|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Lili lolo oh la la
NIEAKTUALNE!
Poszukuję odsypki albo całego albo trochę zużytego różu mineralnego Lily Lolo w odcieniu Oh la la ![]() Przygarnę też Effaclar Duo. W zamian znajdzie się u mnie na pewno coś z kosmetyków mineralnych. Mam też krem bb Garniera do skóry tłustej w jaśniejszym odcieniu, użyty raz, mogę zrobić odsypkę pudru Elfa sypkiego HD. Piszcie czego poszukujecie, a będę szperać ![]() Wybaczcie błąd w tytule... Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2012-11-03 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lili lolo oh la la
Ja mam połówkę na wydanie :P
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Te 2 olejki mnie zainteresowały: - olej bhringraj z helfy.pl 100ml - została 1/3 - olej khadi almond&sandalwood 210ml - zostało ponad 3/4 ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Z chęcią przygarnę tyle ile mi dasz... zaproponuj coś ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Za połówkę różu, pół z opakowania Bigowego Lily :P... dla ścisłości, bo nie wiem czy doczytałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.