|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() jakies rady co do odchudzania?
Hej.Od wakacji staram sie zrzucic troche na wadze bo w zime troche mi sie przytylo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: jakies rady co do odchudzania?
Dość szybko - zły pomysł. Lepiej żeby trwało to dłużej, ale żebyś traciła kilogramy zdrowo. Przeanalizuj co jesz, jestem przeciwniczką wszelkich ograniczających diet, z tego powodu że jeżeli czegoś na nam nie wolno- zawsze mamy na to chęć
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: jakies rady co do odchudzania?
Ja myślę, że dobrze jest do aerobów dorzucić elementy treningu siłowego. Nie musisz od razu pędzić na siłownie, możesz spokojnie taki trening wykonywać w domowym zaciszu. Za sprzęt na początku mogę służyć butelki z wodą czy piaskiem, taśmy do ćwiczeń itp.
Podobnie jak koleżanka wyżej uważam, że nie ma co nastawiać się na szybkie chudnięcie. Najlepiej jest zmienić styl odżywiania się. Wprowadzać zdrowe zasady, jeść zbilansowane posiłki, dodać ruch i optymizm. Krok po kroku, do celu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.