|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Listopad / Alfaparf*Marc Anthony*Tołpa*Ardell*Bios ilk*
NIEAKTUALNE
Witam! Moja wish-lista: Wymienię: Marc Anthony, Style Straight - krem prostujący do włosów / 245ml (nieużywany) Alfaparf, Splendore Di Fiori Di Lino - szampon nadający objętość. Ekstremalna ochrona koloru dla włosów normalnych i cienkich / 250ml (raz użyty) Boots Essentials, Cucumber - żel do demakijażu oczu / 150ml (używane, ubytek - foto) Pure Essentials, Almond - wygładzające masło do ciała / 300ml (nieużywane) Pure Essentials, Almond - kryształki do kąpieli / 85g (nieużywane) Ardell, LashTite - klej do sztucznych rzęs / 22ml (używany, ubytek niewielki) Biosilk, Rock Hard Gelee - żel do włosów z jedwabiem / 2 x 15ml (używane, ubytki niewielkie) Tołpa, Sebio - matujący krem korygujący na dzień / 40ml (używany, ubytek - foto) Joanna, Rzepa - serum wzmacniająco-regenerujące do włosów / 100g (używane) Marion, TermoOchrona + Volume - spray do włosów / 130ml (używane) ZróbSobieKrem, All In One - zestaw witamin / 10g (nieużywane) Tony Moly, Ice Queen Sleeping Cream - krem na noc / 20ml (w opakowaniu zastępczym, używane - ubytek 5ml) Bioderma, Matricium - biomimetyczny koncentrat w ampułkach przeciwdziałający procesom starzenia / 3 ampułki
Never underestimate the power of good morning texts, apologies, and random compliments. Edytowane przez Shazney Czas edycji: 2013-05-20 o 15:28 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopad / Alfaparf*Marc Anthony*Tołpa*Ardell*Bios ilk*
Mark Anthony, Style Straight - krem prostujący do włosów / 245ml (nieużywany)
coś u mnie? odpisz w moim wątku
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Cos u mnie za:
Alfaparf, Splendore Di Fiori Di Lino - szampon nadający objętość. Ekstremalna ochrona koloru dla włosów normalnych i cienkicn / 250ml (raz użyty) ? |
|
|
|
|
#4 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Interesuje mnie: Tony Moly, Ice Queen Sleeping Cream - krem na noc / 20ml (używane, ubytek 5ml) (to ten w tym fajnym opakowaniu?) Proszę o odpisanie u mnie. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2012-11-10 o 12:13 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Boots Essentials, Cucumber - żel do demakijażu oczu / 150ml (używane, ubytek - foto), kryształki do kąpieli i Tony Moly krem ?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
cos za :
Ardell, LashTite - klej do sztucznych rzę kryształki do kąpieli Marc Anthony, Style Straight - krem prostujący do włosów / 245ml (nieużywany) Alfaparf, Splendore Di Fiori Di Lino - szampon nadający objętość. Ekstremalna ochrona koloru dla włosów normalnych i cienkich / 250ml (raz użyty) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

Marc Anthony, Style Straight - krem prostujący do włosów / 245ml (nieużywany)