|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Śląsk laser IPL/ usuwanie blizn
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() tej jesieni zamierzam poprawić wygląd mojej twarzy poprzez laser IPL lub zwykły laser na buzię. Mam pozostałości po trądziku w postaci blizn,a do tego nie dawno zostałam ugryziona przez psa w buzie więc to kolejne okropne blizny, które bardzo mi doskwierają tym bardziej, że za niecały rok wychodzę za mąż więc chciałabym być po prostu śliczna ![]() Mieszkam na Śląsku dlatego też tu szukam odpowiednio wykwalifikowanych i skutecznych ludzi. Oczywiście w internecie jest tego sporo ale byłabym bardziej spokojna jeśli któraś z Was poleciłaby mi sprawdzoną osobę do wyleczenia buzi. W grę wchodzą okolice Wodzisławia, Rybnika, Katowic, Żor, Jastrzębia, Ustronia itp. Z tego co się orientowałam koszt jednego zabiegu to od 150 do 200 zł, jeśli macie dokładniejsze informacje byłabym ogromnie wdzięczna za pomoc ![]() Pozdrawiam wizażanki ![]() ![]() ![]() ![]() PS wiem, że na temat laseru było już dużo wątków, niestety nie znalazłam żadnego, który dotyczy śląska.
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Śląsk laser IPL/ usuwanie blizn
Bardziej skuteczny od ipl i w szczegolnosci na blizny jest laser fraxel.
Ipl sprawdza sie przy naczynkach lub rumieniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Właśnie czytam coraz więcej na temat laseru ipl i widzę, że jest to typowo na trądzik. Od czasu do czasu mam pojedyncze wypryski natomiast bardziej chodzi mi o zlikwidowanie blizn po trądziku, i spłyceniu blizny po ugryzieniu. Czy miałaś wykonywany jakiś z tych zabiegów na śląsku ? ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.