|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pytanie do przyszłych i obecnych Mam..
Witam was
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tu pytanie do was Drogie Mamy Wiazowe: czy podczas ciazy, gdy nie dostalyscie miesiaczki (w pierwszym trymestrze)- wydzielala wam sie taka biala "maz"? Czy ja juz delikatnie fiksuje? ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pytanie do przyszłych i obecnych Mam..
Najlepiej będzie , jak pójdziesz do ginekologa, on Cię zbada i rozwieje wątpliwości.Możesz kupić sobie test ciążowy, to niewielki wydatek.Nie denerwuj się przede wszystkim, bo od tego rzeczywiście może Ci sie spóźnić okres. Pozdrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dokładnie Dorotka ma rację
![]() Takich postów jak twoj było juz tutaj mnostwo!! Poszukaj w archiwum, z tego co pamietam chyba 99% to były falszywe alarmy, głowa do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
eh zazwyczaj im bardziej sie czeka na okres tym pozniej sie go dostaje bo nerwy robia swoje.. a co to pierwszch objawow ciazy to mysle ze kazda kobieta przechodzi je dosci indywidualnie chociaz to w 99%te same objawy. Chyba nikt nei bedzie w stanie Ci odpowiedziec czy to ciaza czy nie. Najlepiej skocz po test ciazowy. Tylko pamietaj ze czasem i testy sie myla. powodzenia
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziekuje bardzo dziewczyny za slowa otuchy
![]() mam jednak jeszcze jedno pytanie: Czy jesli wzielam ok 2 tyg przed tym feralnym stosunkiem Postinor (tabletka 72h PO), to moze to byc jej "efekt uboczny"?? Zmiana cyklu menstruacyjnego? Na ulotce byla jakas notatka o tym, ale wtedy przezywalam taki stres ze juz zapomnialam ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeśli brałaś postinor to objawy jakie opisałaś są całkiem normalne. Moja znajoma po tej tabletce przez jakiś czas tez miała rozregulowany cykl i tak samo martwiła się ze jest w ciązy.
A może warto zebyś pomyślała o innej formi antykoncepcji niz pezerwatywa? Ja przez 4 lata brałam tabletki i problem pękniętych gum rozwiązał się sam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
Zrobilam wczoraj test ciazowy rekomendowany przez pana farmaceute
![]() ![]() Juz sie uspokoilam i dziekuje wszystkim za pomoc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.