|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Czy to zapalenie jajników czy coś gorszego?
Witam.
Mam problem, może któraś z Wizażanek również miała ten problem i mi poradzi co mi dolega. Otóż przed osttanim okresem strasznie bołały mnie jajniki, lecz przestały ,potem miałam miesiączke i już nie bolały. W zeszłym tygodniu byłam na basenie i teraz znow bolą,ale mocniej. Dodatkowo mam objawy: nudności, ból po lewej stronie i po prawej na macicy(lecz ten po prawej stronie powoduje ze czuje jakbym tam miala jakaś kulke lub coś tak boli), powiekszone wargi sromowe, podwyzszona temeratura. Czy to ciąża?? Czy zapalenie jajników? Wizyte u ginekologa mam w przyszłym tygodniu. Ale może któraś z Wizażanek też miała ten problem? Nie chce schizować wiecej, bo w internecie przeczytałam że to może byc nawet torbiel. Pomozcie. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy to zapalenie jajników czy coś gorszego?
Nie, ponieważ nie jesteśmy wróżkami
Czekaj cierpliwie na wizytę a gdy podejrzewa się ciążę to idzie się do apteki, kupuje test i robi się go.
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy to zapalenie jajników czy coś gorszego?
Tudzież leci na szybko do prywatnego lekarza.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.

a gdy podejrzewa się ciążę to idzie się do apteki, kupuje test i robi się go.