|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsze spotkanie z rodzicami chłopaka/ chłopaka z rodzicami!
Przeglądałam już forum, ale co nowa osoba to nowe historie! :- ) Uwielbiam czytać, albo słuchać jak ludzie opowiadają o swoich pierwszych spotkaniach z rodzicami swojego chłopaka, no i na odwrót
Czasami wpadki, śmieszne sytuacje, czasami nerwy... Jak to było z wami? ![]() Nie ukryję, że wątek trochę dotyczy mnie, więc chcę poznać sytuacje innych i uświadomić sobie, że może nie jestem sama w tym, że się denerwuję! ![]() Buziaki ;* |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsze spotkanie z rodzicami chłopaka/ chłopaka z rodzicami!
U mnie było normalnie. "Mamo, tato, to jest M." i tyle. Bez żadnych obiadków, kawek itp.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie bylo smiesznie
Kiedy poznawalam rodzine mojego eks-on nie zdazyl zdjac butow w przedpokoju a ja juz przedstwilam sie wszystkim jako jego dziewczyna szybka bylam hehe![]() i tez nie bylo kawek itp. bo za chwile jechalismy na impreze
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie mama bardzo chłodno traktowała moich chłopaków. W najlepszym wypadku patrzyła nieprzychylnie i odpowiadała "dzień dobry". Tata natomiast zwykle rzucał dziwny dla niezaznajomionych z rodziną ironiczny komentarz. Oj, jakże ja współczułam moim wybrańcom
![]() (za to jak z nimi zrywałam to mama kilka miesięcy powtarzała "a taki sympatyczny chłopak") |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
ja pierwszy raz u swojego obecnego męża byłam w kilka dni po tym jak zaczęliśmy ze sobą "chodzić"
całą gromadą więc było łatwiej. wymyślili mi jakieś inne imię, bo mój TŻ wstydził się powiedzieć, że ma dziewczynę oficjalnego przedstawiania nie było - może to i lepiej
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie bylo normalnie, siedzieliśmy u mnie w pokoju, potem jak rodzice wrócili z pracy to jedliśmy z nimi obiad i nara.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie było żadnego przedstawiania, powiedział po prostu dzień dobry i gitara
Ja do jego rodziców tak samo Kiedy się poznaliśmy i mieliśmy przyjemność oglądać swoich rodziców nie byliśmy jeszcze parą, więc było na luzie
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie było dość "dziwnie".
Mieliśmy z TŻ'tem do siebie jakieś 60 km, zaraz jak tylko zaczęliśmy ze sobą "chodzić" zaprosił mnie do siebie na grilla. Oczywiście przyjechał po mnie i obiecał, ze odwiezie w nocy do domu. Ale... jak przyszło do odwożenia to coś tam huknęło, puknęło i samochód stanął. Więc nie mając zbytnio wyjścia (bo ciężko o tej porze znaleźć kogoś, kto by mnie odwiózł) musiałam zostać u niego na noc. Rano myślałam, że spłonę idąc do łazienki Zresztą jego rodzice też byli lekko zdziwieni jak mnie zobaczyli Wytłumaczyliśmy się, TŻ z tatą naprawili samochód i na drugi dzień wróciłam do domu Teraz wszyscy wspominamy to z uśmiechem, chociaż wtedy wcale mi do śmiechu nie było...
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Mój Tż jest moim przyjacielem z dzieciństwa, więc wystarczyło powiedzieć o zmianie statusu naszej relacji
:Ja: Chodzę z X. Mama: No nie gadaj... ![]() Po czym dodała, że przeczuwała od momentu, w którym oddał mi ostatnie cukierki ze swojej paczki, chociaż miałam własną -.- |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
U mnie akurat poznalam cala jego rodzine ale my stare graty juz bylismy wtedy (slub jego siostry)
Ale ostatnio kolezanka opowiedziala mi ze u niej bylo hmmm... dziwnie ;-) -Mamo, tato to Marta bedziemy mieli dziecko ;-)) rodzice malo na zawal nie padli ze tak niespodziewanie he he |
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

Czasami wpadki, śmieszne sytuacje, czasami nerwy... Jak to było z wami? 

oficjalnego przedstawiania nie było - może to i lepiej