różne mają ludzie twarze, czasem po prostu ktoś tak wygląda, bez względu na to jak się w rzeczywistości czuje.
Tylko w filmach aktorzy mają mimikę i głos pasujący idealnie do sytuacji ![]()
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Silveris
|
Ja podobno często wyglądam na zmartwioną - chociaż tak nie jest i ciągle słyszę: "Co się stało?, Czym się martwisz?" - nauczyłam znajomych że tak mam i jak im to przeszkadza to mogą na mnie nie patrzeć
![]() To ich problem - nie nasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to mam wyraz twarzy bardzo pretensjonalny i wyniosły podobno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Sama mam czesto taki wyraz twarzy - wielkie oczy przestraszonego krolika na drobnej twarzy, a moim drugiem znakiem rozpoznawczym jest (niby) kpiacy usmiech polgebkiem, co w polaczeniu z lekka niesmialoscia sprawia, ze ludzie czesto mysla, ze jestem zarozumiala
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym pierwszym przypadku, to kwestia mimiki - TŻ zawsze próbuje mi potem pokazać na swoim przykładzie, jak dziwny wyraz twarzy miałam (a ja jakoś tego nie kontroluję, po prostu tak mam - głównie jak się nad czymś zamyślę). W drugim przypadku, dochodzi chyba więcej czynników, niż tylko dziwna mina ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja z kolei cały czas mam wyraz twarzy "wiecznie smutnej" i naburmuszonej. Pozostaje Ci autorko zaakceptować to, bo zmienić tego się nie da.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
ma dość duże oczy i gdy kogoś uważnie słucham, ponoć mam jeszcze większe, jakbym była "zdziwiona" .żyję z tym
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
tworzy się klub przyjaciół osób o dziwnym wyrazie twarzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zbyt okrągłe ,lub zbyt blisko uniesione powoduja ,że twarz wydaje się zdziwiona, zacznij modelować w trójkąt ja na zdjęciu tak powinnaś wymierzyć kształt brwi: ![]() a może oczy są duże,wtedy możesz je zmniejszyć wydłużając kreską,lub malując w środku oka kreskę Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-11-14 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Ja również wyglądam jakbym była wiecznie smutna i do tego zamyślona. Ciągle słyszę: o czym tak rozmyślasz? No cóż, tak mam i już. Przywykłam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.