|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() jak wspominacie waszą pierwszą miłość?
dziewczyny zastanawiam się jak wspominacie swojego pierwszego partnera tak na poważnie? może nadal z nim jesteście? jeśli nie to ile byliście w związku? wspominacie ten związek z uśmiechem na twarzy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak wspominacie waszą pierwszą miłość?
moim pierwszym partnerem tak na poważnie jest mój mąż. Znam go dobrych 8 lat, 5 lat jesteśmy już razem, rok po ślubie.. Każdy dzień zaczynam i kończę z uśmiechem na twarzy u jego boku.
![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
pierwszy poważny związek zakończyłam w zeszłym roku. byliśmy razem prawie 3 lata. czy wspominam z uśmiechem..? nie, bo chociaż minął już rok nadal mnie boli strata tego czegoś, czego nie umiem opisać, ale wiążą się z tym wszystkie wspomnienia, chwile, miejsca, rzeczy. moja pierwsza miłość zawsze będzie się wiązała z jakimś takim bólem, że się nie udało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Z moim pierwszym partnerem na poważnie właśnie niedawno się rozstałam
![]() Trwał on 2,5 roku ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz niestety nie mamy jakiś dobrych kontaktów, cóż, jak to mówią, niektórzy ludzie przedstawiają się dopiero czasami przy pożegnaniu. Edytowane przez Levine Czas edycji: 2012-11-15 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
WYSZUKIWARKA!!!!
Identyczny wątek już istnieje ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej, moja pierwsza wielka miłość była z lat szczeniackich. Byliśmy bardzo w sobie zakochani, ale do czasu kiedy mnie zostawił. Nie potrafiłam sobie z tym poradzić, schudłam przez drania 10kg..
![]() ![]() Uważam, że pierwsze wielkie zakochanie jest super sprawą. Tylko często gęsto kończy się ogromnym cierpieniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko że u mnie minęło już ponad 1,5 roku. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Pierwszej poważnej miłości chyba sie nie zapomina, zawsze bedzie jakiś sentyment i chyba zawsze bedzie jakis porównaniem do nastepnego związku, bedziemy szukać cząstki starego związku w nowym.. stara, pierwsza miłośći nie rdzewieje chyba.. i chyba zawsze mocniej zabije serduszko, kiedy zobaczymy tą pierwszą miłość.. oczywiscie były zle chwile ale bylo bardzo duzo tych dobrych, pierwszych, niezapomnianych, nieznanych..
![]() mimo tego, ze to ja go zakonczyłam i niby dobrze sobie radzę, to bardzo duzo mi brakuje.. eh.. Edytowane przez magdaammm Czas edycji: 2012-11-15 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Z moją pierwszą miłością zeszłam się po 8 latach i jesteśmy razem. Zmian raczej nie planuję
![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Mój pierwszy związek wspominam raczej niemiło. Facet był nudnym maminsynkiem bez ambicji. A mnie trzymało przy nim chyba tylko to, że uważałam, że skoro się z kimś związałam to jest to zobowiązanie, którego trzeba dotrzymać. I tak wytrzymałam 3 lata (teraz wiem, ze to była głupota, ale cóż, młodość ma swoje przywary
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
To się wyłamię i powiem, że moją pierwszą miłością była dziewczyna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Do kitu, wstyd, wiocha, żenada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Żadko się zdaża, że jest się ze swoją "pierwszą miłością" do końca życia, aczkolwiek wyjątki sie zdarzają, czesto jednak zależy to od tego w jakim jesteśmy wieku kiedy poznajemy tą osobę. Pewne jest to, że ta pierwsza miłość jest zupełnie inna niż kolejne i nigdy się jej nie zapomina. Ja miała 16 lat kiedy przeżyłam taką miłość, to było juz 8 lat temu, chłopak był starszy ode mnie 6 lat, byliśmy ze sobą pół roku kiedy dowiedziałam się, że mnie zdradza naprawo i lewo, było mi badzo ciężko, wydawało mi się, że skonczyło się moje życie, nie chodziłam do szkoły, nie jadłam, potrafiłam cały dzięń nie wstać z łóżka, czułam się oszukana. Ale po jakimś czasie przeszło, zakochałam się w kimś innym i zapomniałam, Ale do tej pory kiedy widzę tą osobę czuję się dziwnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Milosc milosc, czy zakochanie cos juz wiem ze zakochanie czy taki pierwszy chlopak? :P Bo w sumie to taka moja pierwsza milosc wspominam jako chlopaka z gimnazjum, z ktorym pierwszy raz sie calowalam i wlasnie 2 lata sie leczylam ;d spotykalam sieciagle z nim, bo bawil sie mna, miesiac ja miesiac inna. ale zylam normalnie, nie bylo jakies zalamki mega, plakanie ale smianie sie z siebie rowniez. Ale taki pierwszy to na koloniach z ktorym wzielam slub
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jakaś tragedia to była. Chłopak (bo facetem to trudno go nazwać) dotąd zmienia dziewczyny jak rękawiczki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.