|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Parowar:)
W poniedziałek mam zamiar zakupić taki sprzęt, i chciałam zapytać czy macie już jakieś doświadczenia (oczywiście przy odchudzaniu:P) z tym urządzeniem i czy możecie mi polecić jakieś przepisy na niezbyt skomplikowane dania?
![]() Serdecznie pozdrawiam, Magda ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Parowar:)
Skorzystaj z wyszukiwarki, jest bardzo dlugi watek na ten temat
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Parowar
Cześć dziewczyny!
Czy któraś z was zna się na parowarach lub może jakiś polecić? Chcę sobie kupić za niedługo i np nie wiem czy wziąć zwykły garnek czy taki elektryczny plastikowy. Jakiej firmy są dobre? Może któraś z was ma jakiś tańszy, który się sprawdza? Napisałam w na forum o dietach bo pewnie na forum kulinarnym panie częściej korzystają z patelni i olejów ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Parowar
ja mam zwykły garnek do gotowania na parze.....i wychdzi mi taniej niz na prąd
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
mam garnek z wkładką, ale tam się mało mieści i trzeba pilnować, tak więc poprosiłam mikołaja o taki elektryczny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A jak z soleniem tych potraw, np. ziemniaków? Dodajecie soli do wody, która paruje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
dodawanie do wody chyba nic nie da...
ja normalnie przyprawiałam mięso tak jakbym miala smazyc albo piec i przyprawy zostawaly tzn nie spływały czy coś... a warzyw nie soliłam bo nie lubię posolonych wiec nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o mięso czy rybę, to przyprawiam jak zawsze np przyprawą do grilla i jest ok. A jeśli chodzi o warzywa - ja nie solę a małż ewentualnie posypuje sobie jakąś przyprawą już po ugotowaniu. Zresztą takie warzywa naprawdę mają pełniejszy smak i nie sątakie bezpłciowe jak z wody. Dla mnie kompletnie nie potrzebują soli, a jeśli ktoś bez soli się nie obejdzie - na pewno wymagają jej mniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja mam elektryczny z Tefala i bardzo sobie chwalę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cebulka na parze robi sie ok 2 min i jest genialna w polaczeniu z rybka ![]() cokolwiek nie kupisz bedziesz zadowolona napewno ![]() smacznego !
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja mam tez Tefal z trzema przegrodami i bardzo sobie chwalę. Akurat jestem na diecie proteinowej i parowar jest do tego idealny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Oooo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny może polecicie mi jakiś niedrogi (do 100zł) parowar?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.