|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
smsy po 2 m-cach
2 miesiace temu poznalam pewnego faceta na imprezie- w sumie niewiele brakowalo,a skonczyloby sie to wszystko niestety w lozku,ale jednak rejterowalam. Pisalam sobie z nim smsy-mielismy sie spotkac,ja chcialam po prostu pojsc na randke,on proponowal randke ze sniadaniem raczej...Troche go pozwodzilam,a potem wyjechalam na wakacje i dalam sobie spokoj.Zaproponowal mi,zebym w miare mozliwosci pisala do niego mejle(bylam zagranica),ale nie napisalam ani razu. A teraz odzywa sie do mnie po 2 m-cach, ni z gruszki,ni z pietruszki,ze jest jakies 200 km stad i co tam u mnie slychac. Poza tym przeprowadzil sie i od 2 m-cy mieszka w tym samym miescie co ja.WTF?! Co ja mam o tym myslec? Szuka panienki czy co innego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: smsy po 2 m-cach
A skąd mamy to wiedzieć? Jesteś zainteresowana - spotkaj się, idźcie na kawę... Zapewne wyczujesz jego intencje i dowiesz się, dlaczego znów zechciał nawiązać z Tobą kontakt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ehh, faceta trudno rozszyfrować. Ponieważ mają dwa mózgi (jeden, zwykle zalegający kurzem w głowie, drugi- poniżej pasa- często eksploatowany) trudno pojąć ich "męską logikę". Jeśli tak jak mówisz, rozpatrywał waszą znajomość na zasadzie głównie fizycznych bliskości to kurcze może właśnie używa tego dolnego móżdżka i w tym celu pisze. A może wykazał się inteligencją i chce po prostu odnowić znajomość w zdrowej formie. Aby się przekonać postaw sprawę jasno, zapytaj co go skłoniło do tego że odezwał się po tak długim w gruncie rzeczy czasie milczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
sissy that walk
|
To pytanie powinnaś raczej skierować do niego, my nie siedzimy w jego głowie i nie wiemy, jakie są jego intencje. Po Twoim poście można wnioskować, że chodzi mu o seks - w końcu nie ukrywał tego. Ale być może z czasem doszedł do wniosku, że chce się spotkać ot tak, w formie randki albo kumpelskiego spotkania. Spytaj go po prostu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie sprawa jest jasna - przeprowadził się do Twojego miasta i nie ma się z kim ****
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Zapytaj go wprost dlaczego nagle się odezwał i czego oczekuje.
Może wygląda to inaczej, ale większość facetów jak ze strony kobiety usłyszy proste bezpośrednie pytanie, jest w stanie na nie odpowiedzieć także krótko i rzeczowo ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Pewnie szuka towarzystwa skoro przeprowadził się do nowego miejsca. Po prostu zapytaj go o to.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem szuka tylko panienki do seksu. Ewidentnie tak było 2 miesiące temu i nie widzę powodu, żeby nagle coś miało się u niego zmienić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Buc
|
e tam randki ze śniadaniem są dobre.
![]() a tak serio to pogadaj z nim czego oczekuje po znajomości z Tobą.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
szuka bzykanka
![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja bym go spławiła i tyle.
Potrzebny Ci amant co zamiast sie troszczyc o Ciebie to troszczy sie o Twoja dup.e.
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Czy naprawdę dla większości wizażanek fakt, że facet ma ochotę być z kobietą seksualnie blisko od razu oznacza, że nie ma on ochoty jej też bliżej poznać?
Albo seks albo poznawanie się? Autorko spotkaj się z nim na kawie i wybadaj czego on chce. Na forum nikt Ci nie wywróży. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest odwrócony kierunek działania. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-11-05 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przywiązywałam nikogo dupą, ale skoro obie strony seksu chciały to w czym niby miał on przeszkadzać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba byłoby dziwne gdyby faceta najpierw interesował seks a nie osobowość dziewczyny. Seks możesz uprawiać z byle kim obecnie.. a żyć nie. ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() a zazwyczaj bierze się pod uwagę czyjeś dobro.A jak wiadomo zazwyczaj jak zaczynasz od łóżka to i na nim kończysz.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dlaczego od razu pójść dalej? To serio każdy facet po seksie zmyka gdzie pieprz rośnie? Chyba trafiałam na diametralnie różne typy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Nie jestem romantyczna i wcale nie pomyslalam,ze przeprowadzil sie do mojego miasta dla mnie-bez przesady,nie jestem w gimnazjum
![]() ![]() 1.Moj nr akurat mu sie nawinal? 2. Moze i ma nawet niezle branie,wiec obdzwonil 5 panienek i szukal takiej,ktora chcialaby pojsc na chate? 3.Nie ma takiego brania jak sugeruje miec, dlatego tak dobrze mnie zapamietal. Czy powinnam sie czuc dziwnie,ze pisze do mnie po 2 m-cach? Cieszyc sie,ze mnie zapamietal po tym czasie,czy raczej wkurzac,bo to strategia(chyba jednak troche udawana) podrywacza,ktory odezwie sie albo nie,a jak odezwie,to powinnam skakac ze szczescia i nie wiem...czuc sie wyrozniona(?) Zapamietal,bo sie z nim nie przespalam? ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- no i po co dal mi mejla,zebym jesli mam czas,to do niego napisala na wakacjach? Niby atrakcyjny,ale jednak desperat? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.