|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Powiekszone wezly chlonne- pachwina
Jakis czas temu pojawila sie u mnie "gulka" przy okolicach pachwiny (dokladniej na linii "majtek"). Ona stopniowo sie zwieksza i pomniejsza
nie mam zadnej mozliwosci pojscia teraz do lekarza. Czy mialyscie moze takie cos/ jak to leczylyscie? Dodam, ze nie jest ona jakos bolesna, nie czuje jej codziennie, tylko wtedy gdy dotykam. Dzieki!
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Powiekszone wezly chlonne- pachwina
Ale jak to "nie mam żadnej możliwości pójścia do lekarza"? Na księżycu żyjesz?
Z takimi rzeczami się idzie i już. Nawet do pierwszego kontaktu (miałam zapalenie mięśnia krokowego to poszłam i tyle). |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37709644]Ale jak to "nie mam żadnej możliwości pójścia do lekarza"? Na księżycu żyjesz?
Z takimi rzeczami się idzie i już. Nawet do pierwszego kontaktu (miałam zapalenie mięśnia krokowego to poszłam i tyle).[/QUOTE] Nie mam mozliwosci, pobiewaz jestem na wyjezdzie w Azji Wracam dopiero za kilka tygodni. Jakies mascie czy cos?
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze raz: lekarz. Jeżeli masz mozliwość kupienia leków w Azji, to masz możliwość znalezienia lekarza.
Poza tym jakie maści? diagnoza prze Internet?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37709912]Jeszcze raz: lekarz. Jeżeli masz mozliwość kupienia leków w Azji, to masz możliwość znalezienia lekarza.
Poza tym jakie maści? diagnoza prze Internet? [/QUOTE]Uwierz mi, ze nie mam. Gdybym miala polecialabym do kazdego, lecz naprawde nie moge (sprwy osobiste). Chodzilo mi raczej o kobiety, ktore cos podobnego mialy i pytanie jest skierowane do nich. Wiem, ze diagnozy nie postawie przez Internet i musi zrobic to lekarz, ale w tej chwili takiej mozliwosci nie mam. A zadna masc etc. bynajmniej mi nie zaszkodzi. Nie prosze przeciez o antybiotyk. Jezeli naprawde nie mozesz mi pomoc to nie pisz, prosze. Chcialabym otrzymac jedna, porzadna odpowiedz. Pozdrawiam! EDIT: Bylam tu u lekarza jakis czas temu i ten stwierdzil, ze to nic i mam czekac az zniknie. Ale to "nic" jakos nie chce samo zniknac.
The only way to get rid of a temptation is to yield to it Problem niektórych kobiet polega na tym,że ekscytują się byle czym,a potem biorą z tym ślub. Nie subskrybuję wątków. Edytowane przez himym Czas edycji: 2012-11-19 o 21:26 |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
czy ta 'gulka' jest ciągle w tym samym miejscu? przemieszcza się gdy ją dotykasz? czy skóra w tym miejscu jest innego zabarwienia?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.

nie mam zadnej mozliwosci pojscia teraz do lekarza. Czy mialyscie moze takie cos/ jak to leczylyscie? Dodam, ze nie jest ona jakos bolesna, nie czuje jej codziennie, tylko wtedy gdy dotykam. 

Wracam dopiero za kilka tygodni.