|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Poza domem z dzieckiem i mężem- pomysły
Witam! jestem mamą czteromiesięcznej córeczki. do tej pory tylko siedziałam w domu a mam juz tego dość, chciałabym spędzic czas jakoś inaczej, poza domem, razem z mężem i córeczką, ale nie mam pomysłu gdzie można wyjść aby było bezpiecznie i wygodnie względem karmienia (piersią) i przebierania malucha. do tego panuje zima wiec ilosc mozliwych miejsc do spedzania czasu jest ograniczona... Zawsze z mężem byliśmy aktywni, w zimie narty, zwiedzania itp a teraz nie chce narażac Dziecka na takie mrozy, ale też nie chce ciągle siedzieć w domu... Jakie formy aktywnosci poza domem, w zimie preferujecie? Jakie miejsca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Poza domem z dzieckiem i mężem- pomysły
Ciężko zimą gdzieś się wybrać z dzieckiem. My czekamy do wiosny. I będziemy na weekendy wyjeżdżać. Córka teraz ma prawie 6 miesięcy. Na razie chodzimy do znajomych. Tak się ułożyło że niedawno prawie wszystkim urodziły się dzieciaczki. Czasem do kawiarni albo na pizze ale to sporadycznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poza domem z dzieckiem i mężem- pomysły
Z takim małym dzieckiem to ciężko coś. Ale są restauracje przyjazne mamie z dzieckiem. W multikinie są seanse dla mam z dziećmi.
http://www.mamazone.pl/mamy-wolne.aspx może tu coś znajdziesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.