|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czy też tak miałyście?
mam 24 lata i zastanawiam się, czy wszystko ze mną ok, bo jakoś nie potrafię wyobrazić sobie mojego ewentualnego pierwszego razu....mam chyba jakąś blokadę, nie wiem z czego może ona wynikać.... byłam wcześniej w 2 związkach kilkumiesięcznych jednak do niczego poważniejszego nie doszło nigdy....kończyło się na pieszczotach a najdziwniejsze jest to, że nawet podczas nich miałam myśli ".....co może się zaraz wydarzyć..." i jakoś nie potrafiłam przekroczyć pewnej granicy, nie potrafiłam się do końca rozluźnić......., nie wiem czy mnie rozumiecie....nie wiem z czego to wynika, ale nie potrafię sobie wyobrazić tego kluczowego momentu, mam wrażenie, że jestem ..."tam" za ciasna...., że będę odczuwać ból...może nie trafiłam jeszcze na tego właściwego faceta przy którym mogłabym się w pełni ponieść chwili, .....ale chciałabym się dowiedzieć jak to było z Wami? też miałyście takie obawy? lęki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: czy też tak miałyście?
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Też tak miałam, dużo osób napewno myśli jak to będzie, może nawet nie które planują co zrobią a tak naprawde to samo wychodzi, tak jak całowanie
![]() Mysle że jak bedziesz z chlopakiem rok albo wiecej to sie otworzysz i bedziecie oboje tego pragnac... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Gdy nie miałam faceta to nie zastanawiałam się nad tym, ale jak już się z kimś związałam to zaczęłam myśleć o pierwszym razie, zupełnie pozbawiona jakichkolwiek obaw, po prostu chciałam tego. Ty widać jeszcze nie trafiłaś na kogoś, komu zaufałaś w takim stopniu by się kochać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.