Przyjaciółki z trójmiasta - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-08-14, 13:55   #1
NathCorday
Przyczajenie

Przyjaciółki z trójmiasta

Hejka wszystkim, jestem nowa na tym forum. Trafiłam tu przez przypadek, gdy trafiłam na informację jednej wizażanki o szukaniu koleżanek z Gdańska Dziś mam ogólnie doła, gdy przeanalizowałam swoje wszystkie doświadczenia z 'przyjaciółkami'. Zawsze byłam osobą, która pomagała innym, bardzo zależało mi by mieć prawdziwa przyjaciółkę. Niestety życie mi się tak potoczyło, że wszystkie mnie olały przez co jest mi przykro i czuję się wykorzystana. Dlatego postanowiłam tu napisać, bo wiem, że jest na pewno wiele dziewczyn, które są samotne i z chęcią poznają nowe koleżanki. Marzy mi się przyjaciółka, z która będę mogła wyjechać na szalony weekend do Warszawy, spotkać się na kawę, zakupy czy na babski wieczór przy martini możliwe, że trochę za dużo filmów amerykańskich się naoglądałam, ale ciągle mam nadzieję na taką przyjaźń. Mam 22 lata i jestem studentką
NathCorday jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-03, 09:38   #2
joasia152
Przyczajenie

Dot.: Przyjaciółki z trójmiasta

Cytat:
Napisane przez NathCorday Pokaż wiadomość
Hejka wszystkim, jestem nowa na tym forum. Trafiłam tu przez przypadek, gdy trafiłam na informację jednej wizażanki o szukaniu koleżanek z Gdańska Dziś mam ogólnie doła, gdy przeanalizowałam swoje wszystkie doświadczenia z 'przyjaciółkami'. Zawsze byłam osobą, która pomagała innym, bardzo zależało mi by mieć prawdziwa przyjaciółkę. Niestety życie mi się tak potoczyło, że wszystkie mnie olały przez co jest mi przykro i czuję się wykorzystana. Dlatego postanowiłam tu napisać, bo wiem, że jest na pewno wiele dziewczyn, które są samotne i z chęcią poznają nowe koleżanki. Marzy mi się przyjaciółka, z która będę mogła wyjechać na szalony weekend do Warszawy, spotkać się na kawę, zakupy czy na babski wieczór przy martini możliwe, że trochę za dużo filmów amerykańskich się naoglądałam, ale ciągle mam nadzieję na taką przyjaźń. Mam 22 lata i jestem studentką
Hej Też chciałabym z kimś pogadać przy winku i obejrzeć jakiś film Można się spotkać i zrobić sobie jakiś szalony dzionek Tylko nie jestem z 3miasta
joasia152 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-04, 10:51   #3
spaghettii
Wtajemniczenie

Hej ja jestem z trojmiasta, ale mieszkam w norwegii. A z ktorego miasta Jestes?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Moj blog
_________________________ ___

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
spaghettii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-05, 00:21   #4
NathCorday
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez spaghettii Pokaż wiadomość
Hej ja jestem z trojmiasta, ale mieszkam w norwegii. A z ktorego miasta Jestes?

Ja z Gdańska
NathCorday jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-05, 08:29   #5
joasia152
Przyczajenie

Ja Warmia ale chętnie zrobię sobie wycieczkę nad morze

joasia152 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-07, 21:28   #6
eska743
Przyczajenie

Cześć
Ja też chętnie poznam kogoś z Trójmiasta. Szukam takiej odskoczni od mojego grona znajomych, chciałabym poznać kogoś z kim można wyruszyć na lub za miasto , pogadać (tak poważnie i tak nie do końca) i po prostu spędzić trochę czasu w miłym towarzystwie. Dodam jeszcze że moją pasją są podróże i języki obce (francuski <3 ) i mam 17 lat. Pozdrawiam i życzę Wam dziewczyny owocnych poszukiwań
eska743 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-23, 12:28   #7
PaulinaGda
Raczkowanie

Czesc. takze kogos poznam
PaulinaGda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-24, 17:35   #8
Grazija
Przyczajenie

Witam was wszystkie
Pochodzę z Warmii i Mazur ale Gdańsk to mój drugi dom, również marzy mi się taka przyjaźń jak w filmach pokazują, wspólne wypady, zakupy, śmiechy chichy i bycie kiedy jest źle a nie unikanie póki co nie spotkałam takiej osoby,same zawody,ale nie poddaje się
Zresztą co ja będę się rozpisywać heh
Jeśli masz ochotę to odezwij się na prv to porozmawiamy
Pozdrawiam
Grazija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości