|
|||||||
| Notka |
|
| Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
(ro)BOT
|
Jak stworzyć własne perfumy?
Wykonanie własnej kompozycji na zamówienie jest kosztowne. Nie jest to jednak jedyny sposób, aby pachnieć niepowtarzalnie. Poznaj kilka podstawowych zasad łączenia zapachów i do dzieła! czytaj więcej
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak stworzyć własne perfumy?
Takie kompozycje to od dawna sobie 'produkuję' na w łasny użytek. Dziś np. spryskałam się zapachem Bottega Veneta i Burberry Weekend.
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Ja już znalazłam swój zapach. Niestety jest baaaaaardzo drogi więc używam go bardzo rzadko i tylko z próbek, które zamawiam co jakiś czas.
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
a ten sposób nie jest kosztowny...
|
#5 |
|
BAN stały
|
Mówisz o sposobie z próbkami, czy z tym co tutaj w artykule? Bo rzeczywiście ich sposób jest bardzo kosztowny. Ale chyba Anwen kiedyś pisała jak stworzyć własne olejki zapachowe, jakie nuty z czym łączyć i tak dalej. Było to tak rozbudowane, że w połowie czytania zasad darowałam sobie i pozostałam przy gotowych kompozycjach
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
no wlasnie o tym, gdzie 100 ml kosztuje ponad 400pln... to juz wole gotowy zapach, gdzie wiem co kupuje. jak bym sama tworzyla cos z dwoch rzeczy i nie wiedziala jaki jest efekt i wydala na to prawie 1000pln to bym sie lekko zdenerwowala
no chyba, ze rzeczywiscie sa jakies probki do tego, ale to i tak nie wydalabym tyle pieniedzy na perfumy.a o olejkach to nie czytalam. moze kiedys sie skusze
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Własną markę perfum można także stworzyć współpracując z firmą kosmetyczną CTP.
Link tu: Własna marka perfum Pozdrawiam |
|
Nowe wątki na forum Artykuły i newsy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

no chyba, ze rzeczywiscie sa jakies probki do tego, ale to i tak nie wydalabym tyle pieniedzy na perfumy.