|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Olej laurowy 100% na porost
Olej laurowy 100% na porost
Hej . Ostatnio robiłam małe zakupy kosmetyczne i trafiłam na ten olejek. Czy któraś go stosowała ? Podobno wpływa na porost włosów ![]() Olejek laurowy jest znany ze swoich właściwości antyseptycznych. Pobudza porost włosów, skutecznie likwiduje łupież i inne dolegliwości skóry głowy. Zastosowany na skórę twarzy i ciała działa oczyszczająco i ściągająco. Polecany także dla cery trądzikowej. Pomocny w dolegliwościach reumatycznych. Posiada ciemnozieloną barwę oraz intensywny zapach. Działanie: Skutecznie likwiduje łupież, działa antygrzybicznie Zawarty w oleju chlorofil wspomaga gojenie ran i łagodzi objawy łuszczycy Działa oczyszczająco, ściągająco i bakteriobójczo.[IMG] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Olej laurowy 100% na porost
Pierwsze słyszę. Jak wypróbujesz to koniecznie daj znać jak się spisał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Stosowałam go no i ?
wł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej, nie stosowałam ale też słyszałam, że działa na porost. Ja w tym celu używam rycynowego standardowo lawendowego i rozmarynowego. Właśnie robię też rozmarynowy i mieszankę imbirowego z cebulą i czosnkiem, to dopiero będzie wynalazek
![]() Jak zobaczysz jakiś efekt to proszę o relacje ![]()
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.