![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
zmiana koloru... co o tym myślicie?:)
Witajcie!
![]() Od jakiegoś czasu myślę nad zmianą koloru włosów.. Naturalny mój kolor to ciemny blond. Jestem niska,mam grube nogi i pośladki.Od jakichś 3 lat farbuję włosy na jasny blond.. chciałabym jakiś ciemniejszy kolor,ale nie mam pojęcia,czy nie będę wyglądała wtedy śmiesznie:/ Błagam,doradźcie mi coś ![]() tylko te zdjęcia na razie posiadam.. może nie są najlepsze,ale zawsze coś widać.. ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie Wizażanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: zmiana koloru... co o tym myślicie?:)
Myślę,że możesz śmiało się przefarbowac na ciemno.
Ja tak zrobiłam - załączę Ci fotki moje w platynowym blondzie i teraz jak wyglądam w ciemnym brązie ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Bardzo ładnie wyglądałaś i w blondzie i w ciemnym brązie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;7125219]Bardzo ładnie wyglądałaś i w blondzie i w ciemnym brązie
![]() ![]() ![]() No ale tak patrząc to cera podobna,odcień brwi i kolor oczu też.Może poradź się fryzjerki albo spróbuj na jakimś programie,chociaż tego nie polecam zbytnio bo w brązie na photoshopie wyglądałam okropnie - a w rzeczywistości całkiem inaczej. Ale jak dla mnie to okulary niczemu nie przeszkodzą,a może nawet uwydatnią piękno ? Przyciemnij lekko ( też tak najpierw zrobiłam,zafarbowałam na mój naturalny kolor ) i schodź stopniowo w ciemniejsze barwy.Jeśli zobaczysz,że coś nie tak to nie schodź ciemniej ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Masz rację
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Niestety soczewek nosić nie mogę,byłam kiedyś u okulistki,która założyła mi próbne soczewki i źle w nich widziałam.. ;P stwierdziła,że na razie mam sobie z nimi dać spokój.. Więc też kupiłam okulary,które mało rzucają się w oczy.. ;P Czekam aż skończę 21 lat ![]() ![]() Dziękuję za odpowiedzi ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
jak jesteś niska, to pamiętaj, zę długie włosy skracaja sylwetkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Według mnie świetnie wyglądasz i nie powinnaś niczego zmieniać
![]() Bardzo podoba mi sie Twój makijaż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tuszu to używałam przez ostatnie 8 miesięcy Maybelline Define-A-Lash.. taki w zielonym opakowaniu ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Też mam pytanie!
![]() ![]() A no i również noszę okulary, z czerwonymi oprawkami! ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-04-07 o 18:52 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
blond czy coś ciemniejszego? proszę o rady.. :)
Witajcie
![]() ![]() ![]() Teraz jestem na etapie zapuszczania grzywki i podpinam ją,bo zrobiłam błąd i jakiś miesiąc temu zdecydowałam się na grzywę,która u mnie się akurat nie sprawdziła.. zwłaszcza miałam problem z układaniem,możliwe,że była po prostu za długa.. Mam nadzieję,dziewczyny,że coś doradzicie ![]() Dodaję zdjęcia ![]() 1.Zdjęcie zrobione kilka lat temu,mój naturalny kolor(przepraszam,że takie niewyraźne,ale innego z tego okresu nie posiadam), 2.Zdjęcie zrobione jakieś 3 lata temu,w grzywce,miałam wtedy pasemka robione rozjaśniaczem, 3.Zdjęcie zrobione 2 miesiące temu,byłam wtedy na etapie zapuszczania grzywki,miałam już dosyć długą,ale coś mnie pokusiło i wyszło... 4.Takie coś... 5.A dokładnie takie... 6,7,8.Teraz znowu zapuszczam grzywkę i podpinam do góry.. nie wyglądam w tym zbyt korzystnie,ale uwierzcie mi,że w tej grzywce teraz nie wyglądam w ogóle dobrze... 9.A tak bym wyglądała w ciemnych i długich włosach... ![]() Czekam na opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dot.: blond czy coś ciemniejszego? proszę o rady.. :)
mi sie najbardziej pdoba zdjecie numer trzy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem zdecydowanie cos ciemniejszego niz ten jasny blond, moze jakis ciemny blond/jasny braz? bo ten na ostatnim zdjeciu troche za ciemny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
w blondzie wygladasz niezwykle słodko, niewinnie i laleczkowato
![]() ![]() w zaproponowanym przez Ciebie brązie to.. ZUPEŁNIE INNA KOBIETA! tak! KOBIETA ![]() zajmij sie odżywianiem włosów i daj im teraz troche spokoju od stylizacji. a później do dzieła. ciemne włosy do jasnych oczu ![]() co do makijażu - postawiłabym na barwy ziemi - brązy, szarości, ciemne beże, może trochę zieleni? kolory niekrzykliwe (a pasujące do nowej fryzurki). zdecydowanie odeszłabym od różu i mocno perłowych odcieni.
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
na 3 zdjęciu wyglądasz świetnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ostatnie zdjęcie i kolor najlepsze. Genialny avatar..
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
zdecydowanie zdjęcie numer trzy najlepsze z blondu
![]() ale długie, ciemne bardzo bardzo ci pasują, więc moim zdaniem zapuszczaj i maluj na ciemniejszy bo szkoda rozjaśniać i niszczyć
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Dziękuję,dziewczyny
![]() aktaga13, różu nie używam,jeśli chodzi o cienie,wyglądałabym chyba 'świnkowato' :P brązy też niestety mi nie pasują,kiedyś z nimi kombinowałam.Mam zamiar niedługo przejść się do Rossmana i zainwestować w kilka nowych kolorów ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety dzisiaj wyjeżdżam i wracam w czwartek wieczorem,bo studiuję poza domem i nie będę miała dostępu do netu... więc w piątek się odezwę ![]() Przede wszystkim zapuszczam grzywkę!Nie zrobię tego błędu i już nigdy jej nie obetnę :P Na razie zrezygnowałam też z rozjaśniacza na rzecz farby,choć wiadomo,że i farby niszczą włosy,ale nie tak jak rozjaśniacze... Szczerze mówiąc zdaję sobie sprawę,że moja prostownica mi bardzo zniszczyła włosy,bo kiedyś spadła mi na podłogę i kawałek jej się odłamał,przez co haczy mi trochę o włosy... Planuję kupić jakąś inną,ale w najbliższym czasie będę miała sporo wydatków i będę z tym musiała jeszcze trochę poczekać.Wiem,że najlepiej byłoby zrezygnować całkowicie z prostowania... ale włosy układają mi się w różne strony i naprawdę wstyd się tak pokazać na ulicy... ;p Jeszcze raz bardzo dziękuję za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
zdjęcie numer 3 na tym zdjęciu widzę ze blond jest złotawy nie taki biały w którym moim zdaniem wyglądasz nie korzystnie no i bez grzywki a brąz powinnaś sobie odpuścić bo ładnie Ci w blondzie ale nie w białych włosach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Mi także 3 zdjęcie najbardziej przypadło do gustu...Kolor Ci pasuje a włosy (mam na myśli ścięcie) wyglądają najbardziej dziewczęco i naturalnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
także popieram wersję ze zdjęcia nr 3!
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Jak pieknie wygladasz w ciemnych wloskach!
W takim blondzie nie jest Ci ladnie ![]() Przypominasz mi troche te Barbie na ulicy (bez obrazy oczywiscie)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Mi sie poodbasz w blondzie, chociaz lepiej by było gdybyś go troche przyciemniła.
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
w ciemnych bardzo kobieco .. jasne - dziewczece niewinne
![]() na twoim miejscu zdecydowala bym sie na opcje ciemna ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Fotka nr 3 super i fryzura i kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
blond, ale nie biały!
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
number 3
![]() Ciemne włosy Ci nie pasuja, grzywka również. Najlpeszy blondzik i odsłonięte czoło, albo lekka grzywka na bok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
mam dosyć blondu...
Witajcie,drogie Wizażanki. Od jakiegoś czasu korci mnie, aby zmienić kolor włosów... Aktualnie na głowie mam jasny blond, z natury jestem ciemną blondynką, miałam włosy mysie, co niezbyt mi się podobało, jako że wolę konkretne kolory na głowie
![]() ![]() PS. Nie jestem nastawiona na to, aby koniecznie zmienić kolor, po prosu chciałabym poznać Wasze opinie, może akurat utwierdzicie mnie w tym, że jednak blond jest moim kolorem i powinnam się go trzymać... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Dot.: mam dosyć blondu...
[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;37991820]Witajcie,drogie Wizażanki. Od jakiegoś czasu korci mnie, aby zmienić kolor włosów... Aktualnie na głowie mam jasny blond, z natury jestem ciemną blondynką, miałam włosy mysie, co niezbyt mi się podobało, jako że wolę konkretne kolory na głowie
![]() ![]() PS. Nie jestem nastawiona na to, aby koniecznie zmienić kolor, po prosu chciałabym poznać Wasze opinie, może akurat utwierdzicie mnie w tym, że jednak blond jest moim kolorem i powinnam się go trzymać... Pozdrawiam[/QUOTE] Super wyglądasz w ciemnych włoskach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.