![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Cos wesolego w pochmurny dzien
makijaz wykonany na podobnienstwo dolaczonego
![]() nie wyszedl az tak idealnie jak chcialam ale uczylam sie malowac pedzelkami od Pana pędzelka ![]() wiec tak dolaczam fotki czego uzylam ale moze opis tez dodam wiec tam podklad maybelline fresh mate -015 fair puder brazujacy w kulkach z Avonu puder rozswietlajacy 4 Visions Bell tusz Rimel Extra Super Lash - podkrecajacy MF 2000 Calorie cienie: Inglot Integra #50 Inglot Integra brak numeru - pudeleczko wywalilam Inglot Sprint # 73 Inglot Vertigo # 58- żolty Inglot Vertigo # 60- jasno zielony Inglot Vertigo # 66 -ciemno zielony Inglot Vertigo # 78- różowy Inglot cien pojedynczy #27 Sypki Bell- no.18- seledynowy Sypki Bell- no.13- różowy usta: jakas probka z Yves Rocher Blyszczyk z Bella bezbarwny jak nakladalam? kurcze piorko sama nie wiem ale chyba tak na cala ruchoma powieke sprint, potem wewnetrzny kacik oka vertigo 60, potem pojedynczy inglot 27, potem vertigo 66, potem z integry tej jasniutkiej ten zielony polyskujacy na cale zielone cienie ale lekko, potem zolty i dobrze roztarlam potem roz -na poczatku z roz ten (L) z integry potem vertigo 78 i dobrze roztarlam, potem minimalnie sypkiego Bella rozowego, potem minimalnie tez tego jasniutkiego rozowego by rozjasnic...sypki bell na dole pod rzesami ![]() ![]() ![]() wiec tak najpierw fotki kosmetykow i orginalny makijaz
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
a tutaj fotki
![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2006-08-07 o 14:01 Powód: Usunełam fotki buzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
i ciagl dalszy
![]() uprasza sie o obiektywna opinie ![]() ![]() cmoki ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2006-08-07 o 14:02 Powód: Usunełam fotki buzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cos wesolego w pochmurny dzien
Malinko, ślicznie
![]() ![]() Tak Ci się przyglądam jeszcze... i gdybyś zamiast fuksji dała jakiś rozbielony różyk, a żółty zastąpiła tez czymś delikatniejszym - to może by się nawet dało zamienić makijażyk na wersję codzienną. A poza tym, co to dużo mówic - lubie Twoje szalone, optymistyczne malunki ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Super! Taka tęcza na oku
![]() I te rzęęęęsyyy ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hybris sie sprobuje zrobic z niego codzienny
![]() dziekuje ![]() Ines ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o tęczę - to kidyś widziałam w jakimś TS coś podobnego, tyle, że na dole był zamiest konsekwentnie - zieleni - opalizujący turkus. Makijazyk mocno abstrakcyjny, ale konwencja podobna ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ha, makijaz jak i cala Ty - zionie od niego pogoda ducha, pozytywnym nastawieniem do swiata, fantazja.
![]() Podoba mi sie. A tak zapytam z ciekawosci - czyli swe cudne rzesiska malowalas az dwoma roznymi tuszami? Bo znalazlam w kosmetykach, ktorych uzylas dwa tusze - Rimmela podkrecajacy i 2000 Calorie. To ktory byl najpierw, a ktory potem? ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hybirs sprobuje
![]() ![]() ![]() ![]() FEMME_BANALE ![]() ![]() a co do tuszy najpierw zawsze Rimmel Extra Super Lash(bo jak sie przyloze to nawet czasami nie musze mieszac), a potem kazdy inny w tym przypadku 2000 Calorie buziaki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A propos duzej ilosci tuszu na rzesach - bylam dzisiaj u lekarza, w poczekalni dwie godziny czekalam na swoja kolej (!) i w miedzyczasie zdazylam przeczytac cala URODE majowa (jakos wczesniej nie mialam czasu, choc to juz sierpien... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
bardzo fajny makijaż!
a co do mieszania maskar... gdzieś przeczytałam na jakiejś amerykańskiej stronie, że nie powinno się tego robić - w szczególności jeśli chodzi o tusze różnych firm - bo mogą się połączyć jakieś substancje i wyjść coś toksycznego dla naszego oka... Malinko! uważaj więc!
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
femme o matko kapiace tuszem i posklejane? jejku nie w zyciu
![]() ![]() ![]() ![]() Femme co do lekarzy to ja mam luz, rodzina prawie cale pokoleje pracowalo w szpitalu ale nie jako lekarze tylko administacja ekonomia i takie tam, ale wzielo mnie gdy czekalam na pewnego lekarza a ten sie spoznil prawie 3 godziny a potem siedz i czekaj na swoja kolej ![]() ![]() femme dostalysmy ostrzezenie ![]() ![]() manila.sosil hmmmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze Felek, nie moglam sie powstrzymac i trzasnelam fotke tym posklejanym rzesom i tekstowi obok - same zobaczta!
![]() Szyk i pierwsza klasa posklejac sobie rzesy! ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
podoba mi się taki look (posklejane rzęsy) i od lat troszkę sobie "sklejam rzęsy" tuszami pogrubiającymi... może nie aż tak mocno jak na zdjęciu z URODY ale coś w tym rodzaju... kiedyś rozdzieliłam sobie grzebyczkiem takie rzęsy i czułam się fatalnie
![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Śliczny makijaż
![]() ![]() ![]() ![]() Femme jesoo gdzież tak rzesy posklejać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
oj oj fuj fuj
![]() ![]() ![]() szczesciarko dziekuje ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Hehe, czegoz to ludzie nie wymysla zeby makijaz urozmaicic...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
ale cudnie tak slodko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Rabinka dziekuje
![]() Szczesciara ![]() ![]() ![]() Femme prawda szczera prawda ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
a z tymi rzesami to fakt przeciez to wyglada jak jakies patyki powbijane w powieke a nie jak sliczne rzesy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ale czad - jak dla mnie bomba owocowa!! Super ci to wyszło i widac jak potrafisz się bawić przy tym!
A co do rzęs to ja zaliczam się do kolejnych zazdrośnic ![]() Wielkie brawa dla Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
aha... pieeeekny makijaz malinko. nie mam zadnych zastrzerzen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
mona
![]() ![]() ![]() ![]() Vanilla_sky dziekuje ![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
malinka_86 twoj makijaz jest debesciarski
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
maniu dziekuje
![]() ![]() ![]() ogladzam wszem i wobec moge wam oddac moje rzesy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
no no co do sklejania to rzeczywiscie fujjjjjj a co do malowania powiek to duze barawa!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Aż lepiej się poczułam jak zobaczyłam te kolorki. Bardzo mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.