|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Soraya - antytradzikowa
Nie wiem czy w dobrymmejcu ulokowałam temat, ale tradzik to do dermatologii...
Chciałąbym sie dowiedziec co sadzicie o linii sorayi "kuracja antytradzikowa" cz jakos tak... Chce wlasnie cos z tego kupic, bo uzywalam takiego kremu-zelu do dekoltu i plecow i widziałam duze efekty, czy reszta tych kosmetykow tez jest skueczna??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Soraya - antytradzikowa
Witam
![]() uzywalam tej serii jakis czas temu i powiem Ci ze jest nawet ok. Na poczatku daje naprawde dobre efekty (mnie niestety pozniej przyzwyczaila sie do nich buzka). Teraz z tej serii mam podklad i jest naprawde dobry ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
ja uzywalam podkladu z sorayi i bylo bosko z moją cerą nie swiecila sie i nie mailam problemu z pryszczami ale ostatnio smienilam podklad i masakra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mi wlasnie under 20 srednio pomaga...
po jednej maseczce z jakimis zielonymi granulkami bylo super ale dzialalo kilka tygodni i przezstalo skutkowac ![]() a reszta to tak sobie... tak naprawde to najbardziej pomaga mi herbata z bratkow i jakichs innych ziol z herbapolu bodajze... i wlasnie mnie az trafia bo podostawalam mnostwo jakich zeli, tonikow i kremow do twarzy a 90% nieskutecznych, wiec nie wiem kiedy ja to zuzyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.