|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nowy kolega mojej dziewczyny,
Oo
Edytowane przez kubaXXX Czas edycji: 2012-11-18 o 05:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy kolega mojej dziewczyny,
No to kolego musisz wziąć sprawy w soje ręce.
Koleżkę na bok porozmawiać dać mu do zrozumienia żeby się odczepił. Jak się nie odczepi to ... (tutaj masz do wyboru do koloru ![]() A kobiecie nie ufaj bo się tylko na tym przejedziesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
No właśnie ona bardziej dogaduje się z facetami niż z kobietami , przez liceum nie miałą kogos z kim mogłaby porozmawiać a teraz skoro kogoś ma do rozmowy do musi być to facet .... Jeśli bym jej powiedział żeby z nim nie gadała było by że ją ograniczam, nie moge jej mówić z kim ma rozmawiać itp. Jakoś mam iśc z jej grupą na impreze to poznam tego kogoś ale nie chce robić odrazu awantury albo go pobić bo to by był najłatwieszy sposób ale najgorszy. Zapomniałem napisać że niby jej powiedział że szanuje że jest ze mną i nie bedzię do niej podbijał dopóki jest ze mną.Ale z facetami to raczej w takich sprawach na odwrót zwłaszcza jeśli dziewczyna jest ładna. ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To może ty znajdź sobie koleżankę żeby to ona o Ciebie się trochę zamartwiła? Taką koleżankę która ma wspólną pasję ![]() Edytowane przez Krystianek Czas edycji: 2012-11-05 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty się przede wszystkim weź za swoją pannę, a nie kolesia. Facet nie weźmie czego ona nie da. Powodzenia, chociaż nie wygląda to różowo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
No własnie ... ona mówi że jest traktowany jako kolega i by mnie nie skrzywdziła no i jest pewna że mnie kocha... . Co mam zrobić co polecacie po ostatnich wydarzeniach nie mogę aż tak mocno ingerować ,, bo bedzie że ją blokuje,,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hrodebert
|
No Krystianek dobrze prawisz ......choć doraźnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ReklaMO(D)żerca.
|
z kolesiem pogadaj, a dziewczyną się zajmij.
i nie panikuj jak się przez 5h nie odzywa. to JEST normalne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co ty takiego nabroiłeś w tych "ostatnich wydarzeniach" co? Bo chyba masz coś na sumieniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
To nie wygląda dobrze i moim zdaniem powinieneś, mimo pracy, koniecznie znaleźć więcej czasu dla swojej dziewczyny. Ty jesteś jej chłopakiem, więc dlaczego to inny facet odprowadza ją na autobus i towarzyszy jej na imprezach? Nie chodzi o to, żeby jej próbować zakazywać spotkań z tym kolegą. Poświęć jej więcej czasu i postaraj się poznać jej nowych znajomych, wybierz się z nimi na imprezę (tańcz z nią dużo, przytulaj ją przy wszystkich itp.), pokaż wszystkim, że ona jest naprawdę zajęta. Następnym razem to Ty wyjdź po nią na autobus.
To też dobry pomysł, żeby pogadac z tym "kolegą" ale bez rękoczynów, żebyś nie miał kłopotów z policją. Mój sąsiad z akademika tez kiedyś za dużo czasu spędzał z zajęta koleżanką, a to jej tłumaczył matematykę, a to zabrał ją na piwo, aż w końcu przyszedł do niego chłopak tej dziewczyny i mu bardzo dosadnie powiedział, że ma się odpier* od jego dziewczyny. Pomogło. Powiedz temu gościowi, żeby się odpierd* od zajętej dziewczyny i poszukał sobie kogoś innego, komu będzie tłumaczyć materiał. Najlepiej na osobności, żeby nie zrazić do siebie wszystkich jej nowych znajomych. Niektórzy mogą okazać się w porządku, uda Ci się z kimś zaprzyjaźnić i będzie Ci łatwiej. Spróbuj też znaleźć jakieś wspólne hobby ze swoją dziewczyną - może zapiszcie się na jakieś zajęcia razem, zacznijcie wspólnie uprawiać jakiś sport? Wiem, że ze szkołą i pracą nie jest Ci łatwo, ale moim zdaniem dużo związków rozpada się właśnie przez to, że ludzie mają dla siebie za mało czasu i stopniowo oddalają się od siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem problem tkwi w dziewczynie, bo takie rozchwianie nigdy nie świadczy o niczym dobrym. Słaba ta wymówka z przerwą w związku, wydaje mi się, że jesteś dla niej za dobry, a ona z tego korzysta:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Problemem nie jest kolega, ale Twoja dziewczyna.
Powiedziała Ci, że chciałaby być wolna i robić to, czego teraz nie może - a przynajmniej nie może na legalu. Poznaliście się jako - nie oszukujmy się - dzieciaki, ona poszła na studia i widzi, że coś ją omija - wolne koleżanki flirtują, poznają facetów, balangują, a ona tkwi w związku od kołyski. Według mnie Wasz związek może nie przetrwać tego okresu - zapewne wiele Was łączy, dorastaliście razem, ale Wasze podejście do życia się zmienia, kształtują się charaktery, klarują oczekiwania - wiele związków w tym czasie się rozpada. Nie chcę tutaj wróżyć z fusów, ale skoro dziewczyna już teraz chce przerw i próbuje czmychnąć, to sam sobie odpowiedz, czego możesz się spodziewać.
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dokładnie tak!!! A ten strach, przed zrobieniem czegoś co Cię zaboli Autorze, no to wiadomo, że dziewczyna ma chrapkę na kolegę. I raczej nie byli u niego się uczyć... ![]() Spraw, by była zazdrosna ;D nie koniecznie o koleżankę, ale np. wyjdź gdzieś bez niej, wyłącz kom i nie wracaj do późna, a kiedy będzie się wkurzać, potraktuj sprawę jakby nic się nie stało. Niech sobie pomyśli, że jej się wymykasz, niech sama zauważy, że może Cię stracić nie z własnej woli. Być może musi sobie uświadomić, że nie chce tak naprawdę się z Tobą rozstawać. Ona wie, że Ty dla niej wszystko i się nie boi, że mógłbyś zmienić zdanie co do związku. I przestań na Boga być taki miły, tylko walcz o swoje. I powinieneś temu koleżce pocisnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Wydaje mi się, że twoja dziewczyna zrywa się do odlotu. Nie dziwi mnie to, związek gimnazjalistów nie musi przetrwać przejścia w dorosłość. Niczego innego nie znacie oprócz bycia z sobą. Może teraz ona już wyszła z etapu wcześniejszego, szuka innych możliwości. Sam za dwoje nie zadziałasz. Raczej pogódź się z tym, że pierwszy - dziecinny związek nie musi być na całe życie. Bo ten chyba nie będzie. Ona od ciebie odchodzi. Ma prawo, to jej dorastanie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
o ile zgadzam się z powyższymi opiniami, o tyle martwi mnie fakt, że gdyby tekst pisała dziewczyna odzew byłby typu 'ale jesteś bluszczem, przecież ma prawo dzielić zainteresowania z innymi, przecież mówił ci, że chce przerwy a Ty naciskałaś [...]'.
Trochę offtop, ale martwi mnie fakt, że wizażanki tak stają okoniem w obronie facetów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Z tego co widzę, dziewczyna chyba jest z tobą tylko z przyzwyczajenia, może z litości i ewentualnie jesteś jako "chłopak na zapas", bo ewidentnie szuka sobie kogoś innego.
Jak myślisz, po co jej pełna swoboda na 1 miesiąc? Chyba tylko po to: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=655313 Przetestować sobie upatrzone z góry egzemplarze i jeśli z nimi nie wyjdzie, to wróci na "stare śmieci", do ciebie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.