|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
converse reklamacja
wiem, ze podeszwy w trampkach się ścierają, ale żeby się rozklejały?;/
czy którejś z was w conversach też się tak robi? nikomu z moich znajomych podeszwy w conversach się nie rozkleiły.. jak myślicie, warto zareklamować? kupiłam je w kwietniu. nie chodziłam w nich codziennie, tak żeby z mojej winy to się stało, trampki nie są znoszone. w obu tak sie dzieje. chodzilam w nich w lato, kiedy nie padało, więc nie rozkleiły się od deszczu.. jak uważacie, przyjęliby reklamacje? Edytowane przez aralka1234 Czas edycji: 2012-11-16 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: converse reklamacja
Reklamować zawsze warto, moim zdaniem powinni uznać. Nie wiem jak jest w tej firmie ale wielu od momentu szkody do złożenia reklamacji nie może miną więcej niż 7 dni - to tak na wszelki piszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Silveris
|
Cytat:
Następnym razem jak udzielisz komuś porady sprawdź czy Twoja wiedza ma poparcie w rzeczywistości. Jak najbardziej w takim miejscu trampki się mogą rozkleić - otok jest klejony do podeszwy i słaba jakość towaru zazwyczaj sprawia, że tarcie podczas chodzenia powoduje takie uszkodzenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
też mi się tak zrobiło w conversach, ale to było po 3 latach biegania w nich przez okrągły rok - miały prawo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.