|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Liceum plastyczne
Jestem w III klasie gimnazjum. Niedługo trzeba wybrać szkołę, od której będzie zależała moja przyszłość. Chciałabym się dowiedzieć jak jest w szkołach plastycznych (najbardziej interesuje mnie Gdańsk i Gdynia) . Trudno jest się dostać? Jak tam jest, jacy nauczyciele, lekcje? WSZYSTKO.
Miałabym ładny kawałek drogi do tej szkoły. Dlatego też nie mam się kogo spytać jak tam jest i czy warto w ogóle tam pójść. Więc jeśli zagląda tu ktoś kto chodzi tam lub cokolwiek słyszał, ma jakąś rodzinkę, znajomych, którzy chodzą do takich szkoł i mógłby podzielić się informacjami dotyczącymi jej to byłabym bardzo wdzięczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Liceum plastyczne
UP
Może jednak ktoś coś wie... cokolwiek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Naprawdę nikt nic nie wie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nie wiem na temat Gdańska, ale
![]() Ogólnie - nie łyszałąm, by ktoś w plastyku wagarował, nie chciał się uczyć, chodzic na zajecia itd. Aż Ci zazdroszczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam! Chciałam ponowić temat. Czy ktoś z Was chodzi albo chodził do liceum plastycznego? Ja chodzę i nachodzą mnie wątpliwości, co ja tu w ogóle robię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
to zależy do którego chodzisz,jeśli w Rzeszowie to szkoda Twojego czasu i pieniędzy.Co tu się oszukiwać poziom nauczania średni,zero szans na jakieś stypendium czy pomoc finansowa,fatalny dyrektor który zamiast sprawnie zarządzać szkoła i wspierać uczniów tylko wszystko komplikuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.