|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dekoracja kościoła
Dziewczyny doradźcie jakimi kwiatami udekorowac kościoł?? Umowiłam się , że sama kupei kwiaty i w moim zakeresie będzie dekorowanie. Ale chcę przyozdobic kwiatami tylko miejsce przy ołtarzu. Żeby wokół nas było pełno zieleni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dekoracja kościoła
Zależy w jakim miesiącu masz ślub. Skąd mamy wiedzieć czy doradzać peonie które są dostępne wiosną a latem czy jesienią już nie
![]() Kwestia co zamierzasz robić, jak układać. Mogą to być róże, storczyki, mieczyki, anturium, margerytki, kalle, lilie, frezje, tulipany, eustomy, goździki i wiele wiele wiele innych. W każdym miesiącu inne kwiaty są łatwiejsze do kupna a inne specjalnie trzeba sprowadzać co tylko dodatkowo zwiększa koszty. Jak w ogóle nie masz pomysłu na dekoracje to inspiracji poszukaj na stronach związanych ze ślubami. Może coś Ci się spodoba, jakieś ułożenie czy motyw i wtedy będziesz miała rozwiązanie swojego pomysłu. Jak nie znasz się na kwiatach zawsze zdjęcia możesz wstawić i ktoś pomoże określić jakie kwiaty tam występują. Albo z gotowymi zdjęciami iść do kwiaciarni (czy gdzie się będziesz w kwiaty zaopatrywać) i tam pytać co to za kwiaty.
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Ładnie wyglądają mieczyki, bo są długie i efektowne i nie trzeba ich duzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę z każdą pierdołą musisz zakładać nowy wątek? Zrób sobie wątek pod tytułem "dylematy kreoolki" i zadawaj tam może pytania? Chyba byłoby to dla Ciebie nawet wygodniejsze
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
To wizażowe chamstwo mnie poraża. Skoro nie macie nic do powiedzenia w temacie poza tyraniem autorki to może się lepiej nie odzywajcie w ogóle, co?
Ja niestety nie doradzę, bo nie znam się na kwiatach, ale musiałam w końcu wyrazić swoje zdanie ;]
![]() |
#7 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albo faktycznie jeden temat typu "dylematy ślubne... " ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja nadal czekam na miesiąc w którym będzie ślub. Wtedy coś może mogłabym doradzić
![]() A co do "naskakiwania"... zamiast zakładać temat "dylematy ślubne" może warto żeby dołączyła do któregoś z istniejących PM2012, PM2013, PM2014 czy w którym tam roku ma ślub. I na pewno wtedy znajdą się osoby które również pomogą w wyborze.
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.