|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
SAMSUNG L310 - proszę o opinie :)
Witam
![]() Właśnie przymierzam się do kupna nowego telefonu. Ogólnie gustuję w samsungach, dlatego szukałam telefonu tej firmy ![]() i znalazłam! ![]() ![]() może któraś z Was posiada ten telefon i podzieli się swoimi spostrzeżeniami? ja szperałam trochę w internecie i sporo ludzi pisało, że te telefony mają słabe wyświetlacze ![]() i przez to często muszą być naprawiane przez salony gsm. czy to prawda? jeśli tak, jestem w kropce... proszę o opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: SAMSUNG L310 - proszę o opinie :)
ogólnie to telefonik bardzo fajny... wiesz jezeli sie czegos nie szanuje to oczywiste ze bedzie słabe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a telefon, jeśli już, będę kupowała przez internet, więc nie obejrzę go w rzeczywistości... ![]() a z tymi wyświetlaczami to ponoć jakaś usterka, której producent nie dopatrzył ![]() ![]() no i po prostu zgłupiałam i nie wiem jaką decyzję podjąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym nerwy na takim straciła ![]() Idź do sklepu z komórkami/komisu i niech Ci dadzą pooglądać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale nie jest znów aż tak mały, może na zdjęciu tak to wygląda ![]() problem w tym, że tych telefonów jest mało... na allegro tylko 13 sztuk jest wystawionych, w kilku komisach byłam-nigdzie go nie mają ![]() nie wiem co tu jeszcze wykombinować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
jak chcesz trwały telefon to nie kupuj z klapką tylko normalny .. ale skoro bardzo Ci sie podoba to zaryzykuj ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nawet nie chcę patrzeć na inne ![]() ach my kobiety, musimy się zakochiwać od pierwszego wejrzenia? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
nadal bez pamięci wpatrzona jestem w ten telefon, ale jak pokazałam TŻtowi opinie o tym wyświetlaczu, to trochę sprowadził mnie na ziemię
![]() może faktycznie lepiej nie ryzykować? mój kochany TŻ tak się zaangażował w poszukiwania idealnego telefonu dla mnie, że znalazł taką nokię ![]() no i nie powiem na nią nic złego...bo z każdym dniem zaczyna mi się podobać coraz bardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
czesc. przez przypadek trafilam na twoj post, szukajac opinii o samsungu L310.Ciekawa jestem czy w koncu go kupilas? jesli tak to moze moglabys wyrazic swoja opinie?Co prawda juz go zamowilam-jak to kobieta-najpierw zrobilam potem zaczelam sie zastanawiac.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.