|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Chyba nie mamy szans...
Witajcie
![]() Edytowane przez liveitup Czas edycji: 2013-05-22 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Dot.: Chyba nie mamy szans...
ja bym sobie dała spokój.
a tak z ciekawości, piszesz, że coś było na rzeczy i inni tak mówili. co za inni i co mówili? czy aby sobie nie wkręcasz za wiele? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ci inni to nasi rodzice i jego rodzeństwo. Co mówili ? A że zakochana para, że chyba zostaniemy rodziną , takie głupie teksty... Ale chyba racja że sobie wkręcam , dla niego to pewnie była przygoda i mile spędzony weekend pewnie jakich ma wiele...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
a Ty to wzięłaś jako znak, że przeznaczone wam być razem? że miłość między wami widać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie,bez przesady... Tylko zauważyli że się dobrze dogadujemy i lubimy swoje towarzystwo więc stąd te teksty,wiadomo jacy są rodzice...Poza tym jaką miłość , czy ja gdzieś coś takiego napisałam ? Napisałam,że jest to pierwszy chłopak od dłuższego czasu na którego mogłabym spojrzeć inaczej niż tylko na kolegę i że spędziłam cudowny weekend.
Edytowane przez liveitup Czas edycji: 2013-05-22 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
To normalne, ze nie będziecie pisać codziennie, ale po co zrywać kontakt? 1000km? A co to jest w dzisiejszych czasach, jakby co, zyć można wszędzie. Ale też nie wkręcaj się w wielką miłość, dopóki to kontakt koleżeński, a taki jest, plus może lekki flirt. Poczekaj, spokojnie, bez przesadzania w żadną stronę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
nie wiem co te dziewczyny przede mną bąkają jakieś głupoty, oczywiście, że macie szanse być razem! "czasoumilacz", pff też mi coś. możecie utrzymywać stały kontakt przez Skype i facebooka, a widzieć się w wakacje, ferie i dłuższe weekendy. dla zakochanych nie ma rzeczy niemożliwych, znam kilka par które są ze sobą na odległość, a jedna para moich znajomych nawet wzięła już ślub i są bardzo szczęśliwi, chociaż przez 2 lata bycia ze sobą dzieliło ich 500 km i widywali się raz na 2-3 miesiące.
inna kwestią jest to, że nie wiem jak on to postrzega, bo każdy to chyba wie, że do tanga trzeba dwojga. nie nastawiaj się od razu, że to będzie twoja rodzina i w ogóle, ale nie przekreślaj tej znajomości ![]() Edytowane przez classic_chic Czas edycji: 2013-05-22 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale o co chodzi? powiedziałam jakąś nieprawdę? Obydwoje miło spędzili czas i dobrze, byli dla siebie czasoumilaczami - z tym, że autorka ma chrapkę na więcej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie no ja też bym dała sobie spokój, jakby facet chciał to by sam wariował i kombinował jakby tutaj się skontaktować albo nawet zobaczyć a on po prostu napisał, ze było super, że kiedyś przyjedzie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
nie nakręcaj się... nie wiem moze Kalincia jest obrzydliwie bogata...ale 1000km w dzisiejszych czasach to bardzo droga odległość...a przez gadanie na skype przez 2 lata związku się nie zbuduje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co Ci doradzic,bo nie wiem ile masz lat
![]() A;e kja bym probowala podtrzymac znajmosc,nawet skype ,smsy itd i bym patrzyla co z tego wyjdzie. Dzisiaj odleglosc to nic ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale może autorka jest obrzydliwie bogata, albo ten facet??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.