| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla miłośników tej techniki. Lubisz decoupage? Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-11-03, 19:28 | #1 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | moje pierwsze "dzieło"

Witam, oto co stworzyłam. Jest to moja pierwsza i na razie jedyna praca, ot takie pudełko które dostałam od mamy żeby jej zrobić. mamie się podoba, ale jestem ciekawa Waszego zdania, krytyka mile widziana ( warto wiedzieć co poprawić w kolejnych "dziełach"), a pochwały jeszcze bardziej    z góry dziękuję | 
|     |   | 
|  2012-11-03, 19:53 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: moje pierwsze "dzieło"

Witaj wśród nas Jak na początek to całkiem nieźle  czyściutko, równiutko i nawet trochę podmalowane   Moje zastrzeżenie dotyczy wykończenia, a dokładnie miejsca gdzie kończy się biały kolor, a zaczyna jakiś inny (w środku), może się czepiam  ale wykończyłabym to równo, w tej sytuacji dobrze jest okleić taśmą do miejsca w którym ma się kończyć jeden kolor, może to być zwykła taśma malarska. czekam na kolejne prace i jestem pewna, ze każda z nich będzie lepsza od poprzedniej, trening czyni mistrza   
				__________________ Pozdrawiam Alina  http://lenkanapoddaszu.blogspot.com/ Zapraszam do odwiedzania moich wątków  Papierowe różności  Rodzinne dłubanki  Decoupage | 
|     |   | 
|  2012-11-03, 20:45 | #3 | 
				 | 

dziękuję bardzo. tak bardzo skupiałam się na wierzchu że trochę pominęłam ten środek i faktycznie jest byle jaki ale w następnych pracach się poprawię

| 
|     |   | 
|  2012-11-03, 21:09 | #4 | 
| Osiołek z zakątka :)  Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Jak na pierwsze dzieło to bardzo dobrze   Pomijając środek o którym pisała Alinka ja jeszcze dałabym kraka bardziej spontanicznie. W tej chwili kraka na boku odcięłaś na równo motywem a ładniej i ciekawiej by było gdyby ten krak z boku był bardziej nieregularnie położony  Ale generalnie bardzo dobra praca jak na początek  i wielkie  za próby cieniowania   | 
|     |   | 
|  2012-11-03, 21:47 | #5 | 
				 | 

ojej dziękuję bardzo za miłe słowa, rady przyjumję do serca i obiecuje następnym razem jeszcze bardziej się postarać.

| 
|     |   | 
|  2012-11-09, 14:09 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Koleżanki powiedziały wszystko.Ja się witam i czekam na więcej.

__________________ DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki  ) Papierki małe i większe | 
|     |   | 
|  2012-11-29, 08:54 | #7 | 
				 | 

no więc tworzę dalej, raz z lepszym raz z gorszym skutkiem ale co tak wkleję wszystko. Ta świąteczne butelka jest dopiero zaczęta tzn pomalowana i przyklejony motyw czeka ja jeszcze jakieś cieniowanie i lakierowanie. Zakładki zanim poszły w świat dostały jeszcze wstążeczki na górze ale nie zdążyłam zrobić zdjęć

| 
|     |   | 
|  2012-12-02, 18:59 | #8 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: wielkopolska 
				 | 

zakładeczki bardzo ładne .1 butelka i chustecznik jak dla mnie zbyt mdłe kolorki ,chyba ,ze zdjęcie nie oddaje rzeczywistego wyglądu .Mikołaj ślicznie się prezentuje .    klas  ki: | 
|     |   | 
|  2012-12-02, 21:25 | #9 | 
				 | 

Chyba zdjęcia nie najlepiej oddają kolory. A mikołajowa butelka jest już skończona i poszła w świat do koleżanki i zapomniałam zrobić zdjęcie ale poproszę koleżankę o przesłanie.

| 
|     |   | 
|  2012-12-02, 22:18 | #10 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Najbardziej podobają mi się zakładki, jak na początki to bardzo ładne wykonania    | 
|     |   | 
|  2012-12-04, 12:20 | #11 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

No to teraz kolej na cieniowanie bo tego zdecydowanie brakuje,szczególnie 1 butelce(i zakrętka!!!) i chustecznikowi aby wzór nie zlewał się z tłem.Jeśli chodzi o uwagi to musisz podkład nakładać porządniej bo są prześwity-przynajmniej 2 a nawet 3 razy w zależności od krycia farby.Zakładkom przydałoby się więcej szlifowania i lakieru.Zresztą reszcie też.Rób dalej i ćwicz.

__________________ DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki  ) Papierki małe i większe | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Decoupage | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.