|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
zdrada
Witam mam taka przykra sprawe
Mianowicie by³am z ch³opakiem 2 lata, byli¶my szczê¶liwi do czzasu kiedy zaczal siê zmieniaæ przez przykre sytuacje w domu Zmieni³ towarzystwo na gorsze, traktowa³ mnie jak powietrze jestem bo jestem, i bardzo du¿o sam imprezowa³ W koñcu wyjecha³ ze znajomymi do bulgari i tam zaczê³o siê picie codziennie, w koñcu zaczal dodawaæ zdjêcia z dziewczynami potem przyzna³ ze mnie zdradzi³ ( by³ pijany 14 dni z rzêdu od rana do wieczora ) dzwoni³am do niego p³aka³am a ten mnie wy¶mia³ .. W koñcu jak wróci³ i wytrze¼wia³ napisa³ do mnie i przeprasza³ . Teraz mamy przerwê od siebie miesi±c ale sama nie wiem co mam robiæ Pisa³ do mnie ciagle i wysy³a³ zdjêcia ze siê u³o¿y , potem zmienia³ zdanie w koñcu napisa³am mu ze pisze z innym ch³opakiem i od tego czasu Wogole siê nie odzywa i imprezuje ciagle i widzê zdjêcia z innymi dziewczynami jakby Wogole nie przejmowa³ siê tym co siê sta³o.. my¶licie ze teraz chce siê wybawiæ dopóki nie wroce ? I czy jakbym nie wróci³a to bêdzie ¿a³owa³ ? Strasznie chcia³abym mu pomoc bo zmieni³ siê i stacza na dno .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Komplikatorka
Wiadomo¶ci: 20 298
|
Dot.: zdrada
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.