Prezent dla chłopaka ;3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-12-08, 09:26   #1
I_love_life
Raczkowanie

Prezent dla chłopaka ;3

Dzień dobry !

Niedługo pierwsza gwiazdka z moim chłopakiem i nie mam pojęcia co mu kupić na gwiazdkę ;( Zawsze miałam problem z kupnem prezentu dla niego ale gwiazdka to gwiazdka, chciałabym coś praktycznego i nie drogiego
Chłopak 17 lat.
I_love_life jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-08, 09:46   #2
kudlik_kk
Zakorzenienie

Dot.: Prezent dla chłopaka ;3

A może jakie breloczek grawerowany, gadżet sportowy (np jakiś kubek ulubionej drużyny piłkarskiej), jakiś sweter bądź bluza, pasek do spodni, jakiś zestaw kosmetyków (do golenia, oczyszczający), jak jesteście długo ze sobą kup mu boksery z mikołajem Na obecną chwilę więcej pomysłów nie mam

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-08, 11:09   #3
bleuclair
Zakorzenienie

Może płyta jego ulubionego zespołu, albo książka jeśli czyta i wiesz,że mu się spodoba? Albo jakiś zestaw kosmetyków np perfumy albo zel pod prysznic? Komplet rękawiczki, czapka, szalik bądź np portfel?

Edytowane przez bleuclair
Czas edycji: 2012-12-08 o 11:11
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-09, 13:41   #4
I_love_life
Raczkowanie

Pomysły super, tylko tak. Jesteśmy ze sobą długo więc dobrze go poznałam i sportu to on nie lubi, bardziej taniec, zastanawiam się nad kompletem kosmetyków ( golarka, żel do golenia i np jakiś krem, żeby nie miał podrażnień, bo w sumie to młoda cera ) ale boje się, że pomyśli sobie " kurde, pewnie myśli, że nie mam się czym golić "
Na bluze mnie nie stać szczerze mówiąć, a zwykłej z targu mu nie chce kupować
Przejde się po empikach itd może jakaś płyta ( chociaż nieeee, przeciez sobie moze sciagnac z neta ) eh...
Stary 2012-12-09, 15:54   #5
delirious
Raczkowanie

Ja na urodziny mojemu kupiłam bokserki które sama zaprojektowałam na allegro. Jak mówisz do niego misiu a on do ciebie pszczółko to ściagnij jakies kolorowe zdjecia tych zwierzakow i sama zaprojektuj mu śmiesznie gacie Moj tż był zachwycony bo prezent i praktyczny i osobisty
delirious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-09, 20:15   #6
majczusia
BAN stały

Odsyłam do:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=296165&page=139

Od siebie dodam, że skoro lubi taniec to może warto poszukać w okolicy jakiś warsztatów z mistrzami tańca i wykupić mu lekcje w ramach prezentu.
majczusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-10, 06:54   #7
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez I_love_life Pokaż wiadomość
Pomysły super, tylko tak. Jesteśmy ze sobą długo więc dobrze go poznałam i sportu to on nie lubi, bardziej taniec, zastanawiam się nad kompletem kosmetyków ( golarka, żel do golenia i np jakiś krem, żeby nie miał podrażnień, bo w sumie to młoda cera ) ale boje się, że pomyśli sobie " kurde, pewnie myśli, że nie mam się czym golić "
Na bluze mnie nie stać szczerze mówiąć, a zwykłej z targu mu nie chce kupować
Przejde się po empikach itd może jakaś płyta ( chociaż nieeee, przeciez sobie moze sciagnac z neta ) eh...
Ale płyta to jednak płyta Może jestem staroświecka, ale dla mnie płyta to świetny prezent np , mimo że też słucham mp3 najczęściej. Ale płyta jest taka...namacalna. To tak jak z książką albo gazetą, też sobie można audiobooka albo e-booka używać ale to już nie jest toTen szelest kartek..Ten zapach farby drukarskiej(uwielbiam ten zapach)Polecam jednak jeśli naprawdę interesuje się jakimś zespołem, kolekcjonuje płyty jego, albo po prostu niedawno weszła jakaś nowa a on jej jeszcze nie ma. W innym wypadku to faktycznie bez sensu
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-10, 23:38   #8
kathrin_s
Przyczajenie

A myślałaś o portfelu? Myślę, że możesz znaleźć coś pasującego do jego stylu a jeśli będzie do niego pasował to będzie miał go prawie zawsze przy sobie

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

a... teraz mi wpadło do głowy - kup mu jakiś czaderskie kalesonki
kathrin_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 17:19   #9
I_love_life
Raczkowanie

porfel i zestaw kosmetyczny golarka itd to chyba najlepsze rozwiązanie hm ?
Nie chce się po prostu wygłupić...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości