czy też tak miałyście? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-22, 11:16   #1
Monika12312
Raczkowanie

czy też tak miałyście?

mam 24 lata i zastanawiam się, czy wszystko ze mną ok, bo jakoś nie potrafię wyobrazić sobie mojego ewentualnego pierwszego razu....mam chyba jakąś blokadę, nie wiem z czego może ona wynikać.... byłam wcześniej w 2 związkach kilkumiesięcznych jednak do niczego poważniejszego nie doszło nigdy....kończyło się na pieszczotach a najdziwniejsze jest to, że nawet podczas nich miałam myśli ".....co może się zaraz wydarzyć..." i jakoś nie potrafiłam przekroczyć pewnej granicy, nie potrafiłam się do końca rozluźnić......., nie wiem czy mnie rozumiecie....nie wiem z czego to wynika, ale nie potrafię sobie wyobrazić tego kluczowego momentu, mam wrażenie, że jestem ..."tam" za ciasna...., że będę odczuwać ból...może nie trafiłam jeszcze na tego właściwego faceta przy którym mogłabym się w pełni ponieść chwili, .....ale chciałabym się dowiedzieć jak to było z Wami? też miałyście takie obawy? lęki?
Monika12312 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-22, 11:20   #2
apows
Zadomowienie

Dot.: czy też tak miałyście?

Cytat:
Napisane przez Monika12312 Pokaż wiadomość
mam 24 lata i zastanawiam się, czy wszystko ze mną ok, bo jakoś nie potrafię wyobrazić sobie mojego ewentualnego pierwszego razu....mam chyba jakąś blokadę, nie wiem z czego może ona wynikać.... byłam wcześniej w 2 związkach kilkumiesięcznych jednak do niczego poważniejszego nie doszło nigdy....kończyło się na pieszczotach a najdziwniejsze jest to, że nawet podczas nich miałam myśli ".....co może się zaraz wydarzyć..." i jakoś nie potrafiłam przekroczyć pewnej granicy, nie potrafiłam się do końca rozluźnić......., nie wiem czy mnie rozumiecie....nie wiem z czego to wynika, ale nie potrafię sobie wyobrazić tego kluczowego momentu, mam wrażenie, że jestem ..."tam" za ciasna...., że będę odczuwać ból...może nie trafiłam jeszcze na tego właściwego faceta przy którym mogłabym się w pełni ponieść chwili, .....ale chciałabym się dowiedzieć jak to było z Wami? też miałyście takie obawy? lęki?
Kazda chyba ma takie obawy. Pochwa jest na tyle elastyczna, że po pieszczotach na pewno nie poczujesz bólu, może pierwszym razem coś Cię zaboli, ale jak facet będzie delikatny i wejdzie w Ciebie powoli, a najlepiej jak osiagniesz orgazm łechtaczkowy, kiedy Twoje pochwa bedzie wilgotna to gwarantuję Ci, ze poczujesz prawdziwą rozkosz. Seks jest przyjemny, trzeba tylko go bardzo pragnąc, a jesli czujesz opory to nic z tego, nie możesz być spięta.
Stary 2012-11-22, 11:26   #3
Serenely
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monika12312 Pokaż wiadomość
może nie trafiłam jeszcze na tego właściwego faceta przy którym mogłabym się w pełni ponieść chwili
I masz odpowiedź.

Cytat:
Napisane przez apows Pokaż wiadomość
Kazda chyba ma takie obawy. Pochwa jest na tyle elastyczna, że po pieszczotach na pewno nie poczujesz bólu, może pierwszym razem coś Cię zaboli, ale jak facet będzie delikatny i wejdzie w Ciebie powoli, a najlepiej jak osiagniesz orgazm łechtaczkowy, kiedy Twoje pochwa bedzie wilgotna to gwarantuję Ci, ze poczujesz prawdziwą rozkosz. Seks jest przyjemny, trzeba tylko go bardzo pragnąc, a jesli czujesz opory to nic z tego, nie możesz być spięta.
Proszę, nie uogólniaj.
Serenely jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-22, 11:44   #4
wioleta20
Zakorzenienie

Też tak miałam, dużo osób napewno myśli jak to będzie, może nawet nie które planują co zrobią a tak naprawde to samo wychodzi, tak jak całowanie
Mysle że jak bedziesz z chlopakiem rok albo wiecej to sie otworzysz i bedziecie oboje tego pragnac...
wioleta20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-22, 12:17   #5
xblackxshadowx
Rozeznanie

Gdy nie miałam faceta to nie zastanawiałam się nad tym, ale jak już się z kimś związałam to zaczęłam myśleć o pierwszym razie, zupełnie pozbawiona jakichkolwiek obaw, po prostu chciałam tego. Ty widać jeszcze nie trafiłaś na kogoś, komu zaufałaś w takim stopniu by się kochać.
xblackxshadowx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości