![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Gdy wszystko Ci mówi: odpuść sobie!
Udało Wam się kiedyś zdobyć kogoś na pozór nie do zdobycia? Taką osobę, o której myślałyście, że nigdy byście nie miały szans? Podzielcie się pozytywnymi (i nie tylko) historiami
![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Gdy wszystko Ci mówi: odpuść sobie!
Ja miałam coś takiego, tylko odwrotnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Anioleq, mam wrażenie że takie coś zdarza się tylko facetom. Tzn. my kobiety często potrafimy dać parę szans, albo zobaczyć w kimś nową osobę, zakochać się od drugiego do dziesiątego wejrzenia a nawet kogoś nie cierpieć na początku bądź uważać za super nieatrakcyjnego, aby potem nam się odmieniło
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Pff...Jak faceci nie szufladkują kobiet w przeciągu tych ww. 20 minut to ja jestem arabski terrorysta... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Tak.. przystojny, baaardzo dobrze zbudowany, mądry.. otoczony wianuszkiem dziewcząt..
Ja.. z początku szara myszka nie miałam szans. Aż w końcu powiedziałam DOŚĆ, on jest mój. Hmm.. w sobotę mija nam 11 miesięcy ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
No właśnie i zdarza się, że to co wymieniłeś zdąży tak bardzo przesłonić zalety, że nigdy się żaden facet ich nie doszuka, bo kobieta zwyczajnie zwieje jeśli zobaczy, że faceci ocenią ją przez pryzmat wyglądu. Nikt nie chce być oceniany jedynie od strony fizycznej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mnie się udało zdobyć kogoś, kto był uważany przez wiele kobiet za faceta nie do zdobycia, ja miałam inne podejście i mnie się udało
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To wszystko zależy od oczekiwań i wieku faceta ale raczej ładne piersi, pośladki i nogi to maja miliony kobiet na świecie. Trochę mało subiektywnych cech aby się zakochać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Od charakteru i innych cech zależy czy to będzie czysto pościelowa telenowela, czy długi film o miłości z happy endem. Jednak o tym czy w ogóle cokolwiek będzie decyduje fizycznośc. No i w sumie to normalne, twój facet czy kobieta to ktoś z kim poza przyjaźnią łączy Cię seks, a do tego chemiczno-fizyczne interakcje są niezbędne. ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Tak, dwa razy.
Satysfakcja przednia. Ale dość szybko mi przechodziło, pewnie dlatego że cel został zdobyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Nigdy nie musialam nikogo zdobywac. Nigdy nikt mnie jeszcze pierwszej nie zauroczyl. To facetom zawsze zalezalo pierwszym. Ja tradycyjnie jestem zawsze na "nie"
![]() Moze jednak pokrzepiajaco rzec, ze jesli dbasz o swoj wyglad, dbasz o swoj intelekt, jestes zabawna i masz dobre serce to nie powinnas myslec, ze "u kogos nie masz szans". Nie umniejszaj swoich zalet ![]() btw: Ty lepiej sie podziel swoja historyjka. Domyslam sie, ze bez celu nie pytasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Byłam ponad rok z gościem, który na pewnej stronie na facebooku typu "Ale z Ciebie przystojniaczek" ma 400 lajków (
![]() Nie no , tak na poważnie , to mój ex był baardzo poważany przez dziewczyny, wszystkie na niego leciały, aż w końcu mi się znudził bo był zbyt idealny i zakochałam się w jego zupełnym przeciwieństwie. Życie, nigdy nie przewidzisz co się stanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Tak, raz tak miałam. Facet idealny, wszystkie za nim latały jakby sto lat seksu nie uprawiały, ja jak na niego patrzyłam to dosłownie miałam dreszcze. To apropo wyglądu. Apropo charakteru towarzyski wygadany na luzie i w ogóle no cud miód mało go nie zgwałciłam samym wzrokiem. Zastosowałam taktykę że jak on taki niedostępny a wszystkie dla niego dostępne to ja będę właśnie niedostępna. Nie miałam żadnych nadziei na happy end
![]() ![]() Aha udało mi się mu przetłumaczyć że jak nie ja to ma sto innych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ten wymarzony typ kobiety tez się może z czasem zmienić.. Jedno jest pewne, podstawowe czynniki musza być zachowane. Musi wystąpić silny popęd sexualny, z łaciny żądza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Facetów ,którzy mnie nie pociągają od razu wkładam do szufladki kolega i to się nie zmienia z czasem. Jeśli zaś chodzi o zdobywanie,to właśnie najfajniej takiego w jakiś sposób niedostępnego i udało mi się to z eksem.Wszystkie moje koleżanki za nim latały i żadnej sobie nie wziął ,jeśli to ma jakieś znaczenie ;P. A co do takich,do których sama sobie przykleję łatkę,nie do zdobycia,to niestety nie udało mi się,bo i nawet nie próbowałam.Wiedziałam,że to by było bez sensu,mimo,że mi mogło zależeć. Edytowane przez ricca166 Czas edycji: 2012-11-15 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;37642377]Nigdy nie musialam nikogo zdobywac. Nigdy nikt mnie jeszcze pierwszej nie zauroczyl. To facetom zawsze zalezalo pierwszym. Ja tradycyjnie jestem zawsze na "nie"
![]() Moze jednak pokrzepiajaco rzec, ze jesli dbasz o swoj wyglad, dbasz o swoj intelekt, jestes zabawna i masz dobre serce to nie powinnas myslec, ze "u kogos nie masz szans". Nie umniejszaj swoich zalet ![]() btw: Ty lepiej sie podziel swoja historyjka. Domyslam sie, ze bez celu nie pytasz ![]() .
"Ten wie, tamten wie tylko ja nie wiem Może coś przeoczyłem, a może nie znam sam siebie" Edytowane przez CremaCatalana Czas edycji: 2012-11-15 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
U mnie było tak....poznałam Go dwa lata temu, przez kolegę, od pierwszego wejrzenia mi się spodobał, byłam wgapiona w Niego jak w obrazek, dosłownie Go wzrokiem gwałciłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale tak ogólnie, to nigdy nie pomyślałabym że kiedykolwiek on zwróci na mnie nawet najmiejszą uwagę, a co dopiero będziemy razem. ![]() Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2012-11-15 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;37643461]Jak odczytac kropke?
![]() Miałam się podzielić, ale mogłabym zostać zidentyfikowana po tej wypowiedzi, zostawmy więc ten temat tak, jak jest ![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Nigdy nie miałam takiej myśli o kimś " żeby był nie do zdobycia".
![]() Jeśli mi się Facet super podoba to myślę albo ; "Pewnie jest zajęty,pewnie jest tylko ładny i głupi bądź - jeśli mu się ja tak podobam to zagada,jeśli nie to widocznie nie mój przyszły mąż ![]() Ale uganiać się za Facetami to w jakim to się wieku robi ? 15 , 16 lat ? ![]() ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Jak byłam mała, to tak. Jest to urocza opowieść. Miałam jakieś 14 lat, byłam na kursie językowym w UK i w mojej grupie (zaawansowana, ha!) po tygodniu pojawił się boski 17latek z Francji. Miał na imię Thomas, miał piękne, zielone oczy i wyglądał jak Sully z dr Quinn trochę. Tylko w młodszej, zielonookiej, nowoczesnej wersji. Ja byłam takim niemodnym dziecięciem w jaskrawozielonych szortach, pomarańczowych t-shircie i nieodłącznych adidaskach czy innych sportowych butach. Połączyło nas to, że oboje byliśmy wege i ten temat wyszedł na lekcji. Wydawał mi się taki piękny! A ja sobie, oczywiście, taka okropna, że nawet nie mam zdjęć z tamtego okresu. Finalnie - przeżyłam z nim mój piękny pierwszy pocałunek i wspominam to z uśmiechem na ustach.
![]() W dorosłym życiu generalnie nie uważam, aby interesujący mnie faceci byli out of my league. Nigdy tak chyba nie pomyślałam.
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ja kiedyś zobaczyłam chłopaka i jak grom z jasnego nieba, chyba się w nim zakochałam, bez zamiany 1 słowa nawet, wydawał się bogiem, elokwentny, przystojny, z piorunującym wzrokiem, ideał, był ode mnie 6 lat starszy. Pełna było wokół niego kobiet, dziewczyn, no taki magnes. Jakoś się tak złożyło, że widywałam go często, ale już po miesiącu się zapoznaliśmy, było bardzo miło, bo napięcie rosło niesłychane, miał mój nr, pisał mi, raz był nawet u mnie w domu na herbacie, hehe, oczywiście nikogo nie miał, ale i ja jakoś nie stałam się jego oficjalną dziewczyną, ale chyba reczej koleżanką. ten stan trwał około 8 miesięcy, czułam, że się we mnie zakochał... pewnego dnia umówiliśmy się na spacer.... i całowaliśmy się w samochodzie... miałam 20 lat... piosenki z tego pięknego momentu pamiętam do dziś. Mówił ze niedługo to powtórzymy... od tamtej pory nie dostałam od niego żadnego smsa, telefonu, kiedy się sppotykaliśmy, udawał jakby obrażonego..jakby widział powietrze przed sobą...nie odważyłam się nigdy już na rozmowę z nim...po kilku miesiącach od pocałunku przestałam go widywać, wyjechał uczyć się w inne miejsce, do szkoły policyjnej...a kiedy miałam okazje spotkac go przypadkiem, wymieniliśmy kilka zdan na jakis błahy temat, a on siedział koło mnie w busie (chwilę), a na pożegnanie przeciągnął delikatnie ręką po moim udzie... Boże... od tamtej pory na palcach jednej ręki mogę wyliczyć spotkania z nim i przelotne "czesc", pocałunek był w styczniu 2007, a ostatnie spotkanie z rozmowa w marcu 2009... Dziewczyny, chyba mnie to bedzie meczyło do końca zycia, dlaczego się tak stało... I nawet teraz wiele bym dała, żeby go zrozumieć.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja historia nie miała happy endu, a dziwne, bo wiary w siebie miałam aż nadto ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.